Merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce bir duşuk yaşadım ondan sonra normal şekilde âdet gördüm son âdet tarihimin ilk günü 30 Kasım 2024 oldu ama hala adet olmadım evde testler yaptım negatif çıktılar kan testi yaptırdım 3 Ocak 2025 te Od’a <2 çıktı beklenen adetimin üstünden 8 gün geçiyor bu durumda olupta pozitif olanlar var mı acaba???!
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet gecikmesi ve negatif testler
- Konu Sahibi Yaprrak
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sizin herhangi bir belirtiniz var mı acaba?!Bende aynı şekilde son adetim 7 Aralık beklenen adet 3.4 Ocak 4ünde kan testi yaptırdım ama negatif çıktı normalde hiç gecikmez bekliyorum
Normalde hiç belim ağrımaz belim ağrıyor ve ayın 25inde kahverengi leke geldi sonra 3 gün az az günde bir kaç kere pembe leke geldiSizin herhangi bir belirtiniz var mı acaba?!
- 17 Ocak 2019
- 263
- 157
- 103
- 36
Aynısını yaşıyorum kan testim negatif ama 9.gün oldu ne gelen var ne gidenBende aynı şekilde son adetim 7 Aralık beklenen adet 3.4 Ocak 4ünde kan testi yaptırdım ama negatif çıktı normalde hiç gecikmez bekliyorum
İnşallah gelirde rahatlarız :)
Siz test yaptınızmıAynısını yaşıyorum kan testim negatif ama 9.gün oldu ne gelen var ne giden
İnşallah gelirde rahatlarız :)
- 17 Ocak 2019
- 263
- 157
- 103
- 36
yaptım kan testim negatifSiz test yaptınızmı
Benim bi öncekide kasık ağrılarım bel ağrısı bulantı halsizlik metalik tat göğüs hasasyeti hepsi vardi şimdi sadece metalik tat varNormalde hiç belim ağrımaz belim ağrıyor ve ayın 25inde kahverengi leke geldi sonra 3 gün az az günde bir kaç kere pembe leke geldi
aynı şeyleri yaşıyorum kasımda negatif sonuclanan asılamam oldu günü gününe regl oldım şuan 4-5 günlük gecikmem var sabah test negatif az önce sag kasıgım resmen yandı anlık olarak durumunuzdan haberdar edemisinizArkadaşlar ultrasona girdim hiçbir şey yok dedi herşey temiz kan verdim sonucu bekliyorum
Tabiki sonucum gelsin yazarımaynı şeyleri yaşıyorum kasımda negatif sonuclanan asılamam oldu günü gününe regl oldım şuan 4-5 günlük gecikmem var sabah test negatif az önce sag kasıgım resmen yandı anlık olarak durumunuzdan haberdar edemisiniz
Hayırlısı olsun inşallah gecikmeninde bi sebebi vardır mutlakaSonuç negatif çıktı
Bende hala adet olmadım ve sıfır belirti negatif sonuçlarbugun 10.günüm halen olmadım.
6.günde kan tahlili yatırdım negatif ti ama ne gelen var ne giden :)
- 17 Ocak 2019
- 263
- 157
- 103
- 36
muhteşem bir patlama olacak ama bakalım :)Bende hala adet olmadım ve sıfır belirti negatif sonuçlar
Hayirlısı olsunmuhteşem bir patlama olacak ama bakalım :)