• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi ve negatif testler

Yaprrak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2024
51
12
3
31
Merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce bir duşuk yaşadım ondan sonra normal şekilde âdet gördüm son âdet tarihimin ilk günü 30 Kasım 2024 oldu ama hala adet olmadım evde testler yaptım negatif çıktılar kan testi yaptırdım 3 Ocak 2025 te Od’a <2 çıktı beklenen adetimin üstünden 8 gün geçiyor bu durumda olupta pozitif olanlar var mı acaba???!

Bende aynı şekilde son adetim 7 Aralık beklenen adet 3.4 Ocak 4ünde kan testi yaptırdım ama negatif çıktı normalde hiç gecikmez bekliyorum
Aynısını yaşıyorum kan testim negatif ama 9.gün oldu ne gelen var ne giden :(

İnşallah gelirde rahatlarız :)

Normalde hiç belim ağrımaz belim ağrıyor ve ayın 25inde kahverengi leke geldi sonra 3 gün az az günde bir kaç kere pembe leke geldi
Benim bi öncekide kasık ağrılarım bel ağrısı bulantı halsizlik metalik tat göğüs hasasyeti hepsi vardi şimdi sadece metalik tat var

Arkadaşlar ultrasona girdim hiçbir şey yok dedi herşey temiz kan verdim sonucu bekliyorum

Arkadaşlar ultrasona girdim hiçbir şey yok dedi herşey temiz kan verdim sonucu bekliyorum
aynı şeyleri yaşıyorum kasımda negatif sonuclanan asılamam oldu günü gününe regl oldım şuan 4-5 günlük gecikmem var sabah test negatif az önce sag kasıgım resmen yandı anlık olarak durumunuzdan haberdar edemisiniz

bugun 10.günüm halen olmadım.

6.günde kan tahlili yatırdım negatif ti ama ne gelen var ne giden :)

Back