- 2 Ekim 2020
- 277
- 212
- 33
- 41
- Konu Sahibi Kedisever2727
Yani dediğim gibi var T, silik te olsa belirgin bi şekilde var bence.Sence nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani dediğim gibi var T, silik te olsa belirgin bi şekilde var bence.Sence nasıl
Yarın inşalalh tekrar test yapacağım çıkarsa kan veririmYani dediğim gibi var T, silik te olsa belirgin bi şekilde var bence.
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirYani dediğim gibi var T, silik te olsa belirgin bi şekilde var bence.
Hamilelik olsa bile 1 gün içinde önceki güne göre çok koyulasmaz zaten herhalde, o yüzden gebelik olabilir belki. Ama iğne olayı olduğu için ne desem bilemiyorum, Allah gönlüne göre verir umarımBugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
Amin canımHamilelik olsa bile 1 gün içinde önceki güne göre çok koyulasmaz zaten herhalde, o yüzden gebelik olabilir belki. Ama iğne olayı olduğu için ne desem bilemiyorum, Allah gönlüne göre verir umarım
Benn ..Sizin durumunuza benzer bsy yasadim kanda 2 kez negatif cikti sonra pozitif cikti .yardimci olabilmek icin yazdim size de .belki hamilesinizdir cok minik oldugu icin cikmiyor olabilir annesi.Arkadaşlar merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Kafam çok karışık olduğu için sizlerden bilgi almak istedim. Son 3 aydır bebek istiyoruz. Bir buçuk yıldır evliyiz. Geçen ay 8 gün gecikmeyle 5 Ekim de adet oldum. Tabi moralim bozuldu. Tekrar deneyelim dedik ve devam ettik yumurtlama günümü hesaplayıp tekrar birliktelik oldu. Doktora da gidelim herhangi bir sorunumuz var mı diye hastaneye gittik eşimde de bende de sorun yoktur. Yalnız doktor bana yumurtan çatlamak uzere değerlendirin dedi 24 Ekim'de. Normalde 2 Kasım da adet olmam gerekiyordu ama yumurtlama geç olduğu için adet tarihim 6 Kasım da olmadı gerekiyordu. Ama olmadım. Evde testler yaptım hep negatif. Sonra eşimle hastanenin acilinde kan testi yaptırdım ama sonuç yine negatif. Tabi ki çok üzüldüm. Ama ben hala adet olmadım. Bu durumu yaşayan var mı bana yardımcı olur musunuz. Benim gibi olup sonra hamile olduğunu öğrenen var mı?
Keşke öyle olsaydı iki gün önce ağrıdan kıvrıla kıvrıla adet oldumBenn ..Sizin durumunuza benzer bsy yasadim kanda 2 kez negatif cikti sonra pozitif cikti .yardimci olabilmek icin yazdim size de .belki hamilesinizdir cok minik oldugu icin cikmiyor olabilir annesi.
Çok teşekkür ederim yazdığınız içinBenn ..Sizin durumunuza benzer bsy yasadim kanda 2 kez negatif cikti sonra pozitif cikti .yardimci olabilmek icin yazdim size de .belki hamilesinizdir cok minik oldugu icin cikmiyor olabilir annesi.
Kızlar merhaba, adetim 13 gün gecikti 7. Gününde betaHCG test değerim 0.100 çıktı yani gebe değilim. Ama hala adet olmadım gecikmeden sonra süt gibi akıntım oldu günlerce. bir de ara ara kasık ağrılarım oluyor. Sık sık idarara çıkıyorum. Sebebi ne olabilir sizce? Normalde adetim hiç gecikmezdi. İlk defa başıma geliyor. Çocuk düşündüğümüz için kontrol amaçlı doktora gittim 3-4 hafta önce. Yumurtalıklar gayet sağlıklı demişti. Kan ve idrar testi de temiz çıkmıştı.Amin canim insallah olur ikimizin de isteyen herkesin.
Tekrardan test yaptırdınz mi merak ettim ?Kızlar merhaba, adetim 13 gün gecikti 7. Gününde betaHCG test değerim 0.100 çıktı yani gebe değilim. Ama hala adet olmadım gecikmeden sonra süt gibi akıntım oldu günlerce. bir de ara ara kasık ağrılarım oluyor. Sık sık idarara çıkıyorum. Sebebi ne olabilir sizce? Normalde adetim hiç gecikmezdi. İlk defa başıma geliyor. Çocuk düşündüğümüz için kontrol amaçlı doktora gittim 3-4 hafta önce. Yumurtalıklar gayet sağlıklı demişti. Kan ve idrar testi de temiz çıkmıştı.
Doktora gittim hormon testi yapıldı onlar normal ama. Poliskistik görünümlü yumurtam varmış biraz eski kiloma yakın olmam gerektiğini söyledi. Evlendikten sonra kilo aldım çünkü. Gebeliğe engel değilmiş bu durum dediğine göre . Stres yapma dedi ama insan yapıyor illa.Tekrardan test yaptırdınz mi merak ettim ?
Bide ben 1 ay önce kontrol amaçlı gittiğimde yumurtalıklar normaldı sonra birden neden böyle oldu 1 ayda anlamadım.Tekrardan test yaptırdınz mi merak ettim ?