• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi ve negatif olan kan sonucu

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğnemi hala

Eklentiler

• E6096D6D-1CF3-4119-A174-FDD8FAE882ED.jpeg
    E6096D6D-1CF3-4119-A174-FDD8FAE882ED.jpeg
    128,7 KB · Görüntüleme: 114
  • 441AD9D2-B577-4E6B-BA84-EC285CEA1310.jpeg
    441AD9D2-B577-4E6B-BA84-EC285CEA1310.jpeg
    150,9 KB · Görüntüleme: 122
Arkadaşlar merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Kafam çok karışık olduğu için sizlerden bilgi almak istedim. Son 3 aydır bebek istiyoruz. Bir buçuk yıldır evliyiz. Geçen ay 8 gün gecikmeyle 5 Ekim de adet oldum. Tabi moralim bozuldu. Tekrar deneyelim dedik ve devam ettik yumurtlama günümü hesaplayıp tekrar birliktelik oldu. Doktora da gidelim herhangi bir sorunumuz var mı diye hastaneye gittik eşimde de bende de sorun yoktur. Yalnız doktor bana yumurtan çatlamak uzere değerlendirin dedi 24 Ekim'de. Normalde 2 Kasım da adet olmam gerekiyordu ama yumurtlama geç olduğu için adet tarihim 6 Kasım da olmadı gerekiyordu. Ama olmadım. Evde testler yaptım hep negatif. Sonra eşimle hastanenin acilinde kan testi yaptırdım ama sonuç yine negatif. Tabi ki çok üzüldüm. Ama ben hala adet olmadım. Bu durumu yaşayan var mı bana yardımcı olur musunuz. Benim gibi olup sonra hamile olduğunu öğrenen var mı?
Merhaba herkese, ben de 3 gün gecikti adet ve hiç bir zaman gecikmemişti ömrümde, stresliyken de erken olurum, 2 erken gebelik testi 2 tane de normal gebelik testi yaptım yeni, hepsi negatif, içimdeki his: pozitif. Kan vermiştim ama o zaman ta 28 ekim falandı, o da negatifti tabi, röntgene alacaklardı mecburen baktirmistim. Daha yeni sağ yumurtalığım da bir batma oldu, adet olacakmışım gibi ara ara ağrı oluyor. 15 gün kadar önce de çok ciddi ishal, kusma ve felaket öyle böyle olmayan gaz vardı. Şimdi yok. Hepsi psikolojik olamaz herhalde, bilemedim ben de 🤷‍♀️🍀🤲hepimiz Allaha emanet.

Normalde hiç böyle gecikme olmadı bu iki aydır böyle olmaya başladı. Folik asit kullanmaya başladım. Başka ilaç falan hiç kullanmadım
ben 40 yaşındayım hayatta sekmezdi günüm. geçen ay 3 gün gecikince dedim kesin hamileyim ama negatif çıktı. Bu sefer de 8 gün gecikti tarihte bir ilki yaşıyorum ama test yine negatif. ama nasıl rahatsız ediyor anlatamam. her an olacakmış gibi belirti geliyor gidiyor deliricem. 4-5 gün daha bekler doktora giderim. okuduğum kadarıyla 10 günlük gecikme normal olabiliyor stres vs. ama folik asit kullandıktan sonra olması belki tesadüf değildir. ben de ilk defa folik asit kullandım, başka ilaç kullanmıyorum. Sevgiler.

ben 40 yaşındayım hayatta sekmezdi günüm. geçen ay 3 gün gecikince dedim kesin hamileyim ama negatif çıktı. Bu sefer de 8 gün gecikti tarihte bir ilki yaşıyorum ama test yine negatif. ama nasıl rahatsız ediyor anlatamam. her an olacakmış gibi belirti geliyor gidiyor deliricem. 4-5 gün daha bekler doktora giderim. okuduğum kadarıyla 10 günlük gecikme normal olabiliyor stres vs. ama folik asit kullandıktan sonra olması belki tesadüf değildir. ben de ilk defa folik asit kullandım, başka ilaç kullanmıyorum. Sevgiler.
Ben de 3 gün gecikti, bugün 4.gün oldum adet, hayatımda sekmemişti, boş umut oldu ama canımız sağolsun 🤷‍♀️

Bu testi ilk kez görüyorum ama anladığım kadarı ile hcg koyu, değil mi? Bence acilden bi kan ver,iğne değildir inşallah 👏 ben oldum adet, inşallah senden güzel haberler aliriz 🤲
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce

Eklentiler

• 2D455E8E-23C3-4F56-AC22-623C383D5E92.jpeg
    2D455E8E-23C3-4F56-AC22-623C383D5E92.jpeg
    163,8 KB · Görüntüleme: 103
  • 4D8C5D8C-9996-42EB-9CC2-F5C354FFDDEC.jpeg
    4D8C5D8C-9996-42EB-9CC2-F5C354FFDDEC.jpeg
    171 KB · Görüntüleme: 100
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce
2.resim daha koyu görünüyor, ama ışıktan mi bilemem, sen çıplak gözle daha iyi ayırt edersin, bi de umutlandırmak istemiyorum, benim umutlar kırıldı aynını yasamanı istemem, ama koyu görüyorum, orası kesin. Inşallah hamilesindir 🤲🤲🤲

2.resim daha koyu görünüyor, ama ışıktan mi bilemem, sen çıplak gözle daha iyi ayırt edersin, bi de umutlandırmak istemiyorum, benim umutlar kırıldı aynını yasamanı istemem, ama koyu görüyorum, orası kesin. Inşallah hamilesindir 🤲🤲🤲
Evet canım Sabah yaptığımdan daha koyu da Buda testin son hali

Eklentiler

• CE4B8349-8400-4240-ABB9-276696BFCD29.jpeg
    CE4B8349-8400-4240-ABB9-276696BFCD29.jpeg
    185,9 KB · Görüntüleme: 98
Hala bekliyorum valla haftasonu da geçsin tekrar tahlil yaptıralım diyoruz. Sizin de dediğiniz gibi folik asit kullanmaya başlayınca böyle gecikme olması normal değil diye düşündüm w

Back