Adı duphaston du cnm ?Canisi tarlusal gibi adet sokturuculerin gebelige zarari olmuyormus.bence kullan dr verdyse dedgi gbi yap
ben bi sydır kimsecikler yok galiba gizleniyo inşallah gizleniyodurHala gelen giden yok bende kızlar sizde durum nedir
Anladm kzum bldgm kdryla bu adet sokturuculer gebelk vrsa zarar vermioAdı duphaston du cnm ?
Benim regl bitti yeni valla sizin haberleri bekliorm :)Hala gelen giden yok bende kızlar sizde durum nedir
12 gün bugün gelen giden yok aşırı derecede akıntım var beyaz yumurta akı gibi akıntı olmaya başladı son zamanlarda nedenini bir türlü anlayamıyorum pazartesi doktorum tekrar çağırdı bakalım o zamana kadar olacak mıyım adet. Düşükten sonra böyle olması normal diyorum artık bende hiç bi beklentim kalmadı. Bir süre askıya bile almayı düşünüyorum bebek sahibi olmayı Nisan, Mayıs a kadar belkide vücudumun kendini toplamasına izin vermem lazımBenim regl bitti yeni valla sizin haberleri bekliorm :)
Yani deneyeblrsn ama korunmak icin ozel brsey yapmamani tavsiye ederm.adet duzenszlgn varsa bir iki ay d.kontrol kullanablrsn12 gün bugün gelen giden yok aşırı derecede akıntım var beyaz yumurta akı gibi akıntı olmaya başladı son zamanlarda nedenini bir türlü anlayamıyorum pazartesi doktorum tekrar çağırdı bakalım o zamana kadar olacak mıyım adet. Düşükten sonra böyle olması normal diyorum artık bende hiç bi beklentim kalmadı. Bir süre askıya bile almayı düşünüyorum bebek sahibi olmayı Nisan, Mayıs a kadar belkide vücudumun kendini toplamasına izin vermem lazım
Eski usül korunmayı denicem. Geri çekme yöntemi ile biraz akışına bırakmak istiyorum herşeyi ne kadar istesem olmuyor çünkü o süreçte de biraz kendime zaman ayırıp eski hamileliğimden sonra almış olduğum kiloları vermeye çalışacağım bakalım hayırlısıYani deneyeblrsn ama korunmak icin ozel brsey yapmamani tavsiye ederm.adet duzenszlgn varsa bir iki ay d.kontrol kullanablrsn
O zaman kullanayım ben 5 gün bi hafta da bekleme süresi vermişti doktor olmazsan hamişsin dedi haberleri yazarım dua edin kızlar müslümanın müslümana duası kabul olurmuş özellikle hamilelerin ben olmayanlara bekleyenlere bol bol dua ediyorum rabbim kimseye aratmasın cennet kokusunuAnladm kzum bldgm kdryla bu adet sokturuculer gebelk vrsa zarar vermio
Insallah kuzum insallah rabbim gonlunden geceni nasip etsn hayrlsylaO zaman kullanayım ben 5 gün bi hafta da bekleme süresi vermişti doktor olmazsan hamişsin dedi haberleri yazarım dua edin kızlar müslümanın müslümana duası kabul olurmuş özellikle hamilelerin ben olmayanlara bekleyenlere bol bol dua ediyorum rabbim kimseye aratmasın cennet kokusunu
Slm merak ettim, uzun zaman olmuş ama sonuç ne oldu , benim de 15 günlük gecikme var ama negatifO zaman kullanayım ben 5 gün bi hafta da bekleme süresi vermişti doktor olmazsan hamişsin dedi haberleri yazarım dua edin kızlar müslümanın müslümana duası kabul olurmuş özellikle hamilelerin ben olmayanlara bekleyenlere bol bol dua ediyorum rabbim kimseye aratmasın cennet kokusunu
Slm, sonuç ne oldu sizin, benim de uzun gecikmem var, sonuç negatif merak ettimBenim 40 gün geçti ama malesef 20 gün önce test yaptım negatifti geçen hafta yine yaptım negatif. Ama dünden beri sağ kasık ağrım arttı öksürdükçe acı çektim. Perşbe yine gidicem allahtan ümit kesilmez.
Insallah hepimiz kavusuruz yavrularimiza
Ben en son 30 ekimde adet olmuştum. Ocak 16 da 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Baya gecikmişti ama bende pco da var rabbim nasip etti çok şükür. Siz adet oldunuz mu bebiş var mı?Slm, sonuç ne oldu sizin, benim de uzun gecikmem var, sonuç negatif merak ettim
maalesef 17 gün gecikme sonunda adet oldum,Değerlerime baktirdim, yine fsh yüksek çıktı, benim adetlerim hep düzenliydi,28 günü geçmezdi,yaklaşık 4 ay önce kürtaj oldum, sanırım denge bozuldu, sizinde hayırlı olsun bebisinizBen en son 30 ekimde adet olmuştum. Ocak 16 da 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Baya gecikmişti ama bende pco da var rabbim nasip etti çok şükür. Siz adet oldunuz mu bebiş var mı?
Ben en son 30 ekimde adet olmuştum. Ocak 16 da 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Baya gecikmişti ama bende pco da var rabbim nasip etti çok şükür. Siz adet oldunuz mu bebiş var mı?
Kendini bebek için şartlama bence oluruna bırak stres daha çok etkiliyor hamile kalmayı. Vardır vakti zamani allahım inşallah senide çok bekletmez. Evet düzensiz adet olanlarda yumurtlama takibi zor. Benim yumurylama dönemimde kasıklarım ağrır ve akıntım yoğun olur bizde gün aşırı ilişki denedik 3 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım. Bebek fikri aklımdan çıkmıştı kafamız dağılsın diye tatile gitmiştik o zaman hamile kaldım. Imkaninız varsa eşinizle tatil yapın eğlenceli zamanlar gecirin inşallah olur alalhım yavru bekleyen kimseyi bekletmesin inşallah.Merhaba bende 1 buçuk senelik evliyim. Ergenliğimden beri adetlerim düzensiz ama çok değil. 30-35 günde adet oluyorum normalde ama bazı aylar 42 günü buluyor. Evlenmeden sorunum ortadan kalkmıştı kilo vermiştim (5kg) ve düzene girdi. Evlendim bir sene düşünmedim 5 aydır düşünüyoruz ama hala hamile değilim. Benim sağ yumurtalıkta sadece polikistik over görünüyor. Birkaç kere yumurta takibi yaptırdım. Yumurtam oluşuyor her ay ve kendiliğinden gelişiyor sadece 14. Gün çatlamıyor ve düzensizlik olduğundan ben gününü kestiremiyorum.Birde açlık insülin değerim 2 ay önce 13 dü yani yüksek ve ilaç başladım. Birde tiroid değerim sınırda 4 bu yüzden ilaç alıyorum onun içinde 2 aydır. Bu ay günaşırı ilişki denedik. Ve adetim yine gecikti bugün 44. Gün beklenen adet gününden 10 gün sonra kan testinde negatif çıktı. Böyle bir durum yaşayıp hamile kalan var mı? Pko hastalarında genellikle geç döllenme oluyormuş. Fakat bazı kişiler gebelik olsa bir gün sonra bile kanda belli olur diyor aklım çok karışık. Bu ay hamile kalmayı bırakın sanki gebe kalamayacağım diye çok korkuyorum. Çünkü iki aydır düzene girmişti hem içtiğim ilaçlar hem de bitkisel hayit otu ekstrası iyi gelmişti neden birden böyle gecikme oluyor... doktorum ısrarla beklememi söylüyor en az 3 ay daha. Ama ben sabırsızım bu ay adet olunca tedavi için doktora danışıcam çünkü insan kendini yıpratıyor gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?