Iki cocugumada gec dollenmeyle hamile kaldim adet olucagim zaman yumurtluyomusum
Oglumda adetim iki gin gecti hastaneye gittim kan idrar megatif dr sokturucu verdi 7 gun ictim 10 gun bekledim olmadim bi test yaptim pozitif toplam 20 gun adet olucagim gunden itibaren sonra dr gittim bi baktik kese
Kizimda gene ayni seruven kizimda ikinci cocugu dusunmeye basladik biraktik korunmayi iki ay adet olmadim dr gittim adet olmuyorum bakti bisey yok gene kan yapalim onda da cikmassa sokturucu kullanirsin tamam dedik kanda da cikmayin ca sokturucu kullandim sonra olmadim ahhh dedim gene hamileyim ki oyleydim dr gittim keseyi birak kizimi bile nokta halimdr gordum
Dr sana sokturucu yariyo heralde demisti
Yani canim gec yumurtluyo olabilirsin benim gibi
Gerçekten öyle tuhaf şeyler oluyor ki şaşırmamak elde değil peki söktürücü falan bebeğe zarar vermiyor mu? Düşük yapmana falan neden olmamış Allah tan belki zararı olurdu. Bende adetim geçtikten 2 gün sonra kan idrar test yaptırdım negatif. Moralim baya bir bozulmuştu açıkçası öyle çıkınca. Adet olmayınca ds korkmaya başladım açıkçası.Söktürücü ne daha doğrusu bilmiyorum adet olmak içib mi veriliyor yalnızca bu ilaç