Adet gecikmesi kan testi negatif

Tyneas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
296
101
103
29
Artvin
Adetim bugün itibari ile 4 gün gecikti. Adet olacakmışım gibi bir belirti de yok. Kürtajdan sonra sırasıyla ilk 36 sonra 32 en sonuncu adetim ise 29 gün sonra oldu. Kürtaj öncesinde adetim düzenliydi en fazla 1 gün gecikirdi. Dün kan testi yaptırdım negatif çıktı. İdrar testlerimde hep negatif. Geç döllenme vs olma ihtimali olabilir mi? Ya da neden adet olmuyorumdur sizce. Belki tuhaf gelecek ama eski tarz ya da kaynanam bir hocaya getirmişti şuana kadar her gidenin çocuğu olmuş. O rahim sağda ve yavaş çalışıyor falan demişti. Böyle şeylere inanmam genelde doktor değil hoş kaynanamı kırmamak için sırf gitmiştim. Birşeyden korktuğum için düştü baskınlık var gibi bişey dedi. Verende alanda Allah tabi ben ordan gözü yaşlı ayrıldım Allah ile arama ikinci bir kişi sokmayı oldum olası sevmediğimden olsa çok kötü hissetmiştim. Neyse kısacası adeti gecikip kan testi yaptırıp negatif çıkan ve sonra pozitif olan var mı? İlk gebeliğim 10 haftalık olması gerekirken 7 haftalıktı geç döllenme olmutşu belki bunds gözükmez diye umut ediyorum hemen bilmiyorum bilgili arkadaşlar yardımcı okursa çok sevinirim

Hahaha bi dert ortagi bana canm adetim ilk kez gecio bgun 5.gun dun kan testim 0.789 ckti.dr cumartesi tekrat test yap oyle gel dedi

Neden böyle oluyor anlamadım bende kafama takıyorum desem sadece istiyorum yani adet desen olacak gibi de değilim geç döllenme olma ihtimali var mı aklıma o takılıyor valla

Canm ben cumartesi kan vernce eger pozitf ckarsa sana da umut ve cvp olr galiba.ama bana cok zor olu cnku iki kzm var biri 7 ysnda biri 7 aylk

Benim 40 gün geçti ama malesef 20 gün önce test yaptım negatifti geçen hafta yine yaptım negatif. Ama dünden beri sağ kasık ağrım arttı öksürdükçe acı çektim. Perşbe yine gidicem allahtan ümit kesilmez.
Insallah hepimiz kavusuruz yavrularimiza

Benim 40 gün geçti ama malesef 20 gün önce test yaptım negatifti geçen hafta yine yaptım negatif. Ama dünden beri sağ kasık ağrım arttı öksürdükçe acı çektim. Perşbe yine gidicem allahtan ümit kesilmez.

Bugün benimde 5. Gün hala adet olmadım. Olacak gibide gözükmüyorum ilk kez başıma da böyle bişey geliyor. Bir ümit diyorum ki yumurtlama günü değilde belki sonraki günlerde tuttuysa gözükmüyor olabilir diye. Yumurta tüplerdeyse daha rahme geçmediyse kanda çıkmayabiliyormuş. Bakalım duruma göre cuma günü doktoruma gideceğim. İnşllah umut ettiğim gibidir

Bende cumartesi kan verecegm cnm.

Bugün benimde 5. Gün hala adet olmadım. Olacak gibide gözükmüyorum ilk kez başıma da böyle bişey geliyor. Bir ümit diyorum ki yumurtlama günü değilde belki sonraki günlerde tuttuysa gözükmüyor olabilir diye. Yumurta tüplerdeyse daha rahme geçmediyse kanda çıkmayabiliyormuş. Bakalım duruma göre cuma günü doktoruma gideceğim. İnşllah umut ettiğim gibidir
Oyle mi diyorsun canm?benim 6. Gun ne gelen ne giden aslnda hic istemiyordum ama adetim gecnce bi heyecanlanmadm dgl valla.cok zor olur benm icin evet ama evlat guxel sey be.rabbm herkese nasip etsn

Bu son yaptgm test bugun ki olsa dyorm net ckardi bu bide adet gunu yapilanlardan ne bleyim amaaan kafam corba oldu ha :D

Eklentiler

• 20180103_155453.jpg
    20180103_155453.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 1.260
Bu son yaptgm test bugun ki olsa dyorm net ckardi bu bide adet gunu yapilanlardan ne bleyim amaaan kafam corba oldu ha :KK70:
Benim ilki düşükle sonuçlandı o da geç döllenmeydi 10 haftalık iken 7 haftalık demişti doktor. Vall bende şaşırdım kaldım çok istiyorum bir çoçuğum olsun yaşım daha 22 ama erken anne olmak isteğim ağır basıyor. Hele birde bir düşük yaşayınca daha bir istiyorum

Benim ilki düşükle sonuçlandı o da geç döllenmeydi 10 haftalık iken 7 haftalık demişti doktor. Vall bende şaşırdım kaldım çok istiyorum bir çoçuğum olsun yaşım daha 22 ama erken anne olmak isteğim ağır basıyor. Hele birde bir düşük yaşayınca daha bir istiyorum
Ben ilk kizimi 20 ysnda aldm kucagima otekini 27 ufak daha 7 aylk ama aslnfa adeti bekliodm spiral takmak icin ama adtte gecnce bi heyecanlanmadm desem yalan olur :) hayrlisi olsn kuzum hakkmzda ;)

Ben ilk kizimi 20 ysnda aldm kucagima otekini 27 ufak daha 7 aylk ama aslnfa adeti bekliodm spiral takmak icin ama adtte gecnce bi heyecanlanmadm desem yalan olur :) hayrlisi olsn kuzum hakkmzda :KK66:

Annelik duygusunu biliyorsun ya ne kadar zorda olsa senin için içten içe ister tabi insan. Hakkımızda hayırlısı inşallah güzel bir haber alırız yakında :halay:

Annelik duygusunu biliyorsun ya ne kadar zorda olsa senin için içten içe ister tabi insan. Hakkımızda hayırlısı inşallah güzel bir haber alırız yakında :halay:
Aynen oyle canisi hayrlisi hakkmzda :KK49:

Amin inşallah rabbim bekleyen isteyen herkesin istediğini nasip etsin.

Benide haberdar edin merak ettim. Rabbim insallah nasip etmiştir kavuşmussunuzdur yavrunuza
Ederim tabi.yani aslnda aklmda hic yoktu sukur iki evladm var ama annelik oyle bsey ki bu yasadklarm hic hazr olmama ragmen midemde kelebekler ucurdu.hakkmzda hyrlisi eger gebelk yoksa ki bence yok spiral taktracagm :)

Amin inşallah rabbim bekleyen isteyen herkesin istediğini nasip etsin.
Amin canım. Bugün 6. Günü adet hala olmadım.doktoruma randevu alacaktım en erken 9 nda varmış. Artvin Borçka da yaşıyorum. O yüzden burda biraz doktor sıkıntı olabiliyor. Her gün polikinlik yok. Acil serviste de doktorlardan çekiniyorum geciktim hamile miyim demeye :kusmuk: Bakalım belki yarın kan testini tekrar acilde yaptırırım. En son ilişkimiz 27 siydi. O gün tuttuysa diye bir ümit diyorum işte 13-14 gümde anca yumurtlama oluyormuş. Dua edin kızlar çok istiyorum bir çocuğum olaun

Iki cocugumada gec dollenmeyle hamile kaldim adet olucagim zaman yumurtluyomusum
Oglumda adetim iki gin gecti hastaneye gittim kan idrar megatif dr sokturucu verdi 7 gun ictim 10 gun bekledim olmadim bi test yaptim pozitif toplam 20 gun adet olucagim gunden itibaren sonra dr gittim bi baktik kese
Kizimda gene ayni seruven kizimda ikinci cocugu dusunmeye basladik biraktik korunmayi iki ay adet olmadim dr gittim adet olmuyorum bakti bisey yok gene kan yapalim onda da cikmassa sokturucu kullanirsin tamam dedik kanda da cikmayin ca sokturucu kullandim sonra olmadim ahhh dedim gene hamileyim ki oyleydim dr gittim keseyi birak kizimi bile nokta halimdr gordum
Dr sana sokturucu yariyo heralde demisti
Yani canim gec yumurtluyo olabilirsin benim gibi

Back