Adetim bugün itibari ile 4 gün gecikti. Adet olacakmışım gibi bir belirti de yok. Kürtajdan sonra sırasıyla ilk 36 sonra 32 en sonuncu adetim ise 29 gün sonra oldu. Kürtaj öncesinde adetim düzenliydi en fazla 1 gün gecikirdi. Dün kan testi yaptırdım negatif çıktı. İdrar testlerimde hep negatif. Geç döllenme vs olma ihtimali olabilir mi? Ya da neden adet olmuyorumdur sizce. Belki tuhaf gelecek ama eski tarz ya da kaynanam bir hocaya getirmişti şuana kadar her gidenin çocuğu olmuş. O rahim sağda ve yavaş çalışıyor falan demişti. Böyle şeylere inanmam genelde doktor değil hoş kaynanamı kırmamak için sırf gitmiştim. Birşeyden korktuğum için düştü baskınlık var gibi bişey dedi. Verende alanda Allah tabi ben ordan gözü yaşlı ayrıldım Allah ile arama ikinci bir kişi sokmayı oldum olası sevmediğimden olsa çok kötü hissetmiştim. Neyse kısacası adeti gecikip kan testi yaptırıp negatif çıkan ve sonra pozitif olan var mı? İlk gebeliğim 10 haftalık olması gerekirken 7 haftalıktı geç döllenme olmutşu belki bunds gözükmez diye umut ediyorum hemen bilmiyorum bilgili arkadaşlar yardımcı okursa çok sevinirim