Adet gecikmesi beta 0.37

lalegul001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
11
0
1
26
Bugün kan testi verdim beta 0.37 çıktı. En son 7 martta adet oldum ve ilk defa bu sekilde gecikmem oldu. Değeri böyle olup sonradan yükselen ya da yükselme ihtimali olan var mı
Yarıdmcı olurmusunuz

Bugün kan testi verdim beta 0.37 çıktı. En son 7 martta adet oldum ve ilk defa bu sekilde gecikmem oldu. Değeri böyle olup sonradan yükselen ya da yükselme ihtimali olan var mı
Yarıdmcı olurmusunuz
Bu ay beklediğiniz adet tarihi nedir döngünüz nasıl

6-7 nisanda olmam lazım düzenli hep adet tarihim 30-31 gün döngüm
Yani bir ihtimal geç döllenme desek onunda şu an artık çıkması lazım mesela benim 0.89 çıktı ama regle 5 gün var diye doktor yükselme ihtimali var dedi sizin ki stres kaynaklı vs olmuş olabilir içinize sinmiyorsa yeniden bir kan verin bir gün önce negatif alıp bir gün sonra pozitif sonuç alanlar oluyor

Yarıdmcı olurmusunuz

Merhaba, bu dönemde geç döllenme de olsa artış beklenirdi. Baya düşük çıkmış. Negatif maalesef diye düşünüyorum. Umarım güzel haberler alırsınız

Merhaba, bu dönemde geç döllenme de olsa artış beklenirdi. Baya düşük çıkmış. Negatif maalesef diye düşünüyorum. Umarım güzel haberler alırsınız
2 gün baş ağrım mide bulantım oldu ara ara kasığımda batmalar oluyo uzun süreli değil bugünde beyaz akıntım var bilmiyorum halen olamadım bakalım

Merhaba normalde normalde 12 sinde adet olmam gerekiyordu döngüm 28 günde oluyor bugün kan verdim ama değerim 1.20 çıktı acaba erken mi yaptım bilmiyorum beklemelimiyim

Merhaba normalde normalde 12 sinde adet olmam gerekiyordu döngüm 28 günde oluyor bugün kan verdim ama değerim 1.20 çıktı acaba erken mi yaptım bilmiyorum beklemelimiyim
Bir ihtimal geç döllenme varsa bir 5 gün sonra kan verin o da negatif gelirse olmayabilir. Benimde 10 gün gecikmişliği 4 farklı markada silik görmüşlüğüm ama kanda negatif almışlığım var. Herşey olabiliyor yani

Kanda negatif görünce ümitsizlendim açıkçası ama normalde gününde olurum gecikmem asla bilmiyorum napıcağımı

Kanda negatif görünce ümitsizlendim açıkçası ama normalde gününde olurum gecikmem asla bilmiyorum napıcağımı
Normalde benimde hep 28 günde bir okur ama bebek olayına başladığım ay dediğim gibi olmuştu. Öyle insan kalıyor ne yapacağını bilemiyorum çoğumuz aynı durumdayız. Herşey olacağına varıyor inşallah en kısa sürede güzel haberler alırız 🙏🏻

Normalde benimde hep 28 günde bir okur ama bebek olayına başladığım ay dediğim gibi olmuştu. Öyle insan kalıyor ne yapacağını bilemiyorum çoğumuz aynı durumdayız. Herşey olacağına varıyor inşallah en kısa sürede güzel haberler alırız 🙏🏻
İnşallah teşekkür ederim 🙏

Back
X