- 4 Ocak 2021
- 860
- 533
- 27
Adetim düzenliydi fakat gördüğünüz gibi Aralık ayında regl görmedim, 11 gün gecikmeyle gördüm. Düzen bozulunca yumurtlama günü de kaydı haliyle emin olamıyorum, ovulasyon testi aldım ama yumurtlamayı kaçırmış olabilir miyim? Yani çoktan atılıp lh hormonunu normal seviyesine gelmiş olabilir mi? İnşallah öyle değildir bebek istiyoruz son 3 4 gündür korunmasız ilişkiye giriyoruz belki yumurta önceden atılmıştır diye. Çünkü bikaç uygulama indirdim kimisi 27 ocak yumurtlama gösteriyor kimisi 22, beklenen adet tarihim 10 şubattan 14 gün geri saydıgımda 27 cıkıyor. Çoğu sayımda 27 ocak büyük ihtimal ama yumurtlama çoktan olmuş bitmiş midir emin olamadım cevabınızı merakla bekliyorum
Kızlar, dün 1de yaptıgım ovulasyon testinin aynısı cıktı dün aksam 7buçukta onu çekmemişim. Normalde her aksam 7 buçukta yapıyorum ama sadece dün 1 de deniyim dedim belki catlamıştır silik cıkar diye ama yok. Kaset tipi olan testi bugün12de yaptım t çizgisi cden daah ince daha mı acık renk acaba? Sağ yumurtalık tarafımda agrı var ve belim cok agrıyo gece de uyuyamadım akıntı var çatlıyor mudur?
2 gün pik cıkcan yumurta çatlamış sanırım dimi bakar mısınız son resim bugün sabah 9bucukta yaptım işteyim ebe gidene kadar yumurta canlı kalır mı anca 11 12 saat sonra birlikte olabilirim eşimle
Kızlar, dün 1de yaptıgım ovulasyon testinin aynısı cıktı dün aksam 7buçukta onu çekmemişim. Normalde her aksam 7 buçukta yapıyorum ama sadece dün 1 de deniyim dedim belki catlamıştır silik cıkar diye ama yok. Kaset tipi olan testi bugün12de yaptım t çizgisi cden daah ince daha mı acık renk acaba? Sağ yumurtalık tarafımda agrı var ve belim cok agrıyo gece de uyuyamadım akıntı var çatlıyor mudur?
2 gün pik cıkcan yumurta çatlamış sanırım dimi bakar mısınız son resim bugün sabah 9bucukta yaptım işteyim ebe gidene kadar yumurta canlı kalır mı anca 11 12 saat sonra birlikte olabilirim eşimle
Eklentiler
Son düzenleme: