:84:Arkadaşlar benim ilk adetimden bu yana sürekli düzensiz oluyorum.Artık bu durum sıkıcı olmaya başladı.Günlük içebileceğim bitkisel çay var mı önerebileceğiniz?
Bu arada doktora gidiyorum ama her sfereinde hiç bir şey yok düzelir diye geri gönderdiler
canım civanperçemini tavsiye ederim, bende de durum aynıydı. bir tutam civanperçemini 1 su bardağında kaynar suda 5 dk demleyip içiyosun. içebilirsen-ki tadı anlatılmaz yaşanır:)- şekersiz iç daha iyi olur kilo yapmaz en azından:)ben sabah akşam içiyodum çok da faydasını gördüm.canını sıkma herkeste olabiliyor bu durum:)
selam bende de aynı problem var malesef..doktora gittim bugün ve diane 35 diye bir ilaç verdi..doğum kontrol hapıymış.yakınlarımda şimdi diyor ki şimdilerde içilen bu tarz ilaçlar ilerde gebeliği zorlaştırıyormuş.tedirgin oldum bu konuda bilgisi olanlar lütfen bni aydınlatsın lütfen:18:
selam bende de aynı problem var malesef..doktora gittim bugün ve diane 35 diye bir ilaç verdi..doğum kontrol hapıymış.yakınlarımda şimdi diyor ki şimdilerde içilen bu tarz ilaçlar ilerde gebeliği zorlaştırıyormuş.tedirgin oldum bu konuda bilgisi olanlar lütfen bni aydınlatsın lütfen:18:
canım merhaba ılk olarak evlımısın bekar mısın onu merak ettım ayrıca yakınların gercekten dogru soylemıs gecıktırıcı ve dogum kontrol hapları ılerde gebelık ıcın sorun yaratabılıyor yada gecıktırebılıyor dogal yontemlerı denemenı tavsıye ederım herkes cıvan percemını onerıyor deneyebılırsın yıne de secım sana kalmıs canım gecmıs olsun
ben dk hapını bırakalı adetimde gecikmeler yaşıyorum
en son çözümü sabah aç karna bir kaşık bal üzerine çörek otu ekerek yemek
ve günde 2defa aç karna civan perçemi ile testere dişli aslan pençesi içmek özellikle 2.yazdığım btki hormon düzenleyici diye geçiyor.
bildiklerim bunlar