• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliğine aslan pençesi çok etkiii

Kesinlikle cok dogru soyluyorsunuz ama bızde geenetık anneannem erken menepoza gırmıs annemde doktor fılan derken menepozdan korunmus bende kendımı otlara werdim :D

doktor takibinde olmak ve erken menapoz için önlem almak gerekir. bunu bütünüyle otlara bırakmamalı. dr takibinde ol, ihmal etme. çünkü gerçekten zorlu bir süreçmiş o dönem.

iki cinsi var. sarı çiçeklisindense beyaz çiçeklisinin faydasını daha çok gördüm. haziran sonu gibi toplanır tazesi. taze ürün getiren aktarları takip etmek gerek.
bu bitkileri içmek sadece o dönemler için değil, genel bir düzene de sokuyor mens'i. nasıl ki d. kontrol hapları mens'i düzenliyor ve sancıları yok ediyorsa bu da öyle işte. sadece sentetik değil doğal bir ürün.

güvenilir bir aktar bulmak çok önemli bilemiyorsunuz tazemi değilmi,tabi aktarada sorarsan dermi yoğurdum ekşi,oda taze diyo,otlardan da fazla anlamayan biri olarak işim zor..zaten ilaç kullanmaktansa bitkileri kullanmayı tercih ederim her zaman..eğer civanperçemi kullanmaya karar verirsem beyaz çiçeklisinden alırım.

güvenilir bir aktar bulmak çok önemli bilemiyorsunuz tazemi değilmi,tabi aktarada sorarsan dermi yoğurdum ekşi,oda taze diyo,otlardan da fazla anlamayan biri olarak işim zor..zaten ilaç kullanmaktansa bitkileri kullanmayı tercih ederim her zaman..eğer civanperçemi kullanmaya karar verirsem beyaz çiçeklisinden alırım.

koyu sarı olursa eski demektir. hani taze ıhlamur yaprağı yeşil olur, eskisinin de turuncu, sarı karışımı bir rengi vardır. bunu da öyle düşün işte. koyu sarı ise alma. (ıhlamur biraz eski olursa problem olmuyor ama civanperçemini taze iken kullanmak gerekir.)araştır, bitki kitapları oku, görselleri olan bitki kitapları da var. onlardan almanı tavsiye ederim.
tatile gittiğinde bitki satan yerlere uğra. örneğin adaçayının tazesi kurusundan çok farklı ve tadı çok daha güzeldir. bu konuda bilinçli olursan gerçek anlamda bitkilerden çok fayda göreceksin emin ol!
sanırım meraklı olduğumdan çoğunu tanıyorum bitkilerin. satış yapabilme uğruna kandırmaya çalışan aktarlara da fırsat vermiyorum.
bitkilerin demlenme kurallarını da bilmek gerekiyor. gereğinden fazla suda bekletilir ve kaynatılmaması gereken bitki kaynatılırsa zararlı olabilir. zehir etkisi yapabilirler.

koyu sarı olursa eski demektir. hani taze ıhlamur yaprağı yeşil olur, eskisinin de turuncu, sarı karışımı bir rengi vardır. bunu da öyle düşün işte. koyu sarı ise alma. (ıhlamur biraz eski olursa problem olmuyor ama civanperçemini taze iken kullanmak gerekir.)araştır, bitki kitapları oku, görselleri olan bitki kitapları da var. onlardan almanı tavsiye ederim.
tatile gittiğinde bitki satan yerlere uğra. örneğin adaçayının tazesi kurusundan çok farklı ve tadı çok daha güzeldir. bu konuda bilinçli olursan gerçek anlamda bitkilerden çok fayda göreceksin emin ol!
sanırım meraklı olduğumdan çoğunu tanıyorum bitkilerin. satış yapabilme uğruna kandırmaya çalışan aktarlara da fırsat vermiyorum.
bitkilerin demlenme kurallarını da bilmek gerekiyor. gereğinden fazla suda bekletilir ve kaynatılmaması gereken bitki kaynatılırsa zararlı olabilir. zehir etkisi yapabilirler.

artık banada lazım olduğu için bende araştırmaya başladım,aslan pençesini aylarca nette araştırdım çok düşündüm kullansammi kullanmasammı diye ama kimse olumsuz bişey yazmayınca bende denemekten ne çıkar diye düşündüm iyikide kullanmışım diyorum şimdi,adeti geciktirmiyormuş gerçekten reglim geldi ama hamile olsaydım daha çok sevinirdim tabi...canım sen gerçekten bitkiler konusunda oldukça bilgilisin ne güzel kafama takılan bişey olduğunda sana danışmak isterim açıkcası çok açıklayıcı anlatıyorsun

Aslan pencesiii arkadaslar daha dun aldım aksam ıctım ve bu sabah ıctım ve suan adetımmmmmmmmmmmmmmm :))))) Sıkıntıya gırmeyın ve yarın sabah hemen deneyın dıyorummmmm . Aktarlarda satılıyor fıyatıda cok uygun . Adetımde 2 bucuk ay gecıkmısdı ılk defada olmuyor bu gecıkmelerimm :)) Kesin deneyinn diyorummmmm yararı var zararı yok arastırabılırsınızdeeeee :)) Aıy cok mutluyum suan :)) Hazıranda dugunum war gelcek ayda bu zamanda olursam yasadımmmm :)))

aslan pençesini nasıl hazırlayp içtin bide düzenli mi iömek gerekiyor belli bir saatte aç yada tok karnına

hmmmmmmmmm çok mersi tatlım en kısa zamanda bu çayı alıp deniyorum

Aslanpençesi ne zaman içilmeye başlanıyor 1ay kullanılcak diye biliyorum ama adetliyken mi başlanıcak acaba bilen varsa yardımcı olabilir mii :)

evet bu bitkiler etkili ama hangi kültürden ve ekstraksiyonu nasıl yapılması gerektigi ve ne kadar kullanılması gibi konular gündeme geliyor civan perçemi mesala çok rahat adet görmenizi saglar

artık banada lazım olduğu için bende araştırmaya başladım,aslan pençesini aylarca nette araştırdım çok düşündüm kullansammi kullanmasammı diye ama kimse olumsuz bişey yazmayınca bende denemekten ne çıkar diye düşündüm iyikide kullanmışım diyorum şimdi,adeti geciktirmiyormuş gerçekten reglim geldi ama hamile olsaydım daha çok sevinirdim tabi...canım sen gerçekten bitkiler konusunda oldukça bilgilisin ne güzel kafama takılan bişey olduğunda sana danışmak isterim açıkcası çok açıklayıcı anlatıyorsun
mesajın baya eski ama şansımı deneyeyim dedim ne zaman başladın içmeye her yerde nasıl kullanacağımız yazıyor ama ne zaman başlanılcağı yazmıyo tereddüt ettim bende

civanperçemi otu da düzensizliklere iyi geliyor. aç karnına ve yudumlanarak içilmesi önerilir. ot kaynatılmamalı, kaynar su ile 5 dk haşlanmalı ve süzülmeli. bitki çayları günde iki su bardağından fazla içilmemeli. eğer bulabiliyorsanız da tazesini kullanın civanperçeminin. beyaz çiçekli olanı gerçekten çok faydalı bu otun. haziran ayı gibi toplanmaya başlanabilir. yani bu otun zamanı gelmiş. kesinlikle tavsiye ediyorum. kullandığım dönemlerde çok faydasını gördüm.
Slm kızlar aranıza yenı uye oldun

Prof saracoglu asıstanlarıyla ıkı aydır hemen hemen konusup bılgı alıyorum lütfen bılıncsız bısey yapmayın öncelikle sogan kuru yapacaksınız

Konu eski ama belki bilgisi olan vardır. Bende pkos var ve prolaktin yükseliğim var. soağn suyu ve testere dişli aslan pençesini çok duydum. siz nasıl kullandınız ? önce hangisini içtiniz ? adetliyken testere dişli aslan pençesi içiliyor mu ?????

Ben 3 gündür kullanıyorum aslanpençesi otunu günde 2 kere ama daha adet olmadım inşallah olurum yaa adet düzensizliği var bende de

Aslan pencesiii arkadaslar daha dun aldım aksam ıctım ve bu sabah ıctım ve suan adetımmmmmmmmmmmmmmm :))))) Sıkıntıya gırmeyın ve yarın sabah hemen deneyın dıyorummmmm . Aktarlarda satılıyor fıyatıda cok uygun . Adetımde 2 bucuk ay gecıkmısdı ılk defada olmuyor bu gecıkmelerimm :)) Kesin deneyinn diyorummmmm yararı var zararı yok arastırabılırsınızdeeeee :)) Aıy cok mutluyum suan :)) Hazıranda dugunum war gelcek ayda bu zamanda olursam yasadımmmm :)))
Bende kullanıyorum 4 gündur ama bişe olmadı daha sabah akşam içiyorum

Back
X