- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi EzgininAnnesi
-
Slm cnm benimde adet düzensizliğim var doktora gttim banadan ilça verdi 3 ay kullanıcam sonra tekrar kontrol var yani sendeki sorunlar aynısı bende de var cnm sabırla biraz bekle cnm sen yinede doktoru dinle ilaçlar bitince ona göre devam edersinMerhaba
Ben bekarlığımda beri adet düzensizliği çekiyorum. 24 yaşındayım ve 90 kilodan fazlayım.
doktorlar evlenince düzelir dediler ama o da olmadı. 3 yıllık evliyim. Eşimle sorunsuz bir cinsel hayatımız var. Ama adetim hala düzensiz hormonlarım bozuk. Bu da hamile kalmama engel. 1 yıldır tedavi görüyorum. Kullanmadığım ilaç kalmadı. İlaçları kullandığımda sorun yok ama ilaçlar bittiğinde yine aynı düensizlik devam ediyor. Şimdi son bir kez şansımı denedim ve tekrar bir uzmanla görüştüm. Uzun uzun konuştu anlattı. Polistik over varmış. Diane 35 Diraje ve Glange 850 mg verdi. 3 ay kullanacakmışım sonra tekrar kontrol. Yoruldum ve umutsuzluğa düşmek istemiyorum. Kilo da veremiyorum. Şimdi tekrar adet gördüm. Adetim bitince ilişkiye girsem hamile kalır mıyım? Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba
Ben bekarlığımda beri adet düzensizliği çekiyorum. 24 yaşındayım ve 90 kilodan fazlayım.
doktorlar evlenince düzelir dediler ama o da olmadı. 3 yıllık evliyim. Eşimle sorunsuz bir cinsel hayatımız var. Ama adetim hala düzensiz hormonlarım bozuk. Bu da hamile kalmama engel. 1 yıldır tedavi görüyorum. Kullanmadığım ilaç kalmadı. İlaçları kullandığımda sorun yok ama ilaçlar bittiğinde yine aynı düensizlik devam ediyor. Şimdi son bir kez şansımı denedim ve tekrar bir uzmanla görüştüm. Uzun uzun konuştu anlattı. Polistik over varmış. Diane 35 Diraje ve Glange 850 mg verdi. 3 ay kullanacakmışım sonra tekrar kontrol. Yoruldum ve umutsuzluğa düşmek istemiyorum. Kilo da veremiyorum. Şimdi tekrar adet gördüm. Adetim bitince ilişkiye girsem hamile kalır mıyım? Önerilerinizi bekliyorum.
Slm cnm geçmiş olsun bende 6 yıldır pko tedavisi görüyorum..Bende senin gibi ilacı bırakınca adetim kesiliyor..Diane 35 doğum kontrol hapı bu ilacı kullanırken hamile kalamazsın..bebek istediğini söyledin mi neden doğum kontrol hapı verdi ki?:44:
polikistik over sndromlular zor kilo verir kolay alır bunun için bi diyetisyene başvurmalısın ve polikistikover sendromlu olduğunu söylemelisin. kilo verdikce adetlerinde bi takım düzelmelerde olacaktır bende diyet yapıyorum....Merhaba
Hem hormonlarımın düzelmesi için hemde kilo vermemi kolaylaştırmak için dedi
Kafanın karışacağı bişi yok doktor ilk adetlerini düzene sokmak için vermiştir ilacını yumurtalıkların için o verdiği hap aslında hormon ilacıKafam çok karıştı şimdi...
Merhaba
Benim doktorum bana tedavide ilk progestan verdi 10 gün kullandım sonra bıraktım hemen adet oldum cyclo prog verdi 21 gün kullandım bu sefer gittiğimde bana hap vermedi tahlil yaptı smear ve yumurtalıklarım için haftaya 21 in de gidicem adet görürsem gördüğüm gibi hemen doktorun yanına gidicem bana öyle uzun süreli ilaç vermedi
inşallah düzelir evlimisin bekarmı?mrb cnm doktorum banada bu ilacı verdi cyclo prog şuan kullanıyorum adetlerim düzene girsin diye 3 ay kullanıcam sonra inş düzelir.
inşallah düzelir evlimisin bekarmı?
bende evliyim canım 1,5 senelik daha :)2,5 yıldır evliyim cnm siz ???
Rabbim yardımcın olsun arkadaşımmerhaba arkadaşım şimdiye kadar okadar çok ugraştım ki bu adet düzensizlikleriyle.bende 82 kiloydum diyorum çünkü kilo verdim şuanda 58 kioyum.bir kere pko olanlar zor kiko veriyor diye bişey yok düzenli beslenme ve biraz sporla üstesinden geliniyor.bir süre dogum kontrol hapı kullandıttırıyorlar yumurtlamayı baskılamak için.ayrıca glukopage da hem zayıflamana yardımcı hemde adet olmana yardımcı .bende çok zor adet olurdum 1 sene önce başladım kilo vermeye ve 3 ayda toplam kilolarımdan kurtuldum adetlerimde şuanda çok düzene girdi ancak bazı aylar miktarı çok az oluyor ama oluyor gerçi şimdilik hamilelik olmadı ama önümüzdeki ay dondurulmuş transferi yaptırcam bir senedir bunun için hazırlıyorum kendimi.2 kez tüp yaptım olmadı inş bu sefer herşeyimle hazırım şuan reglim yarın gidicem ultroson ve tahlillerim yapılcak önümüzdeki ayda inş transfer.oyüzden bu durumu yaşayan biri olarak lütfen vazgeçme yorulma ve umudunu kaybetme bak 10 yıldır ugraşıyorum ama hiç kilo verbileceğim aklıma gelmemişti ama oldu işte sende başarırsın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?