• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet Düzensizliğimle Başa Çıkamıyorum...

Tatlım soğan suyu içmelisin.Bak ben evlenmeden önce de pko luydum doktora gittim bana 1 yıllık rapor yazdı yasmin hapı için .Neyse onu kullandım 5 ay kadar ama evlenince eşim de bende çocuk istedik bu yüzden bıraktım.Ama hala adetlerim düzensizdi hapı bıraktıktan sonra.Bazen 45 gün bazen 35 gün adet olmuyordum.Son üç aydır sogan suyunu adetimin 7.günü içmeye baslıyorum 15 gün boyunca hala bebeğim olmadı ama 29. günümde hemen adet oluyorum.Kesinlikle tavsiye ederim.Çünkü soğan suyu pko için en iyi bitkisel çözüm yöntemi.

Merhaba

Ben bekarlığımda beri adet düzensizliği çekiyorum. 24 yaşındayım ve 90 kilodan fazlayım.
doktorlar evlenince düzelir dediler ama o da olmadı. 3 yıllık evliyim. Eşimle sorunsuz bir cinsel hayatımız var. Ama adetim hala düzensiz hormonlarım bozuk. Bu da hamile kalmama engel. 1 yıldır tedavi görüyorum. Kullanmadığım ilaç kalmadı. İlaçları kullandığımda sorun yok ama ilaçlar bittiğinde yine aynı düensizlik devam ediyor. Şimdi son bir kez şansımı denedim ve tekrar bir uzmanla görüştüm. Uzun uzun konuştu anlattı. Polistik over varmış. Diane 35 Diraje ve Glange 850 mg verdi. 3 ay kullanacakmışım sonra tekrar kontrol. Yoruldum ve umutsuzluğa düşmek istemiyorum. Kilo da veremiyorum. Şimdi tekrar adet gördüm. Adetim bitince ilişkiye girsem hamile kalır mıyım? Önerilerinizi bekliyorum.

geçmiş olsun yorumları okumadan kendi fikrimi yazmak istedim .. adet düzensizliğini bende bildim bileli var evlenmeden önce diane kullandım evlendiğim ay bebek istediğim için bıraktım önceleri 2.3 ayda bir adet görürdüm öyle sancılar çekerdimki ağla ağla ölürdüm evlenince ilacı bıraktım ilk ay 8 gün sonraki ay 15 gün gecikmeler yaşamaya başladım ve hamilede kalamıyodum her gecikmede test yapıyodum ama negatif sonra bu artama başladı 6 ay böyle idare ettim 6 ayda toplasan 3 defa adet görmedim.. sonra cocuk isteği ile doktora gittim bana pcos var dedi yumurta tembelliği kist ama hormonlarım iyiydi tüylenmem yoktu.. klomen verdi o ay hamile kalamadım ama adet düzensizliği için gitmedim cocuk isteğiyle gitmiştim.. sonraki ay tedaviyi ilerleterek bana glucophage verdi 850 mg hergün 1 tane içtim folbiol verdi bebek istediğim için ondanda hergün 1 tane içtim ve toplamda 20 ay tedavi gördüm adetlerim hiç gelmiyordu hep sökücü içtim tedavim devam etsin diye çok zor günler yaşadım rahim filmi çektim 2 ay geçti hamile kaldım tabi klomen ve ovitrelle iğne kullandım .. klomeni 6 defa kullandım en sonda tedaviyi bıraktım ve bebişim geldi çok şükür.. sende cocuk istiyosan adetini düzene sokmak için değil polistik overi yenmek için tedavi ol adetin zaten düzene girmez polistik over izin vermez inşallah hamile kaldktan sonra düzelir oda bir ihtimal.. sen kilolu isende kesinlikle metformini kullan yani glange..glifor..glucophage bunlar hem adetini azda olsa düzeltir hemde kilo vermene yardımcı olur ama sana tavsiyem kesinlikle günde 2 tane iç 1 tane fayda etmiyor Allah hayırlısını nasib etsin

Kızlar aranizda zayıf olup pko olan varmi.. Bu nasil bir illettir 5 senedir uğraşıyorum bu hastalikla boyum 1.75 kilom 57 sivilce ve killanma yok bu nasil pko ben anlamadim yumurtaliklarim % 100 pko goruntusunde kurtulamadim gitti 4 senedir bebis icin ugrasiyorum :((

aynen bendede sivilce yok kıllanma yok kilo yok ama pkoluyum malesef çok iğrenç bişey 4 yıldır bebek için uğraşıyorum demişsin ne tür tedaviler uyguladın bende yaklaşık 2 yıl tedavi gördüm sonradan hamile kaldım

aynen bendede sivilce yok kıllanma yok kilo yok ama pkoluyum malesef çok iğrenç bişey 4 yıldır bebek için uğraşıyorum demişsin ne tür tedaviler uyguladın bende yaklaşık 2 yıl tedavi gördüm sonradan hamile kaldım

Geçmis olsun arkadasim hap igne ve sonunda olumsuzlukla sonuclanan bir asilamam var sonra tedaviyi biraktim kuzenimin tavsiyesi uzerine metformin icmeye basladim daha 1 ay oldu 5 gun gunum gecti ama hala sonuc yok test yapmadim yapmak istemiyorum cunku zaten kendimi bildim bileli duzensiz benim 4 5 ayda bi oluyorum..cok sevindim hamile olmana allah kucagina almayi nasip etsin NASİL HAMİLE KALDİN??? hangi tedaviyle

geçmiş olsun yorumları okumadan kendi fikrimi yazmak istedim .. adet düzensizliğini bende bildim bileli var evlenmeden önce diane kullandım evlendiğim ay bebek istediğim için bıraktım önceleri 2.3 ayda bir adet görürdüm öyle sancılar çekerdimki ağla ağla ölürdüm evlenince ilacı bıraktım ilk ay 8 gün sonraki ay 15 gün gecikmeler yaşamaya başladım ve hamilede kalamıyodum her gecikmede test yapıyodum ama negatif sonra bu artama başladı 6 ay böyle idare ettim 6 ayda toplasan 3 defa adet görmedim.. sonra cocuk isteği ile doktora gittim bana pcos var dedi yumurta tembelliği kist ama hormonlarım iyiydi tüylenmem yoktu.. klomen verdi o ay hamile kalamadım ama adet düzensizliği için gitmedim cocuk isteğiyle gitmiştim.. sonraki ay tedaviyi ilerleterek bana glucophage verdi 850 mg hergün 1 tane içtim folbiol verdi bebek istediğim için ondanda hergün 1 tane içtim ve toplamda 20 ay tedavi gördüm adetlerim hiç gelmiyordu hep sökücü içtim tedavim devam etsin diye çok zor günler yaşadım rahim filmi çektim 2 ay geçti hamile kaldım tabi klomen ve ovitrelle iğne kullandım .. klomeni 6 defa kullandım en sonda tedaviyi bıraktım ve bebişim geldi çok şükür.. sende cocuk istiyosan adetini düzene sokmak için değil polistik overi yenmek için tedavi ol adetin zaten düzene girmez polistik over izin vermez inşallah hamile kaldktan sonra düzelir oda bir ihtimal.. sen kilolu isende kesinlikle metformini kullan yani glange..glifor..glucophage bunlar hem adetini azda olsa düzeltir hemde kilo vermene yardımcı olur ama sana tavsiyem kesinlikle günde 2 tane iç 1 tane fayda etmiyor Allah hayırlısını nasib etsin

Çok teşekkür ederim. Allah analı babalı bütüysün inşallah...

Geçmis olsun arkadasim hap igne ve sonunda olumsuzlukla sonuclanan bir asilamam var sonra tedaviyi biraktim kuzenimin tavsiyesi uzerine metformin icmeye basladim daha 1 ay oldu 5 gun gunum gecti ama hala sonuc yok test yapmadim yapmak istemiyorum cunku zaten kendimi bildim bileli duzensiz benim 4 5 ayda bi oluyorum..cok sevindim hamile olmana allah kucagina almayi nasip etsin NASİL HAMİLE KALDİN??? hangi tedaviyle

1 ay yeterli olmayabilir doktorlar 8 ay kesintisiz ve düzenli kullanan biri hamile kalır diyolar.. bence sen dvam t metformin harika bir ilaç 4 ay sürekli kullan adetlerin düzene girer inşallahta hamile kalırsın ben yukarda yazdım nasıl hamile kalabildiğimi bi oku istersen

Hay Allah yaa! Ne pis bi hastalıkmış! Şu an 25 yaşımdayım, bana da 2008' de PKO hastası olduğumu söyledi doktor. Toplamda 14 ay falan doğum kontrol hapı kullandım; baktım olmuyo, sıkıldım bıraktım 3 yıldır hiçbi şey yapmıyorum, ne doktora gittim ne ilaç kullandım bu adet düzensizliği için. Boyum 1.67, kilom 53-54 falan ama 1 kilo bile alsam o ay adetim 36., 38. gün falan geliyor. Bunun dışında normalde 28-35 gün arası oluyorum adetimi. TEK ÇARESİ ZAYIFLAMAK! Ne ilaç ne bi şey :) Ben de seneye evlenicem ve bu dertlerle uğraşıcam malesef :(
Herkese Allah önce sağlık, sonra bebek isteyen PKO' lu kadınlara da bebek versin.

Arkadaşlar tedavime başka dr ile devam etmekteyim. İlk güttüğümde tahliller yapıldı. PKO 'lu olduğum kesin. Yumurtlamanın olup olmadığını kontrol etmek için "inofolic" içiyorum şuan. Hafta 2 gün kontrole gidiyorum. Bugün gittiğimde ise yumurtlama olmamış pazar akşamı ilişkiye girip öyle gel dedi.. Daha önce bu yöntemi kullananlar var mı ? Devamını paylaşacağım sizinle...

Arkadaşlar bundan 2 ay önce bir ped tanıttılar ilk başta inanmadım anlattıklarına fakat sonra yaptıkları sunumlarla kanıtladılar avon amway gibi network sistemiyle türkiye piyasasına giren bir ped 2 ay kullandım sürekli adetlerim1-2 hafta geçiyordu 2 aydan sonra düzene girdi bunu sağlayanda pedin içindeki negatif iyon teknolojisi kesinlikle koku yok terleme yok cok hafif ve 100 cc ye kadar sıvı hapsediyor ve bunu sunumlarla kannıtlıyorlar kullandıktan sorna bende bu işe basladım ulabildiğimiz doktorlarda gerçekten cok beğendiler hızlı bir sekilde yayılıyor bildiğinz üzere bir cok kadın pedi atık maddelerden yapılıyor ve bir cok kadın hastalığına neden oluyor bu ped tamamen doğal sağlık bakanlığı onayı yanında fda helal belgesi ce belgesi ıso belgesi gibi 11 tane belgeye sahip ilgilenenlere yardımcı olmak isterim iyi günler..

Merhaba

Ben bekarlığımda beri adet düzensizliği çekiyorum. 24 yaşındayım ve 90 kilodan fazlayım.
doktorlar evlenince düzelir dediler ama o da olmadı. 3 yıllık evliyim. Eşimle sorunsuz bir cinsel hayatımız var. Ama adetim hala düzensiz hormonlarım bozuk. Bu da hamile kalmama engel. 1 yıldır tedavi görüyorum. Kullanmadığım ilaç kalmadı. İlaçları kullandığımda sorun yok ama ilaçlar bittiğinde yine aynı düensizlik devam ediyor. Şimdi son bir kez şansımı denedim ve tekrar bir uzmanla görüştüm. Uzun uzun konuştu anlattı. Polistik over varmış. Diane 35 Diraje ve Glange 850 mg verdi. 3 ay kullanacakmışım sonra tekrar kontrol. Yoruldum ve umutsuzluğa düşmek istemiyorum. Kilo da veremiyorum. Şimdi tekrar adet gördüm. Adetim bitince ilişkiye girsem hamile kalır mıyım? Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba. Bende 7 yıldır adet düzensizliği ile uğraşıyorum. Nerdeyse tüm doğum kontrol haplarını içtim ve son gittiğim doktor bunların sadece beni ve vücudumu oyaladığını, hiç bir şekilde beni etkilemediğini söyledi. Bunun için alternatif tıbba yöneldim. İçmediğim ot, denemediğim kür kalmadı. Tabiri caizse doğayla iç içe oldum. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki hem kilon hem de adet düzensizliğin için biberiyeyi kullanabilirsin. Her gün 3 defa yemek yemeden önce biberiye çayını iç. O kadar çok etkisi oluyor ki vücutta. Hem rahatça kilonu vereceksin hem de adetin düzene girecek emin ol. Tabi ki bünyeden bünyeye farklılık yaratabilir ama ilaç değil zararlı bir şey değil bu, mutlaka denemelisin. :34:

merhaba bende senin durumundayım tek farkım benim bir kızım var onada ilaç tedavisiyle hamile kaldım
doktor doğumdan sonra düzelicek adetin dedi düzeldide 3 sene her ay düzenli adet gördüm sonra yine bozuldu 9 aydır 2. bebeği istiyoruz ama olmuyor ekimden bu yana adet görmedim doktora gittim ilaçlar kullandım işe yaramadı maalesef bende 80 kiloyum kiloda veremiyorum ve artık bıktım gerçekten adet olamamamın verdiği stres kilo sorunları pskilolojik sorunlar yarattı bende bugün başka bir doktor buldum ona gidicem bakalım o neler dicek seninlede paylaşırım

Back