• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet duzensızlıgım neden acaba? bunalıyorum artık!

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım kendimi anlatayım bir yıllık evliyım bekarken adetim düzenliy di evliliğim ilk 4 ayıda Düzenli oluyordum ondan sonra çok düzensiz oldu için de çok fazla kalıyorum ve 35 günde bir oluyorum afedersiniz ama kanamam oyle çok olmuyor bana yardımcı olun

aynen bende oyleydım cnm ama 2 ayı buluyor artık hastaneye gıttınmı hıc pekı :26:

Hamilelik için doktora gittim yumurtalıkların tembel çıkti klomen ilaç verdi kullandım sonuç alamadım ve gitmedim bilgisi olan varsa yardım

kımse yok mu? lutfen yardımcı olun!

Merhaba.benimde evlendiğimden 1 buçuk yıl adet düzensizliğim vardı.ve bebegim olmadi.15 gün boyunca kanamam gelirdi, 2 ay adet olmazdım fln.kayinvalidem hemsire bana yasmin dogum kontrol hapı kullan dedi.3 ay kullandım.hatta hamile kalmayi garanti verdi kaynanam.3 ay kulladım.bırakrktan 3 ay sonra hamiş kaldım.onunda kalbi durdu ama olsun.sımdi tekrar hamileyim ve çok sükür adetim o hap vesilesiyle düzenliydi.mutlaka ama mutlaka kullanın.benden size tavsiye :)

Merhaba.benimde evlendiğimden 1 buçuk yıl adet düzensizliğim vardı.ve bebegim olmadi.15 gün boyunca kanamam gelirdi, 2 ay adet olmazdım fln.kayinvalidem hemsire bana yasmin dogum kontrol hapı kullan dedi.3 ay kullandım.hatta hamile kalmayi garanti verdi kaynanam.3 ay kulladım.bırakrktan 3 ay sonra hamiş kaldım.onunda kalbi durdu ama olsun.sımdi tekrar hamileyim ve çok sükür adetim o hap vesilesiyle düzenliydi.mutlaka ama mutlaka kullanın.benden size tavsiye :)

ayy cok sagol canım sımdı cıvan percemı cayı ıcıyorum içinde pek cok otta bulunuyor :31: baktım care yok d kontrol hapı kullanırım :31:

Back