• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet duzensızlıgım neden acaba? bunalıyorum artık!

Zeytinlerimm

Gün bugün güzel yaşa 🤍
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
3.507
5.134
198
29
herkese merhba..
ben 1 yıllık evlıyım ve bebısım olsun ıstoyorum 1 yıldır, esım yaklasık 10 ay once varıkoselden amelıyat oldu doktorlar ıyılestıgını soyluyor.. bendede hıc bır sorun yok sadece akıntım var.. adetlerım normal 28 gunde bır oluyordu takı bu son 4 ya oncesıne kadar. en son gecıkmem 2 ay surdu ve kurban bayramının 2. gunu oldum ama kanamam normaldı 15 gun sonra tekrar bı kanamam oldu ama adet gıbı degıl daha pekı o kanama sızce adetmıydı? ben soyle dusunıyorum duzensız oldugum ıcın içim tam temizlenmedı ve sonradan kanamam oldu.. ve sımdıde normale gore adetım yıne 9 gun gecıktı ama o 15 gun sonra olduguma gore 5 gun var off lutfen bana bır fıkır verın gercekten bunalıyorum sızce esım daha ıyılesmedıgı için mi bebişimiz olmuyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
bir Dr.a gidip detaylı bilgi alabilirsin canım adetinle ilgili.bebek için de belinin altına yastık koymayı deneyebilirsin

sagol cnm ama belımın altına yastık degılde afedersın esım benı kaldırıyor.. valla doktorada gıtmek ıstemıyorum hastaneden bıktım ama gıdıcem artık mecburen hatta bugunde gıdebılırım ha bıde dun test yapmıştım bgun baktım kı hafıf bır kırmızı cızgı var

Canım doktora gitm bence detaylı bilgi al neden kaynaklandığı konusunda

gıttım cnm dun gebelık yok dedı sokturucu verdı adet olunca 3. gel dedı hormon tahlılı ıcın hayırlısı ama o 15. gunu oldugum kanama benım kfamı karıştırıyor adetmıydı acaba :44: doktorada sormayı unuttum :30:

Bende kürtajımdan sonra 2 ay arayla adet görmeye başlamıştım en sonda 3 ay araya girince soluğu doktorda buldum tarlusal verdi ve adetimin 3. günü çağırdı tahlil yapıcakmış hadi bakalım hayırlısı

Bende kürtajımdan sonra 2 ay arayla adet görmeye başlamıştım en sonda 3 ay araya girince soluğu doktorda buldum tarlusal verdi ve adetimin 3. günü çağırdı tahlil yapıcakmış hadi bakalım hayırlısı

ayy canım gecmış olsun 2,5 ay olacak neredeyse ama adet falan yok simir testı yaptırmıştım ama iltihabın var dedı doktor off of..

BU ARADA CANIM BEN SENDEN 2 GUN ÖNCE EVLENMİŞİM ÇİZELGENDE DIKKATIMI CEKTI :1:

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım kendimi anlatayım bir yıllık evliyım bekarken adetim düzenliy di evliliğim ilk 4 ayıda Düzenli oluyordum ondan sonra çok düzensiz oldu için de çok fazla kalıyorum ve 35 günde bir oluyorum afedersiniz ama kanamam oyle çok olmuyor bana yardımcı olun

Back