arkadaşlar ben şu şeyi bir atlarsam bana tavsiye edebileceğiniz , faydasını gördüğünüz ot çöp varsa söyleseniz. 8 aydır adet olmuyorum8 ay önce de cyclo progynova draje dye 21 gün bir ilaç kullandım o şekilde oldum.. en son düzenli olarak 28 temmuz 2011de adetim geldi..sonrada bu progynova draje ile 13 kasım 2011de oldum sonra tık yok. tarlusal verdi doktor hiç bir faydası olmadı. 2 kez ultrasona girdim bir sorun yok dendi..stres hava değişimi bilmem ne diyorlar..hormonlrmda cok hafif degisiklik olmus sadece..ama neden böyle ((
arkadaşlar ben şu şeyi bir atlarsam bana tavsiye edebileceğiniz , faydasını gördüğünüz ot çöp varsa söyleseniz. 8 aydır adet olmuyorum8 ay önce de cyclo progynova draje dye 21 gün bir ilaç kullandım o şekilde oldum.. en son düzenli olarak 28 temmuz 2011de adetim geldi..sonrada bu progynova draje ile 13 kasım 2011de oldum sonra tık yok. tarlusal verdi doktor hiç bir faydası olmadı. 2 kez ultrasona girdim bir sorun yok dendi..stres hava değişimi bilmem ne diyorlar..hormonlrmda cok hafif degisiklik olmus sadece..ama neden böyle ((
karisik civan percemi cayini önerebilirim..icinde bircok adeti söktürecek sey var..
bir poset cayi bide bitkilerin karisimi halinde var ben karisimi kullandim...
ama bu kadar hic gecikmemisti..
ada cayini önerebilirim..günde iki defa sicak suyla demleyip en fazla 10 dk bekletip süzüp sogumadan icebilirsin...
cörek otuda ac karnina günde 3 defa ama hepsini birlikte yapma..
karisik civan percemi cayi ve cörek otunu deneyebilirsin...
saglar :) ben mesela önceleri 5 gün oluyordum sonra 3 güne düstü...fsh hormonu filan normal testesteron (yazamadim mi ne)östrojen filan hepsi normaldi..
ne zaman bunlari yapsam kesinlikle 4 güne cikiyor:) özellikle adacayi ve cörek otunu bir kere ayni ay icinde denemistim adet gecikmelerim oluyordu..
adetten 15 gün önce basliyordum sogan suyu filanda ictim ama bunlarla cogaldi,bende gecikmeler oluyordu subat ayina kadar normal oluyordum sonra 21 gün olmadigimi bilirim en fazal 35 gün olmustu..civan perceminin faydasini gördüm simdi sükür hep günü gününe bazen 3 bazen 4 gün oluyorum ama miktarda cogalma var..yani farkedersin miktardaki cogalmayi.....
ama dene cogalacagina inaniyorum...
bu karışımlar adet görmemızı sağlar mı?
Mesela ben ayda sadece 1 gün adet oluyorum
sabah başlayıp akşam bıtıyor
bı faydası olur mu acaba bılgınız var mı aslında adet oluyorum ama 1 gün sadece :44:
korkmanıza gerek yok bu durumlar çok sık rastlanır oldu artık beni arkadaşımdada adet düzensizlik sorunu vardı neredeyse 1seneye yakın doktora git gel yaptı ama sonuçlarda hiç sorun yoktu ilaç tedaviside gördü.ama şimdi düzeldi yani:)
eğer halen dr. gitmedinizse lütfen dr. a gidin fsh ve östrojen yüksekliği, kanama miktar ve gün sayısını azaltır. Çocuk istemiyorsanız bu değerlerin önemi yoktur ama çocuk düşünüyorsanız hava ve su gibi önemli değerlerdir.
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?