Adet düzensizliği

Yagmurglr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
34
1
Arkadaşlar Merhabaa
Ben çok düzensiz adet oluyorum ve bu ay hiç olmadım soğan kürü denedim fayda etmedi bana bir şeyler önerirmisiniz düzene sokup hamile kalmak istiyorum 1 yıldır deniyorum ama olmuyor hiç bir sorunum yok gerekli bütün testleri yaptırdık eşim de aynı şekilde yaptırdı yardımınıza ihtiyacım var cevaplarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸💖

Arkadaşlar Merhabaa
Ben çok düzensiz adet oluyorum ve bu ay hiç olmadım soğan kürü denedim fayda etmedi bana bir şeyler önerirmisiniz düzene sokup hamile kalmak istiyorum 1 yıldır deniyorum ama olmuyor hiç bir sorunum yok gerekli bütün testleri yaptırdık eşim de aynı şekilde yaptırdı yardımınıza ihtiyacım var cevaplarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸💖
Öncelikle geçmiş olsun zor bir durum doktora gitmeni öneriyorum
Ama ben doktora gitmedim venatura inositol metilfolat içtim sabah akşam ( takviye saşe ) hemen adet gördüm 3 ay üzerine

Arkadaşlar Merhabaa
Merhaba, geçmiş olsun. Bende de yoğun şekilde adet düzensizliği vardı. Tavsiye üzerine c-life macun kullandım, birkaç aydır hiç olmadığı kadar düzenli adet oluyorum.

X