Adet düzensizliği

Emoji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
109
40
48
35
Kızlar ya bu ay adet gününde 1 gün kasıķlarimda hafiften agrı oldu o gün birkez cok az kahverengi leke gb geldi sonra 1 gun birsey yok 1 gün sonra başladı adetim az az.normal aylarda 4gün yogun 5.gün leke ile biter.bu ay 1.gun az az 2.gun biraz fazla 3.gun kesildi saat 3 gb falan yine az basladı aksamı acayip kasılma oldu ve serce parmağim kadar parca geldi agri kesici ile agri hafifledi.kanamam az az sonra 4.gün komple kesildi.niye böyle anlamadim dr.da gidemedim.benim gb yaşayan varmı acaba?lütfen cevap.

Strese bağlı olabilir ve hasta iken ilaç alma onun etkisi olur

Selam hanımlar. Biz bir bucuk yildir bebek istiyoruz ikimizde de bir sorun yok ama hamile kalamiyorum. Kasım 27 de adet oldum normalde adetim hep günü gününe olur Aralık ayının yirmisi gibi çok aşırı beyaz renk akintim oldu hamileyim herhalde diye düşündüm adet günüm geldi kasiklarimda agri ve batma oldu ama adet olmadım gecikmenin üçüncü gunu kan testi yaptırdım HCG 0.100 yani negatif çıktı ve bugün gecikmenin 6. Günü ne ağrım var ne bı belirtim stresten erken menopoza girmekten korkuyorum başına böyle bı durum gelen Varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…