• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliği

selennnselennn hesabı doğrulanmış üye.

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.293
En iyi cevaplar
1
16.427
448
40
Bursa
Konu başlığında da belirttiğim gibi adet düzensizliğim var kızlar..
Geçen ay 3 eylülde adet oldum 22-23-25-25 ve 26 tarihlerde yumurtlama günlerimdi (sıcak baslamalar,acaip uzayan akıntılar,yumurtalıklarda ağrı)
Ben 5 sene doğum kontrol hapı kullandım 1 sene önce eylülde bıraktım hapı o zamandan beri düzensizliklerim var..
Sizinde böyle oluyor mu?
Doktora gittim kist falan yok bakıldı

Hormonlarınıza bakıldı mı peki? İlaçlar hormonları etkiliyor birden düzelmez ama 1 sene de sürer mi bilemiyorum
Sadece ultrasonla bakildi onda da kist miyom falan hicbirsey cikmadi
Doğum kontrol hapini biraktigimdan beri adetlerim hep duzensiz

Sadece ultrasonla bakildi onda da kist miyom falan hicbirsey cikmadi
Doğum kontrol hapini biraktigimdan beri adetlerim hep duzensiz
Sadece ultrasondan bakması da ilginç yani. Doğum kontrol hapından kaynaklıdır adetlerinizin düzensiz olması. Kist olmadığına göre korkmanıza gerek yok. Bi hastaneye gidip hormonlarınıza baktırın. Prolaktin yükselmiş olabilir. O da adet düzensizliğine neden oluyor. Ayrıca çocuk sahibi olmanıza da engel bir durum.

Sadece ultrasondan bakması da ilginç yani. Doğum kontrol hapından kaynaklıdır adetlerinizin düzensiz olması. Kist olmadığına göre korkmanıza gerek yok. Bi hastaneye gidip hormonlarınıza baktırın. Prolaktin yükselmiş olabilir. O da adet düzensizliğine neden oluyor. Ayrıca çocuk sahibi olmanıza da engel bir durum.
Doktorum adetimin 4. Gununde cagirdi ultrasonla tekrar bakilcak belki ogun hormon testlerimde olur tesekkur ederim canim

Doktorum adetimin 4. Gununde cagirdi ultrasonla tekrar bakilcak belki ogun hormon testlerimde olur tesekkur ederim canim
Ne demek rica ederim
Ben doğum kontrol hapı kullanmadım. Eşim kendini korurken bir kaza oldu, ben de gebelik istemediğim için ella kullandım. Hay kullanmaz olaydım. Ondan sonraki ay bi 10 günlük gecikme yaptı. Sonraki ayda 5 günlük. Ben de doktora gittim. Kist çıkmadı. Hormonlara baktı prolaktin yükselmiş. İlaç yazdı. 2 ay kullanıcam sonra tekrar doktora gidicem.

Ne demek rica ederim
Ben doğum kontrol hapı kullanmadım. Eşim kendini korurken bir kaza oldu, ben de gebelik istemediğim için ella kullandım. Hay kullanmaz olaydım. Ondan sonraki ay bi 10 günlük gecikme yaptı. Sonraki ayda 5 günlük. Ben de doktora gittim. Kist çıkmadı. Hormonlara baktı prolaktin yükselmiş. İlaç yazdı. 2 ay kullanıcam sonra tekrar doktora gidicem.
Cok kotu bisey ya tam gununu bilmiyorsun 3 eylulde oldum 3 ekimde olmaliydim ama halen olmadim karnim sisti oldum olucam diye diye bayginlik geliyor..
Özellikle yazin zor oluyor tatile gidince pat hastalaninca moralim sifir
Biran once adetimiz duzene girer insallah

Back