• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliği ve tüylenme sorunu olanlar,fsh hormonu yüksekliği olanlar..buyrun..

• Konu Sahibi Konu Sahibi lacivertyaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

lacivertyaz

Ziyaretçi
arkadaşlar bugün ibrahim saraçoğlu'nun kitabını aldım ve birkaç şeyi sizinle paylaşmak istiyorum..
adet düzensizliği ve tüylenmeye karşı 3-4 gr.(yaklaşık bir tutam)kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak klorsuz suya atılır.kısık ateşte 5 dk. kaynatmaya devam edilir.daha sonra soğumaya bırakılır,ılıyınca süzülür.1 ay boyunca hergün 1 su bardağı içilir.bir hafta aradan sonra kür tekrar uygulanır ve sonlandırılır.kürün en uygun zamanı sabah kahvaltısından 2 saat sonra veya öğleden sonra aç karnına içilmelidir..hihoyyyt
FSH HORMONU YÜKSEKLİĞİNE KARŞI ise aynı şeklide kürü hazırlayıp bir ay boyunca kahvaltıdan 2 saat sonra vede akşam yemeğinden 2 saat sonra içilir..her defasında taze hazırlanması şarttır.1 aydan sonra 1 hafta ara verilir,bir hafta aradan sonra kür tekrar uygulanır ve sonlandırılır:lepi:
(kaynak:prof.dr.ibrahim adnan saraçoğlu tıbbi bitkiler rehberi kitabından)

ben o kürü uyguladım ama pek bi faydasını görmedim tabi kişiden kişiye değişir

Back