- 20 Kasım 2017
- 112
- 36
- 30
-
- Konu Sahibi ankarali_94
Normal mi acaba boyle çıkması bu sonuca gore ye hamilesin ya da yumurtluyacaksin peki yumurtlama zamani bu testi yaptiginda nasildi
yumurtlamayı testle takip etmedim telefonmda adet takvimi Pepapp ve 2 uygulama daha var onunla takip ediyordum o da ne kadr doğru tartışılır ama maalesef böle bi testin olduğunu çok sonradan öğrendim
[QUOTE="Okyanus321, post: 53720234, member: komiksin kız sen decok sonradan dedigin zaten 3 aydır evlisin ben 7 aydan sonra aldim o 2 ay icin baskada almadim onun yerine kendimi dinlemeye baktim
Hahahahah Çaktırmasana ya
Canim ne yaptin cok merak ettim doktora gittin mi
Gittim canm gebelik yok hormon testi yapıldı. Estradiol 204 çıktı TSH de 4,3098 çıktı yarın endokrin doktoruna gözkcem bu yükseklik yumurtlamayı engellermiş canm düşmesi için ilaç kullancam sanırımCanim ne yaptin cok merak ettim doktora gittin mi
Geçmiş olsun canim hayırlısıGittim canm gebelik yok hormon testi yapıldı. Estradiol 204 çıktı TSH de 4,3098 çıktı yarın endokrin doktoruna gözkcem bu yükseklik yumurtlamayı engellermiş canm düşmesi için ilaç kullancam sanırım
Geçmiş olsun canim hayırlısı
Tşk ederm canm biraz endişelyim canm ya sürekli araştrıyorum ama ne faydaGeçmiş olsun canim hayırlısı
Benimde 9 gun gecti bende yarin muayene olacam bakalim bende ne cikacakTşk ederm canm biraz endişelyim canm ya sürekli araştrıyorum ama ne fayda
Hayırlı haberlerle gel inş.Benimde 9 gun gecti bende yarin muayene olacam bakalim bende ne cikacak
Yok canim ya birsey bugun test yaptim birsey çıkmadı malesefHayırlı haberlerle gel inş.
annem bana hamileyken ne kanda ne de ultrsyonda belli olmuşum 3 aylıkken görmüş doktor beniYok canim ya birsey bugun test yaptim birsey çıkmadı malesef
Aminannem bana hamileyken ne kanda ne de ultrsyonda belli olmuşum 3 aylıkken görmüş doktor beniinş. Sennde öle olur kuzum idrarda deilde kanda belli olur
Aminn canm bnm Allah senden de razı olsunAmincanim benim Allah razi olsun insAllah sanad sifa verir en yakin zaman da