Adet düzensizligi sorunu

Ben gittim ilk aylar doktor normal hersey dedi sonra eşim gitti eşimde sorun var canim o yüzden olmuyo sende esini gonder o da bir baktirsin keske ben o hatayi yapmayip ilk onu gonderseydim suan belki cocugumuz olurdu
Bu ayın sonunda memlekete gidecez ikimzde genel bir kontrolden geçeriz artık herşeyn hayrlısı canm ya sen nerden bilceksn ki eşin tedavi oluyor mu peki

Yok ya her yer oyle konforlu olmuyo esim 3 kere yapti ilk ikisi tuvalette yapmis yerleri yokmus:KK51:son gittigi yer oyleydi ama onda da zannetmiyorum oyle birsey yaptigini ama yinede Allah bilir :oops::oops:

Son düzenleme:
Evet canim tedavi dedigin vitamin ilaci falan verdiler 3 ay onu kullanacak
İyi o zamn çok ciddi bir problem yokmuş inş. Bir an önce karnınız bebiş dolar :dua:
Evet canim tedavi dedigin vitamin ilaci falan verdiler 3 ay onu kullanacak
o samn çok ciddi bir problem deil anladığm kadaryla inş. bebişinize kavuşursunuz (tüm bebek bekleyenlerde inş):dua:

Amin insAllah bütün isteyen herkese ama iste sperm azlığı var o da nasip ama cogu kisi var ikisinde sorun yokken yinede cocuk olmuyo cogu kisede sperm azligina ragmen hamile kalan var birsey diyemiyo insan Rabbim nasip ederse olur bakalim umarim en yakin zaman da nasip eder bize:anneadayı:

Amin insAllah bütün isteyen herkese ama iste sperm azlığı var o da nasip ama cogu kisi var ikisinde sorun yokken yinede cocuk olmuyo cogu kisede sperm azligina ragmen hamile kalan var birsey diyemiyo insan Rabbim nasip ederse olur bakalim umarim en yakin zaman da nasip eder bize:anneadayı:
Aminn canm Aynen katılıyorum canm herşey nasip kısmet herşeyin vardır bi zamanı Rabbim ne zaman uygun görürse o zamn verir Rabbim kimsenn kucağını boş bırakmasın :dua:

Iyi bekletmesinler zaten cocuk olmayip birde adet gecikmesi olunca çıldırıyorum
Kafandan at bi sekilde oyleyse cnm :) ben 4 seneye yakindir istiyorum ve 1 sene kafaya taktim biraz sora rahatlamayi basardim sükur RAbbim kolayligini verdi yani

Kafandan at bi sekilde oyleyse cnm :) ben 4 seneye yakindir istiyorum ve 1 sene kafaya taktim biraz sora rahatlamayi basardim sükur RAbbim kolayligini verdi yani
Takmayim diyorum ama beceremiyorum takmamak elimde degil tamam takmicam diyorum bir bakiyorum midem bulaniyo ya da degisik hissedince kendimi sonra üstünede adet gecekmesi olunca umursamamak olmuyo

Yok ya her yer oyle konforlu olmuyo esim 3 kere yapti ilk ikisi tuvalette yapmis yerleri yokmus:KK51:son gittigi yer oyleydi ama onda da zannetmiyorum oyle birsey yaptigini ama yinede Allah bilir :oops::oops:
eşimin yaptıracağı yeri araştırdım özel bir poliklinik ve por..o dergiler, filmler, duş, her imkan varmış :/

Kızlar merhaba 1 senelik evliyim ve 7 aydır bebek düşünüyoruz. Adetim bu düşünceden önce her ay aynı gün olurdu hiç düzensizlik olmamistı Bebek düşüncesi başladığı aydan itibaren her ay 8 9 gün gecikmeli oldu. Geçen ay 11 gün bu ayda 12 gün ardından oldum. Bu yüzden de 7 aydır hayal kırıklığına uğruyorum bu ayda rahîm filmi cektirecegim . Basta düzenli adet olup çocuk düşüncesinden sonra böyle gecikmeler yaşayan var mı adet düzensizliği için bitkisel seyler kullanıp düzelen var mı ne yapmalıyım yardım lütfen?
Benimde öyle canım senin yapman gereken ovu testleriyle günlerini takip etmen yumurtlaman geç oluyo demekki benim baştan 7 sonra 12 sonra 25 gün geçikmeler oldu glifor ve inofolic combi kullandım o ay hamile kaldım çok şükür doktoruna danış kilo pko falan varmı diye

Benimde öyle canım senin yapman gereken ovu testleriyle günlerini takip etmen yumurtlaman geç oluyo demekki benim baştan 7 sonra 12 sonra 25 gün geçikmeler oldu glifor ve inofolic combi kullandım o ay hamile kaldım çok şükür doktoruna danış kilo pko falan varmı diye
Sağ overde pko varmış cnm kilo sorunum pek yok ama son zamanda aldım hormonlar gayet iyi bide biraz tüylenme sorunu var :KK43:

Eklentiler

• 4B9905EE-BCCC-454A-9136-E2A844C4E29B.jpeg
    4B9905EE-BCCC-454A-9136-E2A844C4E29B.jpeg
    29,9 KB · Görüntüleme: 45
X