Adet düzensizligi sorunu

ankarali_94

Anı yaşa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
1.283
643
30
Kızlar merhaba 1 senelik evliyim ve 7 aydır bebek düşünüyoruz. Adetim bu düşünceden önce her ay aynı gün olurdu hiç düzensizlik olmamistı Bebek düşüncesi başladığı aydan itibaren her ay 8 9 gün gecikmeli oldu. Geçen ay 11 gün bu ayda 12 gün ardından oldum. Bu yüzden de 7 aydır hayal kırıklığına uğruyorum bu ayda rahîm filmi cektirecegim . Basta düzenli adet olup çocuk düşüncesinden sonra böyle gecikmeler yaşayan var mı adet düzensizliği için bitkisel seyler kullanıp düzelen var mı ne yapmalıyım yardım lütfen?

Aynı durumdayız canm 3 aylk evliyim 2 aydr bebk düşünüyoruz geçen ay 8-9 gün gecikti bu ayda 8 gün hala da olmadım adet olmam günde test yaptım negatif çıktı 2 gün snra tekrr yaptım yine negatf çıktı bebek düşüncesinden önce hep adet günüm 1-2 gün erken gelirdi kasıklarım ağrıyor batıyor ama hala olmadım

Psikolojik olarak gecikmeler oluyor bebeğe odaklandığınız için. Akışına bırakmaya çalışın.

bende aynı sorunları yaşıyorum hiçbir adet problemim yokken çocuk istediğimden beri tüm periyodum alt üst oldu

Kontrole gidiyor musunuz? Bir sıkıntı yok ise tamamen psikolojiktir. Kendimden de biliyorum.
Evet iki ay önce gebelk düşündüm de adetimin 3. Gnü genel kontrele gitmiştim çok şükür bi problem olmadı saten adetlerimde hiç şaşmazdı. Pskoljk diosnz ama cidden öle bi sıkıntım yok gayet bilinçli yaklaşıyorum bu olaya

Bilinçaltında bi bebek beklentisi oluyordur ama beyin bazen oyun oynuyor böylesi durumlarda. Baska neden olabileceğine dair de bi bilgim yok maalesef

Kızlar bu test hatalı dmi idrar damlatrıktan snra tam ortada çıktı çizgi normalde daha kenarda olurdu

Eklentiler

• 2A6396E8-CA83-4745-8ADF-2DE484A0B49F.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 175
Bu testte hep yanda çıkıyordu aynen yarn gidip kan vermeyi düşünüyorum

Kırmızı bölge çizgiye dönşte dalga mı geçio bnmle

Eklentiler

• B392F9C7-C3BD-49F5-95FE-B41817F7FFDD.jpeg
    58,4 KB · Görüntüleme: 123
Kizlar bir hafta erken yada gec olmak gayet dogal bir durum.. bunun icin bir tedavi vs girmeniz cok gereksiz. Strese dayali gecikme oldugunu dusunuyorum, ayrica asiri stresin hamileligi engelledigini duymustum. Tavsiyem cok ustelemeyin ve bir sene icerisinde olucakmis gibi hedef koyun, bu ay olucam diye kendinize stres yuklemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…