- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 30
-
- Konu Sahibi ankarali_94
Bebeğe odaklanmadım tam tersi hiç olsun die o düşünceyle eşimle brlkte olmuyoruz bizde herşey akışında devam ediyorPsikolojik olarak gecikmeler oluyor bebeğe odaklandığınız için. Akışına bırakmaya çalışın.
Aynı şekilde canmbende aynı sorunları yaşıyorum hiçbir adet problemim yokken çocuk istediğimden beri tüm periyodum alt üst oldu
Kontrole gidiyor musunuz? Bir sıkıntı yok ise tamamen psikolojiktir. Kendimden de biliyorum.Bebeğe odaklanmadım tam tersi hiç olsun die o düşünceyle eşimle brlkte olmuyoruz bizde herşey akışında devam ediyor
Evet iki ay önce gebelk düşündüm de adetimin 3. Gnü genel kontrele gitmiştim çok şükür bi problem olmadı saten adetlerimde hiç şaşmazdı. Pskoljk diosnz ama cidden öle bi sıkıntım yok gayet bilinçli yaklaşıyorum bu olayaKontrole gidiyor musunuz? Bir sıkıntı yok ise tamamen psikolojiktir. Kendimden de biliyorum.
Bilinçaltında bi bebek beklentisi oluyordur ama beyin bazen oyun oynuyor böylesi durumlarda. Baska neden olabileceğine dair de bi bilgim yok maalesefEvet iki ay önce gebelk düşündüm de adetimin 3. Gnü genel kontrele gitmiştim çok şükür bi problem olmadı saten adetlerimde hiç şaşmazdı. Pskoljk diosnz ama cidden öle bi sıkıntım yok gayet bilinçli yaklaşıyorum bu olaya
Bndede olablr mantıklı :) saten doktordan randevu aldım gidip tekrr bi muayene olcam canmBilinçaltında bi bebek beklentisi oluyordur ama beyin bazen oyun oynuyor böylesi durumlarda. Baska neden olabileceğine dair de bi bilgim yok maalesef
Bir de koca karı inanışı var adeti gecikmeye baslayan hamile kalır diye belki de bebiş yaklaşıyodur kimbilirBndede olablr mantıklı :) saten doktordan randevu aldım gidip tekrr bi muayene olcam canm
10 gün gecikti ya :) olsa çıkardı dmi bakın test resmi gönderdim sizce test hatalı mıBir de koca karı inanışı var adeti gecikmeye baslayan hamile kalır diye belki de bebiş yaklaşıyodur kimbilir
On gün gecikmede cok net cıkar. Ama geç döllenme vs olabiliyo tekrar yapsaydınız testi ?10 gün gecikti ya :) olsa çıkardı dmi bakın test resmi gönderdim sizce test hatalı mı
Testi bıgn yaptım Bakın böle çıktı hatalı galiba tam ortada çıktıOn gün gecikmede cok net cıkar. Ama geç döllenme vs olabiliyo tekrar yapsaydınız testi ?
Olabilir. Markadan markaya da değişebiliyo biraz ortalı biraz aşağıda çıkabiliyo çizgi. Kan verseydiniz keşke daha kesin sonuc alırdınız. Ve eğer bebek yoksa söktürücü falan kullanırdınız.Testi bıgn yaptım Bakın böle çıktı hatalı galiba tam ortada çıktı
Bu testte hep yanda çıkıyordu aynen yarn gidip kan vermeyi düşünüyorumOlabilir. Markadan markaya da değişebiliyo biraz ortalı biraz aşağıda çıkabiliyo çizgi. Kan verseydiniz keşke daha kesin sonuc alırdınız. Ve eğer bebek yoksa söktürücü falan kullanırdınız.
Hımm o zaman bozuk muhtemelen test. Umarım vardır bebek sonucunu da yaz meraklandım :)Bu testte hep yanda çıkıyordu aynen yarn gidip kan vermeyi düşünüyorum