Adet düzensizligi sorunu

Eklentiler

• E478D8CC-121D-40BE-BDDB-686B04138916.jpeg
    E478D8CC-121D-40BE-BDDB-686B04138916.jpeg
    60,1 KB · Görüntüleme: 115
Kac aydir cocuk düşünüyorsun canim benimde cok duzenli ay basi olurdum ama bu aralar benimde oyle oluyo 10 gun gecikmeli psikolojik herhalde
3 aydr evliyim canm 2 aydr bebek düşünüorz geçen ay 8 gün bu ay 10 gün gecti halada olmadm canm normlde bnmde hep 1-2 gün öncesi gelrdi hiç gecikmezdi

Amin insAllah benim 1 yıl oldu ama zamanla sabretmeyi cok iyi ogreniyorsun ilk aylar zor sonra elinde olmadan alisiyordun ben ilk 5 ay her zaman 3 tane test yapiyordum simdi ise o kadar degil zamana birakiyorum ama geciktigi zaman bile yine acabaaa varmi diye düşünüyorum ,bütün hamilelik belirtilerini yaşadım adet günüm hic gecmezken gecmeye basladi hamile ve cocuklu kadinlardan uzak durmaya basladim cocuk gördünmü gözlerim doluyor cok zor bütün bunlar umarim yaşamazsın sende bunlari

Amin insAllah benim 1 yıl oldu ama zamanla sabretmeyi cok iyi ogreniyorsun ilk aylar zor sonra elinde olmadan alisiyordun ben ilk 5 ay her zaman 3 tane test yapiyordum simdi ise o kadar degil zamana birakiyorum ama geciktigi zaman bile yine acabaaa varmi diye düşünüyorum ,bütün hamilelik belirtilerini yaşadım adet günüm hic gecmezken gecmeye basladi hamile ve cocuklu kadinlardan uzak durmaya basladim cocuk gördünmü gözlerim doluyor cok zor bütün bunlar umarim yaşamazsın sende bunlari
Hayırlısıyla Rabbim tez zamanda nasip eder inş. Doktora falan gittiniz mi peki ama %90 çok istemekten kaynaklanıyor çok takmamak lazm bbek meselesini ama elmzde deil

Ben gittim ilk aylar doktor normal hersey dedi sonra eşim gitti eşimde sorun var canim o yüzden olmuyo sende esini gonder o da bir baktirsin keske ben o hatayi yapmayip ilk onu gonderseydim suan belki cocugumuz olurdu

Ben gittim ilk aylar doktor normal hersey dedi sonra eşim gitti eşimde sorun var canim o yüzden olmuyo sende esini gonder o da bir baktirsin keske ben o hatayi yapmayip ilk onu gonderseydim suan belki cocugumuz olurdu
arkadaşlar benim de eşim bugün spermyogram mı ne var ya ondan yaptıracak ama inanılmaz kıskanıyorum neyi hayal edip onları yapıyorlar acaba :KK43:

Bende dusundukten sora stresten alt üst oldum sora salladim kafaya takmadim simdide beni hic bekletmiyor sagolsun:KK48:
Yani insan beyni ve fizyolojisi gercekten ilginc.. :))

X