- 11 Kasım 2017
- 279
- 135
- 33
- Konu Sahibi ankarali_94
Hamilesin galibaa :)Kırmızı bölge çizgiye dönşte dalga mı geçio bnmle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilesin galibaa :)Kırmızı bölge çizgiye dönşte dalga mı geçio bnmle
Bu sabah iki tne test yaptım negatf canm sanki hayalet çizgi varmş gbi ama oda göz yanılması :)Hamilesin galibaa :)
O testlerin resinlerini ceksene diger testte baya ikinci cizgi varBu sabah iki tne test yaptım negatf canm sanki hayalet çizgi varmş gbi ama oda göz yanılması :)
Üsttekini akşam yaptım alttaki testi sabah yaptım canm yani sonuç negatifO testlerin resinlerini ceksene diger testte baya ikinci cizgi var
Hayırlısı diyelim bende bugün yaptim ama malesef negatifÜsttekini akşam yaptım alttaki testi sabah yaptım canm yani sonuç negatif
Herşeyin hayırlısı canm ya gebelik falan tamam da adetimn gecikmesi çok canımı sıkıyor 10 gün yani az bi süre deil kiHayırlısı diyelim bende bugün yaptim ama malesef negatif
Kac aydir cocuk düşünüyorsun canim benimde cok duzenli ay basi olurdum ama bu aralar benimde oyle oluyo 10 gun gecikmeli psikolojik herhaldeHerşeyin hayırlısı canm ya gebelik falan tamam da adetimn gecikmesi çok canımı sıkıyor 10 gün yani az bi süre deil ki
3 aydr evliyim canm 2 aydr bebek düşünüorz geçen ay 8 gün bu ay 10 gün gecti halada olmadm canm normlde bnmde hep 1-2 gün öncesi gelrdi hiç gecikmezdiKac aydir cocuk düşünüyorsun canim benimde cok duzenli ay basi olurdum ama bu aralar benimde oyle oluyo 10 gun gecikmeli psikolojik herhalde
Benm gebelkten yana hiç umydum yok canm ya ama Yarın gidip yaptrcam bir kan değerlerime baksınlar acaba değerlerde bir eksiklik falan mı var kiCanim sen bir kan testi yapsana senin testte ben ikinci cizgiyi görüyorum ustteki testte
Aynen öyle ne kadr takmamış gbi görnsem de içimde hep bir burukluk oluyo Rabbim inş. Bizede o çift çizgiyi görmeyi nasip ederDaha cok yenisin olur insAllah hic kafana takma ister istemez insan takiyo o yuzden adet duzensizligi basliyo yani stresden oluyor
Hayırlısıyla Rabbim tez zamanda nasip eder inş. Doktora falan gittiniz mi peki ama %90 çok istemekten kaynaklanıyor çok takmamak lazm bbek meselesini ama elmzde deilAmin insAllah benim 1 yıl oldu ama zamanla sabretmeyi cok iyi ogreniyorsun ilk aylar zor sonra elinde olmadan alisiyordun ben ilk 5 ay her zaman 3 tane test yapiyordum simdi ise o kadar degil zamana birakiyorum ama geciktigi zaman bile yine acabaaa varmi diye düşünüyorum ,bütün hamilelik belirtilerini yaşadım adet günüm hic gecmezken gecmeye basladi hamile ve cocuklu kadinlardan uzak durmaya basladim cocuk gördünmü gözlerim doluyor cok zor bütün bunlar umarim yaşamazsın sende bunlari
arkadaşlar benim de eşim bugün spermyogram mı ne var ya ondan yaptıracak ama inanılmaz kıskanıyorum neyi hayal edip onları yapıyorlar acabaBen gittim ilk aylar doktor normal hersey dedi sonra eşim gitti eşimde sorun var canim o yüzden olmuyo sende esini gonder o da bir baktirsin keske ben o hatayi yapmayip ilk onu gonderseydim suan belki cocugumuz olurdu
bende cok merak ederiyorum ama hic sormadimarkadaşlar benim de eşim bugün spermyogram mı ne var ya ondan yaptıracak ama inanılmaz kıskanıyorum neyi hayal edip onları yapıyorlar acaba
ben araştırdım p.no film izleyip erotik resimlere bakılıyormuş :/bende cok merak ederiyorum ama hic sormadim
Iyi bekletmesinler zaten cocuk olmayip birde adet gecikmesi olunca çıldırıyorumBende dusundukten sora stresten alt üst oldum sora salladim kafaya takmadim simdide beni hic bekletmiyor sagolsun
Yani insan beyni ve fizyolojisi gercekten ilginc.. :))