adet düzensizliği,pcos ve soğan suyu hakkında

2703MORMENEKSE

Güzel günler bizi bekler
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
35
0
16
Aksaray
arkadaşlar bir sorum olacaktı fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. Ben adet olmaya başladığımdan beri genellikle gecikme olur. adet düzensizliği nedeniyle dr a gitmiştim. pcos olduğumu söyledi. hormonlarımda düzensizlik yok. dupaston vermişti. ilaç bittikten sonra regl oldum. bu ay günüm gelmesine rağmen yine olmadım. bebek düşünmüyordum o yüzden korunuyoruz hamile olamam. adet olursam soğan suyu başlamak istiyordum. çünkü doğal yollarla düzene girsin istiyorum. sitede okuduğuma göre birçok arkadaş faydasını görmüş.
bu ay da gecikirse soğan suyuna başlayıp 15 gün içsem adet olur muyum? ya da zararı olur mu? çünkü soğan suyunu adet bittikten sonra başlayın deniyo. :26: Şu an işteyim. birazdan çıkmam gerekiyo. cevaplarınızı akşam okuyacağım. şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Canım pcosta kendi kendine adet göremezsin genelde,dogum kontrol hapı yada söktürücü ile adet olursun..Soğan suyuna bende başlıcam 3 gün sonra..Adetim 2 gün önce bitti..Bende dkh ile adet görüyorum ama artık dayanıcak gücüm kalmadı ve soğana başlıcam sana tavsiyem hemen hemen başla soğan suyuna saraçoğlu adet göremeyen kadınların derhal başlamasını öneriyor soğanla oldugun adetınden sonra adetıne 10 gün kala başlıcaksın.

Canım pcosta kendi kendine adet göremezsin genelde,dogum kontrol hapı yada söktürücü ile adet olursun..Soğan suyuna bende başlıcam 3 gün sonra..Adetim 2 gün önce bitti..Bende dkh ile adet görüyorum ama artık dayanıcak gücüm kalmadı ve soğana başlıcam sana tavsiyem hemen hemen başla soğan suyuna saraçoğlu adet göremeyen kadınların derhal başlamasını öneriyor soğanla oldugun adetınden sonra adetıne 10 gün kala başlıcaksın.

teşekkür ederim canım. birkaç gün daha bekleyim. olmazsam başlayım ben de.

Soğan kürü nasıl yapılıyor kaç gün arayla yardımcı olurmusunuz???

bende de pko var ve sogan suyu olayını bayaa araştırdım..her ay adet gününe yakın sadece 15 gun icilmeli ve en fazla 4-5 ay bu tedaviye devam edilmeli çünkü fazlası rahmin gevşemesine neden oluyomus canlarim.. bende yarın başlıyorum allahın izniyle..:)inşallah hepimiz faydasını görürüz..

sabahlari, bir soganin sadece dıştaki kahve kabuğunu atıp dörde bölüp suda kaynatın... aç karına kahvaltıdan en az yarım saat once sıcak bi şekilde içiliyor..çay gibi..soguyunca bi etkisi olmuyormuş..

Back