- Konu Sahibi 2703MORMENEKSE
arkadaşlar bir sorum olacaktı fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. Ben adet olmaya başladığımdan beri genellikle gecikme olur. adet düzensizliği nedeniyle dr a gitmiştim. pcos olduğumu söyledi. hormonlarımda düzensizlik yok. dupaston vermişti. ilaç bittikten sonra regl oldum. bu ay günüm gelmesine rağmen yine olmadım. bebek düşünmüyordum o yüzden korunuyoruz hamile olamam. adet olursam soğan suyu başlamak istiyordum. çünkü doğal yollarla düzene girsin istiyorum. sitede okuduğuma göre birçok arkadaş faydasını görmüş.
bu ay da gecikirse soğan suyuna başlayıp 15 gün içsem adet olur muyum? ya da zararı olur mu? çünkü soğan suyunu adet bittikten sonra başlayın deniyo. :26: Şu an işteyim. birazdan çıkmam gerekiyo. cevaplarınızı akşam okuyacağım. şimdiden teşekkürler.
bu ay da gecikirse soğan suyuna başlayıp 15 gün içsem adet olur muyum? ya da zararı olur mu? çünkü soğan suyunu adet bittikten sonra başlayın deniyo. :26: Şu an işteyim. birazdan çıkmam gerekiyo. cevaplarınızı akşam okuyacağım. şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: