adet düzensizliği için progestan kullananlar bakar mısınız?

canım valla sinirlerim bozuluyo arada ama ben dediğin gibi hep azimliyimsoğan kürünü de başka bi topikte okumuştum kürü yapanlar 1-2 ay içinde hamile kalıyomuş.ayrıntılı bilgi sahibi olmak için bakabilirsin... http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/331355-sogan-kuru-kullanip-hamile-kalan-var.html

progestan kullanan arkadaşlar...ilacı banada verdi doktorum...rahim duvarını kalınlaştırıyomuş bide düşüğü engelliyo diye...günde 2 tane alıyorum..10 gün kullanıcaksın demişti...bugün 7.günüm sabahtan beri hafif hafif kanamalarım oluyo çok değil ama....sizde de oldu u böyle bi durum???daha adetime de 11 gün var....bu neden olabilir bi düşünceniz var mı??

bende polıkıstık over var adetlerım duzenlensın hemde rahat hamıle kalıyım dıe doktorum progestan verdı gunde 3 tane 3 aydır kullanıyordum adetlerım 21 gunde bır olmaya basaladı bu ay doktora gıttım dedım bole bole ben catladıgını falan nası anlıcam bana bır yol goster hemde 3 haftanın 1 haftası hastayım yoruluyorum halsız dusuyorum ılac bıtmeden hasta oluyorum dedım. yok ılac bıtmeden olamassın madem ıcerken olyorsun neden bu ılacı kullanıosun dedı kadını bogasım geldı hem ılacı bana veren o hemde kullanma o zaman dıyen yıne oo ne yapıcagımı sasırdım ılk yaptıgım sey doktorumu degıstırmek oldu ama sımdı ben progestanla rahat hasta oluorum acaba bu sefer gunde 3 tan yerıne 1 tane mı ıcsem???????

Arkadaslar merhaba.buralarda birileri var mi ki ?

Arkadaşlar merhaba ben adet duzensizligi için kullanıyorum, 10 gün kullan sonra adet göreceksin sonra adetin başlangıcından hesapla 18.gün yine 10 gün kullanmaya başla dedi ama ben hala adet olmadim,hapim biteli 7 gün oluyo ,böyle bi durumla karşılaşan varmi

bende pkoluyum ve yaklaşık 2.5 aydır adet olmuyorum dr e gittim progestron verdi 200 mgr 1 kapsul gece yatmadan önce 10 gun boyunca kullan dedi ve adetini bekle. Ah olabilsem keske ilaç biteli 4. gun ve adet olacağıma dair hiç bir belirti yok napacağımı bilmiyorum 7-10 gun arasında olursun diyor genel yorumlar ama bakalım 3 gün daha bekleyeyim dr e mi arayacağım phatmish sen adet olabildin miİ?

Merhabalar kizlarrr birileri var mi burda soru sorsam acabaa ???

Bende prigestan kullaniyorum ve ikinci ayim. İlk ay tam adet gunumde oldum . bu ay progestan kullanirken daha adetime 10 gun varken oldum. Normal mi acaba ? Nerede bi terslik var anlamadim. Kafam cok karisik

Bende prigestan kullaniyorum ve ikinci ayim. İlk ay tam adet gunumde oldum . bu ay progestan kullanirken daha adetime 10 gun varken oldum. Normal mi acaba ? Nerede bi terslik var anlamadim. Kafam cok karisik
BEN 26 GÜNDE OLMUŞTUM DOKTOR NORMAL DEMİŞTİ

Progestan kullandiniz sanirim. Sizde işe yaradi mi acaba bebis var mi :) benim adetim biteli 13 gun oldu bugun dun hastalandim. Progestani pazar gunune kadar icecektim. Simdi progestani birakayim mi ?

Progestan kullandiniz sanirim. Sizde işe yaradi mi acaba bebis var mi :) benim adetim biteli 13 gun oldu bugun dun hastalandim. Progestani pazar gunune kadar icecektim. Simdi progestani birakayim mi ?
Ben progestranı 2 ay kullandım bıraktım. İkinci progestrondan sonra adet olmadım çivanpercemi ile hastalandım. Ben de pel işi yaramadı tatlım bitkisel kürlere geçtim. Bol bol da dua umarım işe yarar ama dr bana misal kullandığın günün 7. 8. Günleride hasta olabilirsin dedi hasta olduğında bırak demişti bazı kadımların dongusu 10 değil de 7 8 miş yine de dr e danış istersen tatlım.

Doktora baktim da sira vermiyorlardi izinde sanirim. Cok az az oluyorum ama adet sancim cok acaba dedim yerlesme kanamasi filan olabilir mi ondan bi arastirayim dedim. Evet en iyi cozum dua zaten hayirliysa nasip etsin Rabbim.

Doktora baktim da sira vermiyorlardi izinde sanirim. Cok az az oluyorum ama adet sancim cok acaba dedim yerlesme kanamasi filan olabilir mi ondan bi arastirayim dedim. Evet en iyi cozum dua zaten hayirliysa nasip etsin Rabbim.
Günün geçtiyse gebelik , baktır kanda hayırlısıyla olsun ya inş yerleşme kanamasıdır

Günün geçtiyse gebelik , baktır kanda hayırlısıyla olsun ya inş yerleşme kanamasıdır
Yok canim gunum gecmedi. Adetten bir hafta oncede oluyormus ya acaba dedim oyle mi oldm. Ama sanmiyrm. Cok az ama kirmizi oyle olmazdi sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…