• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliği için progestan kullananlar bakar mısınız?

Yok canim gunum gecmedi. Adetten bir hafta oncede oluyormus ya acaba dedim oyle mi oldm. Ama sanmiyrm. Cok az ama kirmizi oyle olmazdi sanirim. :KK43:
miktarı az olurmuş zaten ya kahvemsi yada cok acık kırmızı diyorlar hayırlısı allahtan inş gönlümüze göre olur her ay bir umut :)

miktarı az olurmuş zaten ya kahvemsi yada cok acık kırmızı diyorlar hayırlısı allahtan inş gönlümüze göre olur her ay bir umut :)
İste hastaligimiza bile inanasimiz gelmesede aylar gecip gidiyor .. İnsallah en kisa zamanda cift cizgiyi bizde goruruz. :)

Benim gecen ayda az az 10 gün sürdü biteli 12 gün oluyor simdi tekrar oldum. Normalmiymis yani ? Peki sonuc aldin mi? Hamile oldun mu canim ?
maalesf 3 ay kullandım zaten bende migreni tetikledi. sonra da doktorum klomene baslattı klomen artı iğne oda negatif şimdi ara verdik psikolojik olarak inşallah szie fayda eder daydasını gören çok kişi var

maalesf 3 ay kullandım zaten bende migreni tetikledi. sonra da doktorum klomene baslattı klomen artı iğne oda negatif şimdi ara verdik psikolojik olarak inşallah szie fayda eder daydasını gören çok kişi var
İnsallah canim bakicaz. Gorursem eger burada paylasirim. Sen kac yasindasin ne kadardir istiyorsun ?

İnsallah canim bakicaz. Gorursem eger burada paylasirim. Sen kac yasindasin ne kadardir istiyorsun ?
24 yaşındayım canım benim daha yeni 1 sene oldu ama benim rahatsızlığım var bebek için o tedaviyi yarım bırakmak zorunda kaldık ama şimdi maalesf bebeğe ara verip o ilaçlarıma baslamak zorundayım:(

24 yaşındayım canım benim daha yeni 1 sene oldu ama benim rahatsızlığım var bebek için o tedaviyi yarım bırakmak zorunda kaldık ama şimdi maalesf bebeğe ara verip o ilaçlarıma baslamak zorundayım:KK43:
Olsun canim saglik daha onemli sonucta.. Tedavini gor Allahin izniyle olur. Sabredersek olaCagina inaniyorum ..

Kızlar bende kullanıyorum 15.gününden itibaren 10 sabah akşam yumuşak kapsül aldım ve 9.gününde lekelenme tarzında 5 gün hafif kanamam oldu.en son lekelenmenin bitmesinden 10 gün geçti şuan normal kanama gibi başladı doktoruma ulaşamadım ama araştırdığım kadarıyla sürdozaj halinde adet öncesi ufak lekelenmeler görülebilir diyo.ama sürdozaj ne bilmiyorum Sanırım dozaşımı gibi bişi.ilaç kullanırken lekelenme olan arkadaşları merak ediyorm kaç gün sora normal kanama gördüler cevap vericek birileri vardır inşallah

Gebelik durumumda kan varsa progestan durdurcakmı? Yoksada kanama devam edicek dimi kullanımı nasıl bilgi verirmisiniz

Back