maalesf 3 ay kullandım zaten bende migreni tetikledi. sonra da doktorum klomene baslattı klomen artı iğne oda negatif şimdi ara verdik psikolojik olarak inşallah szie fayda eder daydasını gören çok kişi var
maalesf 3 ay kullandım zaten bende migreni tetikledi. sonra da doktorum klomene baslattı klomen artı iğne oda negatif şimdi ara verdik psikolojik olarak inşallah szie fayda eder daydasını gören çok kişi var
24 yaşındayım canım benim daha yeni 1 sene oldu ama benim rahatsızlığım var bebek için o tedaviyi yarım bırakmak zorunda kaldık ama şimdi maalesf bebeğe ara verip o ilaçlarıma baslamak zorundayım
24 yaşındayım canım benim daha yeni 1 sene oldu ama benim rahatsızlığım var bebek için o tedaviyi yarım bırakmak zorunda kaldık ama şimdi maalesf bebeğe ara verip o ilaçlarıma baslamak zorundayım
Kızlar bende kullanıyorum 15.gününden itibaren 10 sabah akşam yumuşak kapsül aldım ve 9.gününde lekelenme tarzında 5 gün hafif kanamam oldu.en son lekelenmenin bitmesinden 10 gün geçti şuan normal kanama gibi başladı doktoruma ulaşamadım ama araştırdığım kadarıyla sürdozaj halinde adet öncesi ufak lekelenmeler görülebilir diyo.ama sürdozaj ne bilmiyorum Sanırım dozaşımı gibi bişi.ilaç kullanırken lekelenme olan arkadaşları merak ediyorm kaç gün sora normal kanama gördüler cevap vericek birileri vardır inşallah