• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzenleyen bişey önerebilirmisiniz?

:nazar:
Mrb adetm 10 gün gecikti ve karnım şişti kollarım ağrıyo. Bana adetmi getirecek etkili bişey söylermisiniz? Dr randevuyu cumaya verdiği için henüz dra gidemedim. Adetimin gelmesi için ne yapabilirim?:5:

valla bende adetim gelmeyince ne içsem ne yesem die düşünüodum ii yaptın bu konuyu açmakla 2 aydır olmuyorum çok vahim durumdayım ya

Mrb adetm 10 gün gecikti ve karnım şişti kollarım ağrıyo. Bana adetmi getirecek etkili bişey söylermisiniz? Dr randevuyu cumaya verdiği için henüz dra gidemedim. Adetimin gelmesi için ne yapabilirim?:5:

adaçayı içiyorum ben.özellikle reglime 15 gün kala her gün içmeye çalışıyorum.her gün içtiğim takdirde günü fazla geçmiyor... :10:

adaçayı içiyorum ben.özellikle reglime 15 gün kala her gün içmeye çalışıyorum.her gün içtiğim takdirde günü fazla geçmiyor... :10:

bende son adet olduğumda yoğun olayım diye adaçayı içtim çok da yoğun oldum ama ondan sonra 2 aydır olmuyorm adaçayını içtim böle oldum sebebi çaymı bilmiyorum ama düzenliydi nezamandır tesadüfmü acaba:5:

bir kadın doğum uzmanına başvurun. bir kere benimde başıma gelmişti adet söktürücü ilaç vermişti. ismini hatırlamıyorum ama doktorun bir ilaç yazması daha iyi

Back