adet düzeni

Ben iki sene üst üste yıllık iznimdr kullandım. Bu sene de balayında kullanicam. Daha öncesinde siskinlik harici bir zararını görmedim.

Evet çok başıma geldi , Ağrı kesici atıp tampon ile hiç farketmeden süper tatil geçirdim
Ama ben mini boyunu kullanıyorum diğerleri beni rahatsız etti .

şimdi bende internetten baktım mini boyuna bende alırsam sizin dediğiniz gibi alırım. Ama psikolojik olarak adet olursam tatilde mahvolacakmış gibi geliyor :)

birde "Toksik Şok Sendromu" denen şeyden endişe ettim.

Adet kabı kullanın, tamponun aksine 12 saate kadar sızdırma yapmadan içinizde tutabilirsiniz. 1 yıldır kullanıyorum. Beni hiç rezil etmedi. ☺ üstelik çöp derdi de yok

şimdi bende internetten baktım mini boyuna bende alırsam sizin dediğiniz gibi alırım. Ama psikolojik olarak adet olursam tatilde mahvolacakmış gibi geliyor :)

birde "Toksik Şok Sendromu" denen şeyden endişe ettim.

3-4 saatte bir değiştirseniz hiç birşey olmaz . Sabah takıp akşama kadar aynı tamponu kullanırsanız hem tampon tutmaz , sızdırır hem hijyenik değil hem de sağlığınıza zararlı . Ben her 2 saatte bir değiştiriyorum . 10 yıldır kullanıyorum , hiç bir sıkıntı yaşamadım .
bence hap kullanıp vücudunuzun dengesini bozmayın .şimdiden iyi tatiller

Ben kaşık kaşık tarçın yemiştim bi yaz gerçekten işte yaramıştı. Tarçının adet geciktirici etkisi var ozamnlar araştırmıştım pek inanarak yememiştim ama ama bi kaç gün üst üste tarçın yedim ve gerçektende gecikme oldu bi bucuk hafta fln dı yanlış hatırlamıyorsam

çok tşk ederim hap kullanmayacagım

gerçekten mi 1 2 gün geciktirse bana yeter :) Başlamadan iki gün önce mi yemiştiniz

Yani yalan olmasın 2-3 gun öyle ilaç içer gibi kaşıkladım belki tutar diye. Tuttu gerçekten. Araştırın isterseniz netde...

ben duzensizlik icin kullandim cok uzun bir sure siskinlik disinda bir sorun yasamadim

İlaç içmek istememiştim bende ozaman bu şekilde düşündüm yanıma tampon da almıştım olursam tampon kullanırım diye ama tarçın sağolsun

ilaç yan etkilerini okuyunca denize girmem daha iyi dedim.
Ben de sizin gibi düşündüm yanıma tampon alırım olursa kullanırım tarçın olayını da okudum deneyenler varmış. Günde 3 defa da onu yesem :)

ilaç yan etkilerini okuyunca denize girmem daha iyi dedim.
Ben de sizin gibi düşündüm yanıma tampon alırım olursa kullanırım tarçın olayını da okudum deneyenler varmış. Günde 3 defa da onu yesem :)
Parol gibi.hafif bir ağrı kesicinin yan etkileri arasında bile bilinç bulanıklığı var. Yan etkilere bakarak ilaç kullanmaktan kaçınmak doğru değildir. Doktora veya eczacıya danışarak ilaç kullanabilirsiniz. Tabi ki etkileri insandan insana farkeder ancak bu kadar korkulacak bir ilaç değildir.

ben bir kere ertesi gün hapı kullanmıstım 10 gün gecikmişti. Ve hayatımın en kötü günlerini yasadım resmen iş hayatım özel hayatım mahvolmustu.
Düzensizlik yapmadı ama hamile kalsam daha iyi dediğimi hatırlıyorum. :)

İkisi farklı şeyler ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…