- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Evet çok başıma geldi , Ağrı kesici atıp tampon ile hiç farketmeden süper tatil geçirdim
Ama ben mini boyunu kullanıyorum diğerleri beni rahatsız etti .
Ben iki sene üst üste yıllık iznimdr kullandım. Bu sene de balayında kullanicam. Daha öncesinde siskinlik harici bir zararını görmedim.
Adet kabı kullanın, tamponun aksine 12 saate kadar sızdırma yapmadan içinizde tutabilirsiniz. 1 yıldır kullanıyorum. Beni hiç rezil etmedi. ☺ üstelik çöp derdi de yok
onu hiç duymadım :)
tampon için mi yazdınız bunu hap için mi
şimdi bende internetten baktım mini boyuna bende alırsam sizin dediğiniz gibi alırım. Ama psikolojik olarak adet olursam tatilde mahvolacakmış gibi geliyor :)
birde "Toksik Şok Sendromu" denen şeyden endişe ettim.
Ben kaşık kaşık tarçın yemiştim bi yaz gerçekten işte yaramıştı. Tarçının adet geciktirici etkisi var ozamnlar araştırmıştım pek inanarak yememiştim ama ama bi kaç gün üst üste tarçın yedim ve gerçektende gecikme oldu bi bucuk hafta fln dı yanlış hatırlamıyorsamAdet geciktiricisi kullanan hanımlardan yardım istiyorum. :)
Yıllık iznim geldi :) ve takvim programına göre (ki yüzde 90 tutuyor) tatilimin son günü adetim başlıyor.
İki gün öncesinden başladığı zamanlarda oldu öyle olursa ziyan olacak tatil. O yüzden ilaç kullanmak istiyorum benim gibi tatil için adet geciktiricisi kullanan var mı?
Ben zaten adet döneminde ruhsal olarak bitik olduğum için yan etkisi çok önemli değil ama kullananlar varsa yazabilir mi? İzni değiştirme imkanım pek yok.
Şimdiden teşekkür ederim.
çok tşk ederim hap kullanmayacagım3-4 saatte bir değiştirseniz hiç birşey olmaz . Sabah takıp akşama kadar aynı tamponu kullanırsanız hem tampon tutmaz , sızdırır hem hijyenik değil hem de sağlığınıza zararlı . Ben her 2 saatte bir değiştiriyorum . 10 yıldır kullanıyorum , hiç bir sıkıntı yaşamadım .
bence hap kullanıp vücudunuzun dengesini bozmayın .şimdiden iyi tatiller
Ben kaşık kaşık tarçın yemiştim bi yaz gerçekten işte yaramıştı. Tarçının adet geciktirici etkisi var ozamnlar araştırmıştım pek inanarak yememiştim ama ama bi kaç gün üst üste tarçın yedim ve gerçektende gecikme oldu bi bucuk hafta fln dı yanlış hatırlamıyorsam
denemekten zarar gelmez :)Yani yalan olmasın 2-3 gun öyle ilaç içer gibi kaşıkladımbelki tutar diye. Tuttu gerçekten. Araştırın isterseniz netde...
İlaç içmek istememiştim bende ozaman bu şekilde düşündüm yanıma tampon da almıştım olursam tampon kullanırım diye ama tarçın sağolsundenemekten zarar gelmez :)
İlaç içmek istememiştim bende ozaman bu şekilde düşündüm yanıma tampon da almıştım olursam tampon kullanırım diye ama tarçın sağolsun
Parol gibi.hafif bir ağrı kesicinin yan etkileri arasında bile bilinç bulanıklığı var. Yan etkilere bakarak ilaç kullanmaktan kaçınmak doğru değildir. Doktora veya eczacıya danışarak ilaç kullanabilirsiniz. Tabi ki etkileri insandan insana farkeder ancak bu kadar korkulacak bir ilaç değildir.ilaç yan etkilerini okuyunca denize girmem daha iyi dedim.
Ben de sizin gibi düşündüm yanıma tampon alırım olursa kullanırım tarçın olayını da okudum deneyenler varmış. Günde 3 defa da onu yesem :)
Parol gibi.hafif bir ağrı kesicinin yan etkileri arasında bile bilinç bulanıklığı var. Yan etkilere bakarak ilaç kullanmaktan kaçınmak doğru değildir. Doktora veya eczacıya danışarak ilaç kullanabilirsiniz. Tabi ki etkileri insandan insana farkeder ancak bu kadar korkulacak bir ilaç değildir.
İkisi farklı şeyler ama.ben bir kere ertesi gün hapı kullanmıstım 10 gün gecikmişti. Ve hayatımın en kötü günlerini yasadım resmen iş hayatım özel hayatım mahvolmustu.
Düzensizlik yapmadı ama hamile kalsam daha iyi dediğimi hatırlıyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?