- Konu Sahibi Nebaktincanim
Kullandım.
Ve asla tavsiye etmiyorum.
yan etkisinden ötürü mü? Sizde nasıl etkileri oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullandım.
Ve asla tavsiye etmiyorum.
Normalde yıllardır kullanırdım tatil ve sınav dolayısıyla falan.yan etkisinden ötürü mü? Sizde nasıl etkileri oldu
Normalde yıllardır kullanırdım tatil ve sınav dolayısıyla falan.
Ancak bu son kullandığımda adetim 1 gün kala 1 tane aldım, kendimi kötü hissettiğim için başka almadım.
Aldıktan 2 3 gün sonra regl oldum ama bir sonraki regl tam bir felaket geldi.
Tam bir ay gecikti, ağrısı sızısı cabası.
Bir an kesildim, menopoza girdim falan zannettim.
Hap birkaç kist oluşturmuş bende, ağrısı sızısı cabası.
Zor bela regl oldum hemen doğum kontrol hapına başladım. Kistin birinin patlama ihtimali varmış, küçültmeye çalışıyoruz.
1 (bir) hapın benim üzerimde bıraktığı etki bunlar.
Burada herkese tavsiye ederdim ama artık etmiyorum.
Kullanmayın efendim, vücudunuza hormon alıp hormonlarınızı alt üst etmeyin.
Tarçınla vs geciktirilebiliyor, en mantıklısı o artık benim için.
Kuzenim onunla 2 haftaya kadar geciktirdi.çok geçmiş olsun
teşekkür ederim yorumunuz için tarcın alacagım ben de:)
yan etkisi olmadı mı peki hormonalKuzenim onunla 2 haftaya kadar geciktirdi.
Bayağı etkili yani, bir de salep içerken üstüne falan koyuyordu birkaç kaşık öyle geciktirdi.
Hormondan daha etkili
Yani olsaydı söylerdi düşünüyorumyan etkisi olmadı mı peki hormonal
çok sağolun :))Yani olsaydı söylerdi düşünüyorum
Ama sonuçta doğal bir baharat, birşey olacağını sanmıyorum
@-algosnemesis61- baci yorumlarıma artık eksi basip durma senle ohoo konustugumuz mevzu çok geride kaldi tamam. Unut artık engellemeyi biliyorsan hatta engelle beni kendinde. Nereye baksam bir eksi ama hep senden bir senden. Engelle beni vallahi sıkıldım.Geciktirici zorda kalındığında kullanılır öyle yillarca cok kez kullanilmaz. Misal veriyorum 2 sene önce ictin bu kez icebilirsin arada seneler olmali ki bozmasin hormonal dengeyi.
Kalıcı sıkıntı yapmaz. 2 aylık 3 aylık sapma yapar.
Tampon 1 kez denedim ama bende onu kullanmayı düşünüyorum. Tuvalet ihtiyaci sıkıntı oluyor benim için. En fazla 3 saatte degistirin çünkü deniz havuz islak yerler hep ve mikroplu. Sizin vücut bakteriside icerde durdugundan toksik sok olabilir.
Adet kabi ile deniz zor oluyormus ve bence tamponu deneyip alisamayan onu zor kullanir. İçerde o kısım kap halini alacak falan. Sonra düzgünce yikamak gerekiyor. Tatil ortaminda ne kadar steril olabilir ortam hele ki otelde.
Yanlış bilgi verdiğiniz için eksiledim, aynı şekilde sizde beğenmediğiniz yorumlarıma eksi bırakıyorsunuz. Neden bu kadar önemsediniz ki bunu, size kasıtlı birşey yapmıyorum yani yanlış anlamışsınız.@-algosnemesis61- baci yorumlarıma artık eksi basip durma senle ohoo konustugumuz mevzu çok geride kaldi tamam. Unut artık engellemeyi biliyorsan hatta engelle beni kendinde. Nereye baksam bir eksi ama hep senden bir senden. Engelle beni vallahi sıkıldım.
Yanlış bilgi nerde?Yanlış bilgi verdiğiniz için eksiledim, aynı şekilde sizde beğenmediğiniz yorumlarıma eksi bırakıyorsunuz. Neden bu kadar önemsediniz ki bunu, size kasıtlı birşey yapmıyorum yani yanlış anlamışsınız.
Hayırlı sabahlar
Arada seneler olmasını söylemişsin kuzum.Yanlış bilgi nerde?
6 ay olması yeterli degil satış stratejisi aslında çünkü hormonal dengeyi kesinlikle alt ust ediyor. Prospektuste yazabilir ama doktorlar ömrü boyunca bu tarz ertesi gün hapi ya da geciktiriciyi cok genis araliklarla için hatta mumkunse icmeyin diyor.Arada seneler olmasını söylemişsin kuzum.
Ama öyle değil, arada 6 ay olması yeterli. Sene de en fazla iki çok ekstrem durumlarda 3 kez kullanılıyor. Bizzat profesörden aldım bu bilgiyi.
Ha geciktirici gerekli birşey mi? Bir ay öncesine kadar evet derdim ama şuan kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum, zira kendisi bana biri patlamak üzere olan toplamda 2 3 kiste neden oldu.
Geçmiş olsun. Allah acil sifa versin. Birdaha kullanmayin bence artık ne geciktirici ne ertesi gün hapı tarzi hormonal şeyler aşırı aşırı gerek olmadıkçaArada seneler olmasını söylemişsin kuzum.
Ama öyle değil, arada 6 ay olması yeterli. Sene de en fazla iki çok ekstrem durumlarda 3 kez kullanılıyor. Bizzat profesörden aldım bu bilgiyi.
Ha geciktirici gerekli birşey mi? Bir ay öncesine kadar evet derdim ama şuan kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum, zira kendisi bana biri patlamak üzere olan toplamda 2 3 kiste neden oldu.
Ben doktorumdan fazlasıyla eminim. Hani yanlış bilgilik bir durum yok çünkü yıllar boyunca sürekli kullandığım bir ilaçtı bu.6 ay olması yeterli degil satış stratejisi aslında çünkü hormonal dengeyi kesinlikle alt ust ediyor. Prospektuste yazabilir ama doktorlar ömrü boyunca bu tarz ertesi gün hapi ya da geciktiriciyi cok genis araliklarla için hatta mumkunse icmeyin diyor.
bir kadın ömrü boyunca sayılı kullanmalı bu tür hormonel ilaçları çünkü basli başına duzenli ve düzgün olan bir döngüyü hormon alarak alt ust ediyorsun.
Sizin profesör doğru bilgi verseydi patlamak üzere kistleriniz olur muydu misal?
Yada sizin bilginiz bu konuda benden çok ise neden bu haplar yüzünden kistiniz oluştu?
Keşke her prof prof olsa![]()
Sizin bünye gerçekten dirayetliymis maşallah ben ilk kullanimda yerleri tirmalayani gördüm ağrıdan adeti gelmesine yakın. Kist mevzusunuda duydum arkdsimdan. Ben kullandım 1 kez bir şey olmadı ama kullanmayi hic istemiyorum aşırı zorda kalmazsam. Bende çok ince eler sık dokurum. Reglim dugunume geliyor diye 3 doktor gezdim alternatif tipta buldum çözümü çünkü hepsi hormon. Doğum kontrol haplarida dahil buna.Bu kadar yan etkiden sonra tek elzem durum gerdek gecesi benceBen doktorumdan fazlasıyla eminim. Hani yanlış bilgilik bir durum yok çünkü yıllar boyunca sürekli kullandığım bir ilaçtı bu.
Hatta bu haplarla çok fazla haşır neşir olduğum için birçok doktora sordum bunu. İnternette yazan doktorlarında pazarlama stratejisi adına böyle söylediklerini düşünmüyorum. Zira hakkında yazılan makaleleri açıp okuyabilirsiniz. Yani ben onların ve doktorların yalancısıyımbir de biraz pimpirikli bir insan olduğum için kullanacağım anti depresanı bile 1 hafta araştırıp öyle kullanırım.
mümkün olduğunca kullanılmamalı, ancak senede 2 defa çok çok ekstrem bir durum olduğunda en fazla 3 kez kullanılmalıymış 1 yıl içerisinde. Tabiki kullanmamak en iyisi.
Bana gelince ben sadece 1 tane hap yuttum ve başıma bunlar geldi. Bunu ne doktor ne başkası öngöremezdi sağlıkta hiçbirşey garanti değil, bu yüzden ben artık kesinlikle kullanmayacağım. Önceki yıllarda bildiğiniz draje gibi 10 gün 15 gün kullandığım oluyordu, hiçbir yan etkisi de olmuyordu. Şimdikinin nesne böyle olduğu hakkında inanın bir fikrim yok. Teşekkür ederim, sağlık en önemli şey. Elimizden geldiğince alternatif tıbba yönelmek en mantıklısı. :)