• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzelsizligi bilgisi olanlar??

ebru211

UMRUMDIŞI
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
579
717
123
Merhaba Kizlar ben 1,5 Senelik evliyim ve ilk 1 sene Dogum Kontrol Hapi kullanip birakdim su anda 8 aydir Korunmuyoruz Esimde bende sadece Hapi cok uzun kullanirsam ilerde Hamile kalmam korkusuyla birakdim ve dogal yönlerden hamile kalmamaya calisiyorum bebek konusunda pek bi acelem yok yasim daha 21 benim asil sorum normalde Adet'im hep 28 Günde bir gayet düzenli olurdu ama son 3aydan beri 25 güne düstü ve artik adet olurken sag kasigimda cok fena bi agri oluyo böyle bi durum gören varmi simdiden tesekkür ederim:50:

Merhaba Kizlar ben 1,5 Senelik evliyim ve ilk 1 sene Dogum:51: Kontrol Hapi kullanip birakdim su anda 8 aydir Korunmuyoruz Esimde bende sadece Hapi cok uzun kullanirsam ilerde Hamile kalmam korkusuyla birakdim ve dogal yönlerden hamile kalmamaya calisiyorum bebek konusunda pek bi acelem yok yasim daha 21 benim asil sorum normalde Adet'im hep 28 Günde bir gayet düzenli olurdu ama son 3aydan beri 25 güne düstü ve artik adet olurken sag kasigimda cok fena bi agri oluyo böyle bi durum gören varmi simdiden tesekkür ederim:50:

Bi doktora gözüktük mü?her ay düzenli adet olmanız her ay yumurtlamanız olduğu anlamına gelir kıymetini bilin

doktorum kontrol de herseyin yolunda oldugunu söyledi sadece 28 günden 25 güne düsmesine beni memnun edecek bisi söylemedi Yurtdisinda oldugum icin tüm tehsisler almanca belkide türkiyede basina gelen olursa bana anliyabilcegim bi sekilde anlatir sandim

Merhaba, bunda sorun yok gerçekten, ben evlenmeden önce 30 gün iken evlendikten sonra 27 oldu, kadın olmanın getirisi bu, ve büyük ihtimal ilaçlarında etkisi geçtikten sonra gerçek olması gereken döngü meydana geldi. Bunu evlendikten sonra ve doğum kontrol hapından sonra yaşayan çok kadın var.

Merhaba, bunda sorun yok gerçekten, ben evlenmeden önce 30 gün iken evlendikten sonra 27 oldu, kadın olmanın getirisi bu, ve büyük ihtimal ilaçlarında etkisi geçtikten sonra gerçek olması gereken döngü meydana geldi. Bunu evlendikten sonra ve doğum kontrol hapından sonra yaşayan çok kadın var.

tsk ederim ama hapi birakdikdan sonra 6ay boyunca hep 28 günde bir oldum ama son 3 aydir 25 güne düstü ve bu agrilar düzenli doktoruma giderim ama bu seferde sanki gecistirdi sorularimi bu yüzden sorma geregi duydum

tsk ederim ama hapi birakdikdan sonra 6ay boyunca hep 28 günde bir oldum ama son 3 aydir 25 güne düstü ve bu agrilar düzenli doktoruma giderim ama bu seferde sanki gecistirdi sorularimi bu yüzden sorma geregi duydum

Benim doktorum bana adetin 3-4gün öne yada şeri gelip gitmesi normal stres yemek bile etkiler demişti önümüzden hiç dert etmeyin adet 1ay olamayınca sıkıntı oluyor 3-4gün öne yada ileri olunca değil.Cocuk düşünüp korunuyorsanız bi ay geri geliyor adet sonra da çocuk oluyo zaten:)

Benim doktorum bana adetin 3-4gün öne yada şeri gelip gitmesi normal stres yemek bile etkiler demişti önümüzden hiç dert etmeyin adet 1ay olamayınca sıkıntı oluyor 3-4gün öne yada ileri olunca değil.Cocuk düşünüp korunuyorsanız bi ay geri geliyor adet sonra da çocuk oluyo zaten:)

öncelikle cevaplariniz icin tesekkür ederim yanliz türkcemin iyi olmamasina verin son demek isdediginizi anlamadim nasil bir ay geri geliyor? simdiden sagolun :-))

öncelikle cevaplariniz icin tesekkür ederim yanliz türkcemin iyi olmamasina verin son demek isdediginizi anlamadim nasil bir ay geri geliyor? simdiden sagolun :-))

Rica ederim:)yani diyosunuz ya erken adet oldum biraz onu kastediyorum.28günlük dongu bazen 25gune dusebiliyor

doğum kontrol haplarını bıraktıktan sonra bi düzensizlik mutlaka oluyor.25 güne düşmeside sorun edilecek birşey değil.rahat olun.

kasıktaki o ağrı hapı bırakınca oldu.Cünkü hap ve iğneler adet sancısını azaltır.bırakıncada haliyle yine ortaya çıktı . geçmiş olsun.

Back