Adet dusuk korkusu yardım edın :(

Safistd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
4.733
15.912
208
35
Kızlar forumlara baktım benzer bişi bulamadım tam gunumde regl oldum ama ılk defa byle bişy grdum zar gıbı bısey geldı ve ona yapışık bı kan pıhtısı acaba dusuk mu yapyrum korktm gece gece bu tur seyler sızde de oluyrmu hadı pıhtı nrmalde zar ? yardımcı olun lutfen

eger kist probleminiz yahut duzensiz regl durumunuz var ise icinizdekileri de sokmus olabilir reglniz.
doktorunuzun ultrason ile teyit etmesi gerekir her durumda.

eger kist probleminiz yahut duzensiz regl durumunuz var ise icinizdekileri de sokmus olabilir reglniz.
doktorunuzun ultrason ile teyit etmesi gerekir her durumda.

Canım cok sukur ne kıstım ne de duzensızlıgım var bu ay asılama yaptrcaktım malesef yumurtalarım buyumedıgı ıcın yarıda kestı dktrum yanı yumurta takıbı ıcın duzenlı ultrasna grdım daha oncrsınde rahı fılmı de cekılıtm temızdı

bu durumda doktorunuza danismaniz daha dogru olacaktir. acil sifalar dilerim.

Evet oldca sıddetlı bel ve kasık agrım var nrmalde de agrım olurdu ama bu kafar olmazdı
Arkadaşım 3 defa düşük yaptı .bel kaşık ağrısı oluyordu.ve mide bulantısı kesiliyordu. Hamileyken tiksindigi şeyleri normal goruyodu. .tabi en iyi doktor bilir

Cuma gunu gıdıcem dktra bakalım ne der zarı grmeseydım nrmal adet derdım ılk defa byle bısı yasyrum hıc hamıle de olmdm bılemedım sadece korktm tesekkurler cevabınız ıcın

Arkadaşım 3 defa düşük yaptı .bel kaşık ağrısı oluyordu.ve mide bulantısı kesiliyordu. Hamileyken tiksindigi şeyleri normal goruyodu. .tabi en iyi doktor bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…