• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet döngüsü uzun olup, anne olmak isteyenler! Buyrun birbirimize destek olalim :-)

pambix

KAYRA'm 👪 +👼🤲
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
2.883
3.151
158
Merhaba hanimlar, bir bucuk aylik evliyken agustosta 5haftalik hamile oldugumu ogrendim ama 6haftalikken dusukle sonuclandi malesef.suan 6 aylik evliyim calismalara devam ediyoruz ama malesef adet dongun uzun oldugu icin (40-45) beklemek daha sabirsiz oluyor.buarada tahlillerim normal sadece kilodan dolayi uzun surede adet oluyorum. Benim gibi olan arkadaslarim varsa konuma paylasimlarini bekliyorum :KK9::KK68::KK31::KK37:

Buarada dusugumun uzerinden 2 adet donemi gecirdim. ne kadar calissakta gebelik olmadi son adetim 31 kasim bakalim bu calismalarimiz nasil sonuclanacak

Bu ay ovulasyon testiyle de takibimi yapiyorum merak ettigim icin ama henuz esit koyu cizgiye rastlamadim galiba yumurtlama daha olmadi, adet dongusu uzun olunca malum :KK47: yinede gunleri kacirmamaya calisiyorum.

Herhalde benden baska adet dongusu uzun olan yok o_O benim son 18 gun bakalim

Herhalde benden baska adet dongusu uzun olan yok o_O benim son 18 gun bakalim
Selam canım bende 7 aylık evliyim en kıda adet döngüm 30 gündü ve git gide uzamaya basladı gecen ay 40 gün oldu dr gittim pko olabilir ama bekleyelim dedi. Bende kullanıyorum ovulasyon testi senin gibi hiç iki çizgiyi aynı koyulukta göremedim ne yapsam bilemiyorum :(

Selam canım bende 7 aylık evliyim en kıda adet döngüm 30 gündü ve git gide uzamaya basladı gecen ay 40 gün oldu dr gittim pko olabilir ama bekleyelim dedi. Bende kullanıyorum ovulasyon testi senin gibi hiç iki çizgiyi aynı koyulukta göremedim ne yapsam bilemiyorum :KK43:
Merhaba canim, Banada pko teshisi konulmadi kilo verdikce duzene girer dedi.glifor kullaniyorum ayrica.bende bugune kadar daha goredim koyu cizgiyi. Takvimim programi var eger dogruysa haftasonu gibi yumurtlamam olcakmis bakalim takip etmeye devam edicem

Dusuk bittikten tam 29 gun sonra adet oldum ne guzel eskisi gibi ayda bir olcam diye sevinmistim ama yine 40 gunden erken oldugum yok :mad:

Merhaba canim, Banada pko teshisi konulmadi kilo verdikce duzene girer dedi.glifor kullaniyorum ayrica.bende bugune kadar daha goredim koyu cizgiyi. Takvimim programi var eger dogruysa haftasonu gibi yumurtlamam olcakmis bakalim takip etmeye devam edicem
Banada kilomver dedide komik geldi boyum 1.73 kilom 63 36 bedenim daha ne olmadı anlamadım başka dr amı gitsem diyorum varsa eğer pko ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi

Banada kilomver dedide komik geldi boyum 1.73 kilom 63 36 bedenim daha ne olmadı anlamadım başka dr amı gitsem diyorum varsa eğer pko ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi
Evet canim yinede baska doktora gitmekte fayda var ..birde sana neye dayanarak pko var dedi hormon tahlili mi, ultrasondaki goruntuye gore mi?

İnsallah sende bende ve isteyen herkes sonuna kadar sagliklica hayirlica tatsin nasip olsun. Ben dusukten sonra daha bir ister oldum hala o kaybimin acisini unutamiyorum :KK61:

Evet canim yinede baska doktora gitmekte fayda var ..birde sana neye dayanarak pko var dedi hormon tahlili mi, ultrasondaki goruntuye gore mi?
Hormon tahlili yapmadı tüylenme varmı falan dei öyle bi problemde yok insülin direcine baktı oda yok hormon istemedi ultrasonda görmüş

Anladim can, sen yine tek doktorla kalma.tedavini simdiden basla bebis icin.:KK46:

Merhaba canim benimde normalde 30 du onceki ay 26 oldu bu ay 45. Gun adet oldum niye boyle oldu anlamadim bu ay klomene basladim insallah en yakin zamanda kavusuruz bebislerimize

Merhaba hanimlar, bir bucuk aylik evliyken agustosta 5haftalik hamile oldugumu ogrendim ama 6haftalikken dusukle sonuclandi malesef.suan 6 aylik evliyim calismalara devam ediyoruz ama malesef adet dongun uzun oldugu icin (40-45) beklemek daha sabirsiz oluyor.buarada tahlillerim normal sadece kilodan dolayi uzun surede adet oluyorum. Benim gibi olan arkadaslarim varsa konuma paylasimlarini bekliyorum :KK9::KK68::KK31::KK37:

Merhaba canım. Ben pko'luyum ve en az 35-40 gün beklemem gerekiyor. 2,5 yaşında bir mucizem var, kendisi için 4 sene bekledim, ikinci mucizemi istiyorum ama beklemekteyim:) Ben de ovulasyon testlerini denedim ama çok fazla sayıda test almam gerekti, yap yap sıkıldım ve pozitif sonucu yakalayamadım. K.doğum doktorum (Ankara'da ünlüdür) adetinin başladığı ilk günden en az 20 gün saydıktan sonra çalışma yapın demişti. Kızıma gebeliğimi öğrendikten bu güne kadar olan yaklaşık 3,5 senedir rahattım ama yine o bekleyişin içine girmek, sürekli umutlanmak ve hayal kırıklığına uğramak hiç istemiyorum. Kızımı kardeşşiz bırakmak da istemiyorum, ilk bebeğimi beklediğim süre kadar (4 sene) artık zamanım da yok,yaş aldı başını gidiyor. Hafif depresif bir durumda yine ovulasyon ve gebelik testleri aldım bakalım:((((
Adet sürelerim gerçekten uzun, ben adet oluyorum, iş yerindeki arkadaşlar benim üzerime 1 kere daha adet oluyorlar :))) Beklemek çok zor. Bizim durumumuzda, yumurtlama zamanımızı da bilmediğimiz için bebek sahibi olmak da zor. Allahtan ümit kesilmez, herşeyin hayırlısı olsun ve Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Arkadaşlarım ikinci çocuklarını doğurdu ama hepsi çok zor diye ağlıyor telefonda.. O yüzden o kadar kararsız kaldım ki, zaten ikinci çocuk çok zor, benim kızım da çok zor bir çocuk, bu yaşına rağmen hala geceleri en az 4 kere uyanır, iştahı yok, müthiş kıskanç, bebek görmeye katlanamıyor bile. Zaten ha deyince de hamile kalamıyorum, hiç uğraşmasam mı diyesim geliyor.

Merhaba canım. Ben pko'luyum ve en az 35-40 gün beklemem gerekiyor. 2,5 yaşında bir mucizem var, kendisi için 4 sene bekledim, ikinci mucizemi istiyorum ama beklemekteyim:) Ben de ovulasyon testlerini denedim ama çok fazla sayıda test almam gerekti, yap yap sıkıldım ve pozitif sonucu yakalayamadım. K.doğum doktorum (Ankara'da ünlüdür) adetinin başladığı ilk günden en az 20 gün saydıktan sonra çalışma yapın demişti. Kızıma gebeliğimi öğrendikten bu güne kadar olan yaklaşık 3,5 senedir rahattım ama yine o bekleyişin içine girmek, sürekli umutlanmak ve hayal kırıklığına uğramak hiç istemiyorum. Kızımı kardeşşiz bırakmak da istemiyorum, ilk bebeğimi beklediğim süre kadar (4 sene) artık zamanım da yok,yaş aldı başını gidiyor. Hafif depresif bir durumda yine ovulasyon ve gebelik testleri aldım bakalım:KK43:(((
Adet sürelerim gerçekten uzun, ben adet oluyorum, iş yerindeki arkadaşlar benim üzerime 1 kere daha adet oluyorlar :))) Beklemek çok zor. Bizim durumumuzda, yumurtlama zamanımızı da bilmediğimiz için bebek sahibi olmak da zor. Allahtan ümit kesilmez, herşeyin hayırlısı olsun ve Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Arkadaşlarım ikinci çocuklarını doğurdu ama hepsi çok zor diye ağlıyor telefonda.. O yüzden o kadar kararsız kaldım ki, zaten ikinci çocuk çok zor, benim kızım da çok zor bir çocuk, bu yaşına rağmen hala geceleri en az 4 kere uyanır, iştahı yok, müthiş kıskanç, bebek görmeye katlanamıyor bile. Zaten ha deyince de hamile kalamıyorum, hiç uğraşmasam mı diyesim geliyor.
Merhaba tedaviylemi 4 sene sonra oldu bendede olabilme ihtimali varmış pko hormon testi yaptırmadım ama 7 aydır deniyoruz artık stres olmaya basladım ovulasyon testinde hep silik çıkıyor 2. Çizgi

Merhaba tedaviylemi 4 sene sonra oldu bendede olabilme ihtimali varmış pko hormon testi yaptırmadım ama 7 aydır deniyoruz artık stres olmaya basladım ovulasyon testinde hep silik çıkıyor 2. Çizgi

Yok canım tedavisiz, kendiliğinden oldu, ama pko korkulacak bir şey değil merak etme, doktor takibi ile eşinde de bir sorun yoksa hamile kalırsın. Bir ilaç verip yumurtlamanı sağlıyor doktor. Sonra yumurtalarını kontrol ediyor. Yumurtalar gerekli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi ile yumurtayı çatlatıyor ve ilişkiye girmek için gün ve saat veriyor.
Yıllarca hep beni inceledi doktorlar, pko yüzünden. Nedense eşimi incelemek kimsenin aklına gelmedi. Yıllar sonra bir doktor dedi, bir de eşine bakalım diye. Bir baktılar kı eşimde canlı sprem yok:)) Sizin doğal yollardan çocuğunuzun olması imkansız diyip gönderdiler. Keçiboynuzu kürü yaptım eşime. Tedavisiz kesinlikle doğal yollardan 2 ay sonra hamile kaldım.
Ben pko yüzünden değil de eşim yüzünden 4 sene beklemişim. Bir de biz ilk adet günümden 14 gün sayıp öyle ilişkiye giriyorduk ama ben çok geç yumurtluyormuşum, en az 20 gün say dedi doktorum.
Merak etme canım hamile kalırsın, aslında fazla beklememek için bir doktora gidip takip ettirebilirsin. Aklında olsun doktorlar adetinin 4.günü çağırıyorlar ilk muayeneye.

Back