Merhaba canım. Ben pko'luyum ve en az 35-40 gün beklemem gerekiyor. 2,5 yaşında bir mucizem var, kendisi için 4 sene bekledim, ikinci mucizemi istiyorum ama beklemekteyim:) Ben de ovulasyon testlerini denedim ama çok fazla sayıda test almam gerekti, yap yap sıkıldım ve pozitif sonucu yakalayamadım. K.doğum doktorum (Ankara'da ünlüdür) adetinin başladığı ilk günden en az 20 gün saydıktan sonra çalışma yapın demişti. Kızıma gebeliğimi öğrendikten bu güne kadar olan yaklaşık 3,5 senedir rahattım ama yine o bekleyişin içine girmek, sürekli umutlanmak ve hayal kırıklığına uğramak hiç istemiyorum. Kızımı kardeşşiz bırakmak da istemiyorum, ilk bebeğimi beklediğim süre kadar (4 sene) artık zamanım da yok,yaş aldı başını gidiyor. Hafif depresif bir durumda yine ovulasyon ve gebelik testleri aldım bakalım
(((
Adet sürelerim gerçekten uzun, ben adet oluyorum, iş yerindeki arkadaşlar benim üzerime 1 kere daha adet oluyorlar :))) Beklemek çok zor. Bizim durumumuzda, yumurtlama zamanımızı da bilmediğimiz için bebek sahibi olmak da zor. Allahtan ümit kesilmez, herşeyin hayırlısı olsun ve Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Arkadaşlarım ikinci çocuklarını doğurdu ama hepsi çok zor diye ağlıyor telefonda.. O yüzden o kadar kararsız kaldım ki, zaten ikinci çocuk çok zor, benim kızım da çok zor bir çocuk, bu yaşına rağmen hala geceleri en az 4 kere uyanır, iştahı yok, müthiş kıskanç, bebek görmeye katlanamıyor bile. Zaten ha deyince de hamile kalamıyorum, hiç uğraşmasam mı diyesim geliyor.