- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
-
Adet dönemlerinde vücudumuzdaki atılan kan herhangi bir dengeyi bozmadığını biliyorum.
Ama diğer hap konusunda bir doktora danışmak çok daha mantıklı olur.
Bende de adetten on gün önce falan bacaklarimda ağrı romantizma ağrısı gibi mide bulantısı ve aşırı derecede halsizlik oluyor acaba bende de mi kansızlık var :/
Doktora gitmeden tahlil yaptırmadan ilaç kullanmayın lütfen...arkadaşlar benim sorunum kansızlık nikah için kan verdiğimde demir eksikliği anemisi (düzensiz beslenme nedeniyle) sonucu çıkmıştı bir de binde 1 akdeniz anemisi sonucu doktor demir eksikliğine bağlı anemiksin ama için rahat etmezse büyük bir hastanede tekrar test yaptırabilirsin demişti. ben kan vermekten ölümüne korktuğum ve o iki tüp kanı ayıla bayıla verdiğim için gidemedim.
benim sorunum şu ki özellikle adetim yaklaştığında ve adet döneminde aşırı mide bulantım tatlı vb şeylerden tiksinme halsizlik ani ayağa kalkışta göz kararması gibi sorunlarım oluyo bu adetten önce 1 hafta önce yavaş yavaş başlıyo ve böyle devam ediyo bir makalede kadınlarda sıklıkla görülen anemik için 20 günde 1 demir hapı içmeleri önerildiğini okudum. sizce demir vitamini hapı kullansam adet dönemlerinde bi zararı olur mu? bu haplar reçetesiz mi satılıyor
kadınların % 50 sinde görülen bi durummuş tatlım :)) olabilir yani
Ama bacaklarim çok ağrıyor canım adeta yağmur gelmeden önce dizlerini ovalayip duran Şaban gibi oluyorum
Solgar vm2000 kullansana. Çok güzel bi multivitamin içinde tüm elementler var. Bende demir b12çok düşük çıkmıştı. Bir de bağışıklık sistemiyle ilgili rahatsızlığım var. 3 ay kullanıp tekrar ölçtürdüm. Hem halsizlik hastalık belirtilerim geçti hem değerlerim çok iyi çıktı.
arkadaşlar benim sorunum kansızlık nikah için kan verdiğimde demir eksikliği anemisi (düzensiz beslenme nedeniyle) sonucu çıkmıştı bir de binde 1 akdeniz anemisi sonucu doktor demir eksikliğine bağlı anemiksin ama için rahat etmezse büyük bir hastanede tekrar test yaptırabilirsin demişti. ben kan vermekten ölümüne korktuğum ve o iki tüp kanı ayıla bayıla verdiğim için gidemedim.
benim sorunum şu ki özellikle adetim yaklaştığında ve adet döneminde aşırı mide bulantım tatlı vb şeylerden tiksinme halsizlik ani ayağa kalkışta göz kararması gibi sorunlarım oluyo bu adetten önce 1 hafta önce yavaş yavaş başlıyo ve böyle devam ediyo bir makalede kadınlarda sıklıkla görülen anemik için 20 günde 1 demir hapı içmeleri önerildiğini okudum. sizce demir vitamini hapı kullansam adet dönemlerinde bi zararı olur mu? bu haplar reçetesiz mi satılıyor
reçetesiz satılan bi şey mi canım bu hani sınav dönemlerinde öğrencilerin kullandıklarına benzer zararsız vitamin mi bi de ben kan vermekten acayip korkuyorum tekrar ölçüteremem galiba bu korkuyla ama şikayetlerim geçerse çok duacın olurm senin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?