Sivilceli Ciltler Adet dönemimde bile sivilcem çıkmadı.Belki sizinde işinize yarar.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bu limion-pudra,gülsuyu-pudra karışımlarını duymuştum,ve %60 işe yaradığınıda duydum.peki pudradan sonuç alanlar hangi markayı kullanıyor?cevap verirseniz çok yardımcı olmuş olacaksınız.
çünkü hepsininm içinde,bebek pudraları da dahil;talk maddesi bulunuyor ve bu madde çok tehlikeli cilt için.bu sebeple kararsızım çok

benimkinde de var talk :1shok:
niye tehlikeliymiş? ilk defa duyuyorum :bbo:

benim pudram dalin. ama bir zararını görmedim. yüzüm zaten yumuşacık o ayrı, siyah noktalarımda azaldı. sivilce için şimdilik bir şey olmadı ama ikinci kullanışım sonuçta. mucizevi bir şey beklemekte yanlış olur. zamanla çok daha iyi olacak belli. ve dedigin kıvam bu sefer tuttu krem gibi sürdüm teşekkürler :)) ben şey soracaktım aslında.. havuza gittigimde falan güneşten korunmak için yüzümede krem sürmem gerekecek ama yüzüme bu kadar önem verirken gidipte güneş kremi sürmek..kararsızım açıkçası. yaglandırır mı, sivilceleri çogaltacak bir şey var mıdır içinde vs. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kızlar??

benimkinde de var talk :1shok:
niye tehlikeliymiş? ilk defa duyuyorum :bbo:

domination;talk kanıtlanmış bir kanserojen maddedir.solunmasıda tehlikeli ve üreme organları üzerine direkt kullanıldığı takdirde rahim ağzı kanserine sebep olduğunu okumuştum bi yerde.ve artık bu yüzden dikkat ettiyseniz bebek bakımında eskisi kadar sık kullanılmıyor pudra.
ama johnsons baby pudarnın içeriğini araştırmıştım biraz;onun açıklamasında 'en ii talk maddesinden üretilmştir' şeklinde bir ifade vardı.belki o diğerlerine nazaran,daha az tehlikeli olabilirşutarafagitti

ben pudramı bulgaristandan almıştım...Hala onu kullanıyorum kızlar...Talk maddesinide sizden duydum ilk defa...

aslında benim deniz zamanları hiç sivilcem kalmıyo..Denizin tuzlu suyundan mıdır havasından mıdır bilmiyorum ama yüzümü en çok denize gittiğim zamanlar beğeniyorum...Güneş kremimide kullanıyorum.Sonuçta güneşten gelen zararlı ışınlara karşı koruyucu bişeyler kullanmazsak yüzümüzde çiller veya güneş yüzünden küçük küçük benler oluşabilir...Siz ne olursa olsun kullanın güneş kreminizi:)

Bilmiyordum ya bunu. o zaman talksız pudra aramalıyım hemen çünkü ağda öncesi ve sonrası da pudra kullanıyorum.
söylediğin için çook sağol a.s. Şeniz

biran önce geçsinler artııık. düzenli şekilde kullanıyorum temizliginede dikkat ediyorum yanaklarımda şişlik tarzında bir şey yok sadece kızarıklıgı kaldı alnımdada öyle aslında. kızarıklarda geçince sana duacı olucam arkadaşım :)

inşallah geçer canım benim:)

siyah nokta derdim bir tek burnumda kaldı. bakalım ne olacak artık sonuç almak istiyorum. senin cildin ne zaman tam anlamıyla istedigin duruma geldi canım ??

siyah nokta derdim bir tek burnumda kaldı. bakalım ne olacak artık sonuç almak istiyorum. senin cildin ne zaman tam anlamıyla istedigin duruma geldi canım ??

valla canım ben yaklaşım 1 buçuk aydır yapıyorum ve hala yapmaya devam ediyorum...Ama sivilce problemim tam anlamıyla 2-3 haftada geçti diyebilirim..
.

ben de dün yapmaya başladım ama gülsuyunu henüz alamadım, limom ve bebek pudrası tarifli yöntemini deniyorum bugün limon biraz fazla oldu sanırım çünkü yüzümün yandığını hissediyorum

tam etkisini ne zamandan sonra gösteriyor onu merak ettim,bir de gülsuyu şart mı ?

gülsuyunun faydasını gören biri olarak bu soruna ben cevap vereyim :) gülsuyunu bir nevi yüzünü temizlemek için kullanmalısın. suylada temizlenir illaki ama bu hem yumuşatıyor hemde suyla temizlikten daha etkili siyah noktalar üzerinde vs bence. alnımda hiç siyah noktam kalmadı. burnumda var onlarda geçer zamanla diye ümit ediyorum. daha benim bir hafta oldu iki üç hafta sonra tekrar yazacagım gelişmeleri. şart mı diye sorarsanda yüzüne iyi gelecek bir şeyi neden kullanmayasınki. aşırı paralar harcaman gereken bir şeyde degil sonuçta. şahsen ben zararı olmayan herşeyi kullanmaya hazırım :)

canım sen vermişsin cevabı aynenn dediklerine katılıyorum:):)Gül suyu çok doğal bi temizleyici...Cilt toniklerine o kadar para vereceğinize gül suyunu kullanın...Daha doğal:):):)

3 Gündür uyguluorum hergün güzzel canım şuan adet oldum ama çok şükür sivilce çıkmadı bide kızalar bir önerim daha var maden suyunun içine elma sirkesin kyun azcık ama yüzünüz yanmasın maden suyu daha fazla olsun onu fıs fus şişeye koyun hergun 3 kez sıkın yüzünüze çok guzel oluo ve parlıo :)

Bende dalin kullanıorum canım bir zararını görmedim inş görmeyiz :)

görmeyiz görmeyiz :) önceden çıkan sivilcelerim belirgin çıkıyordu. şimdi öncekiler geçiyor ama küçücük yeni sivilceler çıkıyor. üç tane çıktı küçükler ama onlarda olsun istemem tabiki. iki üç haftayı bir atlatayımda bakalım ne olacak

Aynen canım onlarda sanırım sıcaktan çkıo terlıoruz yaa inş bebek gbi olucaz kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…