bu limion-pudra,gülsuyu-pudra karışımlarını duymuştum,ve %60 işe yaradığınıda duydum.peki pudradan sonuç alanlar hangi markayı kullanıyor?cevap verirseniz çok yardımcı olmuş olacaksınız.
çünkü hepsininm içinde,bebek pudraları da dahil;talk maddesi bulunuyor ve bu madde çok tehlikeli cilt için.bu sebeple kararsızım çok
benimkinde de var talk :1shok:
niye tehlikeliymiş? ilk defa duyuyorum :bbo:
benim pudram dalin. ama bir zararını görmedim. yüzüm zaten yumuşacık o ayrı, siyah noktalarımda azaldı. sivilce için şimdilik bir şey olmadı ama ikinci kullanışım sonuçta. mucizevi bir şey beklemekte yanlış olur. zamanla çok daha iyi olacak belli. ve dedigin kıvam bu sefer tuttu krem gibi sürdüm teşekkürler :)) ben şey soracaktım aslında.. havuza gittigimde falan güneşten korunmak için yüzümede krem sürmem gerekecek ama yüzüme bu kadar önem verirken gidipte güneş kremi sürmek..kararsızım açıkçası. yaglandırır mı, sivilceleri çogaltacak bir şey var mıdır içinde vs. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kızlar??
domination;talk kanıtlanmış bir kanserojen maddedir.solunmasıda tehlikeli ve üreme organları üzerine direkt kullanıldığı takdirde rahim ağzı kanserine sebep olduğunu okumuştum bi yerde.ve artık bu yüzden dikkat ettiyseniz bebek bakımında eskisi kadar sık kullanılmıyor pudra.
ama johnsons baby pudarnın içeriğini araştırmıştım biraz;onun açıklamasında 'en ii talk maddesinden üretilmştir' şeklinde bir ifade vardı.belki o diğerlerine nazaran,daha az tehlikeli olabilirşutarafagitti
biran önce geçsinler artııık. düzenli şekilde kullanıyorum temizliginede dikkat ediyorum yanaklarımda şişlik tarzında bir şey yok sadece kızarıklıgı kaldı alnımdada öyle aslında. kızarıklarda geçince sana duacı olucam arkadaşım :)
siyah nokta derdim bir tek burnumda kaldı. bakalım ne olacak artık sonuç almak istiyorum. senin cildin ne zaman tam anlamıyla istedigin duruma geldi canım ??
Bilmiyordum ya bunu. o zaman talksız pudra aramalıyım hemen çünkü ağda öncesi ve sonrası da pudra kullanıyorum.
söylediğin için çook sağol a.s. Şeniz
benim pudram dalin. ama bir zararını görmedim. yüzüm zaten yumuşacık o ayrı, siyah noktalarımda azaldı. sivilce için şimdilik bir şey olmadı ama ikinci kullanışım sonuçta. mucizevi bir şey beklemekte yanlış olur. zamanla çok daha iyi olacak belli. ve dedigin kıvam bu sefer tuttu krem gibi sürdüm teşekkürler :)) ben şey soracaktım aslında.. havuza gittigimde falan güneşten korunmak için yüzümede krem sürmem gerekecek ama yüzüme bu kadar önem verirken gidipte güneş kremi sürmek..kararsızım açıkçası. yaglandırır mı, sivilceleri çogaltacak bir şey var mıdır içinde vs. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kızlar??
görmeyiz görmeyiz :) önceden çıkan sivilcelerim belirgin çıkıyordu. şimdi öncekiler geçiyor ama küçücük yeni sivilceler çıkıyor. üç tane çıktı küçükler ama onlarda olsun istemem tabiki. iki üç haftayı bir atlatayımda bakalım ne olacak