Sivilceli Ciltler Adet dönemimde bile sivilcem çıkmadı.Belki sizinde işinize yarar.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
a evet bende sürmüştüm pudra ve limon suyunu çok yakmıştı ama yıkayınca bembeyaz olmuştu yüzüm bikere yapıp bıraktım 2-3 tane güzel yorum alınca bende başlyım bari yalnız canım sen su kullanmıyorum demişsin gün içinde yüzünü hiç yıkamıyomusun?

sadece gülsuyu kullanmaya dün başladım ama yaglandırdı gibi geldi bana. cildim normalde kurudur yaglanmış gibi görünce devam edip etmemekte kararsız kaldım. ama sizin dediginiz şekilde pudrayla vs degil sadece gül suyu kullandım. eger yaglandırma yapmaz aslında vb derseniz dediginiz formülü de uygulamaya başlayacagım hemen..??

birde bir şey daha sormak istiyorum.. gülsuyuyla temizledim sonra her gün limon ve pudralı karışımı sürdüm diyorsunuz. karışımı kullandıgımız zamanlarda gül suyu ile temizlemeyi bırakıyor musunuz. kullanım talimatlarını biraz daha detaylı yazabilir misiniz.. ve iki üç damla limon suyuyla nasıl krem kıvamına gelebilir ki. daha denemeden soruyorum denemişligim yok. ama iki üç damla olduguna emin misiniz??

Neeeeeeee beyazlatıoyormu !! hemen uyguluorum :KK70: canım ama bebek pudrası deilde hani kokulu pudra oluo ya o olurmu bide yuzunun tamamına mı uygulosun ? çnkü limon renk açıo bu doru eger tamamına yapmasak sadce sürdumuz yerlerin renkleri açılmazmı

Arkadaşlar ben size yeniden açıklama yapayım anlamadığınız biyer olursa tekrar sorarsınız...

Ben yüzümü yıkıyorum ama normal suyla değil her sabah gül suyuyla yıkıyorum...Limonu çok koymayın arkadaşlar 2-3 damla yeterli(çünkü çok olunca bebek pudrasını çok koymanız gerekiyor ve krem kıvamına gelmesi uzun zaman alıyor bu nedenle 2-3 damla yeterli.2-3 damla bütün suratınıza yeter zaten)krem kıvamına gelince yüzünüze sürün ve yüzünüzün yaklaşık 15 dakika sonra gergin olduğunu hissedersiniz..O zaman ister gül suyuyla yıkayın ister ılık su kullanın fark etmez...Ben yüzümün tamamına uyguluyorum karışımı hiç sorun olmadı şimdiye kadar.:Uyguladığımız maskeyi gül suyuyla yıkarsak yağlandırma yapmaz...ama maske kullanmadan gül suyu kullanırsanız belki sıkıntı olur(bende sıkıntı olmadı ama her cilt tipi aynı değildir.)

şimdilik bu kadar ama bi sorunuz olursa sorun mutlaka:)

Son düzenleme:
bu daha açıklayıcı oldu teşekkürler. son bir soru o zaman. bebek pudrasından ne kadar koyuyoruz?

ve bende bir şey paylaşmak istiyorum en son yazdıklarımdan sonra bunu daha dikkate almış olursunuz :) gülsuyunu az önce yine kullandım. sivilcelere tabiki bir etkisi olmadı olumlu yada olumsuz.. ama yüzümün temizlendigini gerçekten gördüm aynada. siyah nokta açısından vs.. aynanın hep dibine girip nasıl durduklarına falan bakarım hep. bugün yine baktım ve gerçekten farkı gördüm. sadece gül suyu böyle yapıyorsa arkadaşımızın önerdigi maske kim bilir ne kadar işe yarar :)

peki gül suyuyla yikiyorum diyosunda alip pamuga döküp yüzünemi sürüyosun gül suyunu?
cesmeden akar gibi yikamadigin kesin kaydirigubbakcemile3

ben pamuga döküp yüzümün her yerinde gezdiriyorum. t bölgesine daha agırlık veriyorum tabiki

üf burdada gül suyu yokki pek.. bir keresinde bakmistim türkiyeye göre 20 milyondu orta boy bir
aseton sisesi gibi...

oo baya pahalıymış o ne öyle :/. ben dediginiz şeyi uyguladım ama krem gibi falan olmadı dediginiz gibi gerginlik falan her şey dediginiz gibi oldu ama yüzümde bile zor durdu döküldü yani..?

oo baya pahalıymış o ne öyle :/. ben dediginiz şeyi uyguladım ama krem gibi falan olmadı dediginiz gibi gerginlik falan her şey dediginiz gibi oldu ama yüzümde bile zor durdu döküldü yani..?

siz limonu çok koymuş bebek pudrasını az koymuş olabilirsiniz.Kıvamı tutturamamışsınız.Normalde hiç dökülmez aynı krem gibi durur.limonu çok az koyun o zaman olur:)

denemediğimiz şey kalmadı bu sivilceler yüzünden yahu babamı eczaneye gönderdim malzemeleri alacak bakalım biraz da bunu deneyelim umarım geçer,şuan adet döneminde olduğum için yüzüm berbat görünüyor inş geçer hepsi :1rolleyes:

ne yersem yiyeyim sivilcelerimin çıkmayacagı zamanlar gelsin istiyorum :d çok mu şey istiyorum

Pişik kremi de gerçekten çok ama çok işe yarıyo :-)
Bilmiyorum belki benm cildime özel bişeydir ama benm sivilcem çıkınca hemen sürüyorum ertesi gün sivilce yok denilecek kadar küçülüyo :-)

X