Sivilceli Ciltler Adet dönemimde bile sivilcem çıkmadı.Belki sizinde işinize yarar.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Susqun_um

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
220
5
Arkadaşlar çok aşırı olmasada benimde sivilce problemim vardı.Özellikle alnımda ve çenemde çok sivilce çıkıyordu...Hele birde adet dönemlerimde aynaya bakasım gelmiyordu.Televizyondan duyduğum sivilce formülünü uyguladım ve çok memnun kaldım...Çevremdekiler değişimi farketti.Yüzümü onlarda çok beğendi.Size yazayım sizde uygulayın.Umarım bende gösterdiği sonucu sizdede gösterir..

Öncelikle yüzümü sabah ve akşamları gül suyuyla yıkadım.Normal su kullanmadım.Daha sonra hergün 2-3 damla limon suyunun içine bebek pudrası koydum.Onu krem kıvamına getirdim ve yüzüme sürdüm.Yarım saat bekledikten sonra ılık suyla yıkadım.Geçen hafta adettim ve yüzümde sivilce çıkmamasına ben bile inanamadım.Umarım sizdede aynı etkiyi gösterir:)

Canım zaten benim yanaklarımda büyük gözenekler var.Ama hiç kapamadı onları.Sanırım sadece sivilcelerde etkili...

çok mantıklı...ben de bi ara çok kötüydüm... sivilceliydim...gül suyu yapıyodum geceleri...sabah okula giderken de önce krem sürüyodum yüzüme sonra üstüne pudra yapıyodum..bebek gibi oldu cildim bebeeekk:kedi: sonra bıraktım ..gülsuyunu bırakmamak gerek ya..gene başladım ben...kil maskesi de yapıyorum şimdi..yoğun bakıma aldım cildimi

size bi tavsiye de benden...:hulya: büyük sivilceleri söndürmek için beyaz aspirine biraz limon sıkın ve sivilcenin üstüne sürün...ama yedirmeyin.. sürüp bırakın...krem şekline getirin bu karışımı ki akmasın...

Canım peki etkisi anında farkediliyormu yani bir iki günde azda olsa değişiklik olur mu? haftalar mi sürer yoksa?

Çok mantıklı geldi valla bana da :)

Eve giderken hemen bebek pudrası ve aspirin alıcam ve hemen uygulıcam ikisini de :)

su gül suyu bi bana yaramıyor sanrım ne zaman sürsem deve tabanı gibi sivilceler çıkarıyor.

çok üzün sürmedi canım yaklaşık4-5 günde değişimi farketmen mümkün:)

üç gündür bebek pudrası ve limon suyunu uyguluyorm günde bir kere ve gerçekten büyük ölçüde azaldılar:):):) tek tük kaldı o da bir haftada geçer herhalde. Çooooooooooooooookkkkkkkkkk teşekkür ederim canm çok yararlı oldu herkese tavsiye ediyorm. benm normalde pek fazla olmaz ama adet dönemlerinde yüzüme bakasım gelmiyo bu sefer aşırı çıkmıştı moralim nasıl bozuktu anlatamam şimdi çok iyi yüzüm=) hihoyyythihoyyyt lülülülülülü

çok sevindim canım ama sivilcelerim geçti diye bırakma sakına inan çok daha iyi sonuçlar alcaksın:)yerimseniben

çok sevindim canım ama sivilcelerim geçti diye bırakma sakına inan çok daha iyi sonuçlar alcaksın:)yerimseniben

bir ay falan devam etmeyi düşünüyorum. Doktora gidicektim önümüzdeki hafta ama geçti şimdi gitsem mi bilemedim krem falan verise belki daha kalıcı olur bilmiyorum:sm_confused:
Kuzenim gördü dün hiçbişey söylemedim yüzn beyazlamş aydınlık gelmiş dedi:) nasıl sevindim farkediliyor yaniivereliniortak

ben de bir güzellik uzmanı tanıdığımızdan gülsuyu ile bebek pudrası karışımını duymuştum onu yapmaya başladığımdan beri sivilcelerim geçti sayılır.kaydirigubbakcemile2

gül suyu bende sivilce yapıyor, limon suyu da feci kaşındırıyor :ecrin_bebek: ben bir süredir bebek pudrasıyla sıkılaştırıcı toniği karıştırıp sürüyorum, özellikle burnumdaki gözenekler epey küçüldü. umarım uzun vadede kötü bir etkisi olmaz

canım gül suyunu ne kadar kullanırsan kullan bi yan etkisi olmayacağını düşünüyorum..ama sıkılaştırıcı tonik hakkında bi bilgim yok:S

dün limon suyu ve bebek pudrasını uyguladım.
sabah kalktığımda cildimde az da olsa yenilenme var gibi geldi hihoyyyt
her gün uygulayacağım bunu,umarım sonunda yüzümde hiçbirşey bırakmaz
Paylaştığın için teşekkürler opuyorumnanaktan

kızlar limon suyu-pudra karışımını nasıl uyguluyosunuz kaçdk beklemesi gerekiyor.sadece sivilce üzerie mi yoksa komple cilde uygulanabiliyormu?

kızlar limon suyu-pudra karışımını nasıl uyguluyosunuz kaçdk beklemesi gerekiyor.sadece sivilce üzerie mi yoksa komple cilde uygulanabiliyormu?

canım ben sadece sorunlu bölgelerime uyguladım.ağız çevresi(çene,vs.) ve burnuma.
2-3 dk beklettim ama bilmiyorum doğrusu nasıl :uhm:

Ben de gülsuyu ve pudar ile yaptım, yüzümün tüm bölgesine uyguladım ve yumuşacık oldu.. sivilcelere iyi gelir mi bilmiyorum ama yumuşacık yaptığına mutlu oldum :)

yeni çıkacak sivilceleri de önlüyor sanırım çok güzelmiş
bende deneyeceğim
iyileşmiş sivilce ama karartısı kalmış sivilce izlerini geçirmeye de yardımcı olur mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…