Canım peki etkisi anında farkediliyormu yani bir iki günde azda olsa değişiklik olur mu? haftalar mi sürer yoksa?
çok üzün sürmedi canım yaklaşık4-5 günde değişimi farketmen mümkün:)
üç gündür bebek pudrası ve limon suyunu uyguluyorm günde bir kere ve gerçekten büyük ölçüde azaldılar:):):) tek tük kaldı o da bir haftada geçer herhalde. Çooooooooooooooookkkkkkkkkk teşekkür ederim canm çok yararlı oldu herkese tavsiye ediyorm. benm normalde pek fazla olmaz ama adet dönemlerinde yüzüme bakasım gelmiyo bu sefer aşırı çıkmıştı moralim nasıl bozuktu anlatamam şimdi çok iyi yüzüm=) hihoyyythihoyyyt lülülülülülü
çok sevindim canım ama sivilcelerim geçti diye bırakma sakına inan çok daha iyi sonuçlar alcaksın:)yerimseniben
gül suyu bende sivilce yapıyor, limon suyu da feci kaşındırıyor :ecrin_bebek: ben bir süredir bebek pudrasıyla sıkılaştırıcı toniği karıştırıp sürüyorum, özellikle burnumdaki gözenekler epey küçüldü. umarım uzun vadede kötü bir etkisi olmaz
kızlar limon suyu-pudra karışımını nasıl uyguluyosunuz kaçdk beklemesi gerekiyor.sadece sivilce üzerie mi yoksa komple cilde uygulanabiliyormu?