Adet Dönemi Gecikmesi Yaşayanlar İçin Paylaşım Alanı

Evet sogan kuru cok akinti
Canim bende kullanıyorum bir hafta oldu . vücut kremi gibi akintim oluyor katı bi şekilde. Onun etkisi mi var acaba. Bide bazen akşamları unutuyorum yada useniyorum. O yüzden tam yapmıyorum diye de kiziyorum kendime
Yapiyor vazen kasintida ola bilir bu surekli akan vajina akintisi neden olur ..bende kasinti yapmisdi enfeksyonum vardi akdikca temizleniyodumm :) sen usenme duzenli hazirla hem ne kadar vakdini aliyoki cok kolay bisey ..saligin icin cok faydali ..

Öyle canim çok kolay hazırlaması ama işte :) inşallah faydasını gorurumm

Ewt cnm.ilk olcak iki aydir falan deniyoruz ama hala bisi yok ins bu kez olur allahin izniyle

Ewt cnm.ilk olcak iki aydir falan deniyoruz ama hala bisi yok ins bu kez olur allahin izniyle
İnşaallah canim daha çok yeni ama inşallah beklemezsin çok. Hayal kırıklığına uğramamak için biraz daha bekle canim öyle test yaptir

Arkadaslar Sol tarafımda bir ağrı var. Biz oraya böğür diyoz. Ilk defa o tarafım ağrıyo. Nedendir bir fikriniz var mı

Arkadaslar Sol tarafımda bir ağrı var. Biz oraya böğür diyoz. Ilk defa o tarafım ağrıyo. Nedendir bir fikriniz var mı
Sen nerelisinki canim yanlis anlama bizde oyle diyoruz ama ben azeriyim

Gorursun canim insallah ...ama duzenli kullan...
Canim sogan kuru şişkinlik yapar mi. Karnim davul gibi . hanı sisirmeyr çalışırsın ya. Ben sisiremiyorum bile :) çünkü o kadar şiş

Canim sogan kuru şişkinlik yapar mi. Karnim davul gibi . hanı sisirmeyr çalışırsın ya. Ben sisiremiyorum bile :) çünkü o kadar şiş
Yok siskinlik yapmiyo canim sadece arada kramplar girer karnina akintin artar bacaklarina doru agri verir buda ilk bir hafda 10 gun filan surer ...bende oyleydi...bide sen adet duzensizliyi icin kulaniyosan o zaman adet bitiminden iki gun sonra basla ...eyer uzun zamandir adet gormuyosan simdiden baslaya bilirsin ...ama bu 15 gun icinde adet olursan kuru dayandir ..adetin bitdikden sonra yine devam et ...

Uzun zmandir oluyorum onun için başladım canim. Karnim aşırı sis ve akıntı krem gibi başka da etkisini gormedim hala. Saraçoğlu altı ayda bir kullanın diyor ama yanlış hatırlıyor olabilirim

kızlar merhabalar benim adetim tam 30 gün gecikti adet görmeden yumurtlama gerçekleşirmi sizde en son 10 kaımda adet oldum hamile değilim ve kistimde yok yeni başlamıştık çalışmalara hamile kaldım zannetmiştim söktürücü de içmedim ne diyosunuz bu duruma ://

Uzun zmandir oluyorum onun için başladım canim. Karnim aşırı sis ve akıntı krem gibi başka da etkisini gormedim hala. Saraçoğlu altı ayda bir kullanın diyor ama yanlış hatırlıyor olabilirim
canım adet duzensızlıyını gıderene kadar 3 ve 6 kurs ede bılırsın yanı her ay adet bıtımınden 15 gun kulanırsan zaten ıkı adet sonra adetın duzene gırmeye baslar 3 kurs yap ara ver bıraz zaman gecdıkden sonra yıne yap ısdersen ...ınternetdenn arasdırırsan kafan daha rahat eder yada saracogluna sora bılırsın sayfası uzerınden ....

ca
nım bızım bı tanıdımız var yenı evlenmıs kızın adet duzensızlıyı oldugu ıcı 3 ve 4 ayda bı adet goruyomus kız o sırada hamıle kalmıs haberı yokmus dokdora adet duzensızlı ıcın dıtmıs 3 aylık hamıle oldunu oyrenmıs .........rabbım ısdedıkden sonra ımkansız dıye bısey yok ...ama tabı senın durumunu bılmıyorum ınsallah hamıle olursun ..eyer hamıle dıllsen adetduzensızlını tedavı etdır yoksa benım gıbı her ay umut ederek husrana urarsın....

Canim sende polikistik över mi var ?? Neden adetlerin duzensiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…