- 3 Ocak 2016
- 361
- 206
- 23
2.5 yil oldu cnmGeçmis olsun Ne Kadar zaman oldu kürtaj olalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.5 yil oldu cnmGeçmis olsun Ne Kadar zaman oldu kürtaj olalı
Ben Yaklasık 2ay önce kürtaj oldum.9 aralık da ilk adetimi oldum normalde bugün adet olmam lazımdı olmadım. Ama bende yaklasık bir haftadır sık idrara çıkma.susama.mide bulantısı ve göğüs büyümesi oldu. Adet öncesi hiç bu belirtileri yasamamıstım ilk defa bunları yasıyom. Kürtaj sonrası adet öncesi belirtiler değişiyor mu2.5 yil oldu cnm
Anladm canm ayni sekilde annemde de vardi coraspirin kullandi tedavisi bitti cok sukur geldi gecti erken teshis cok iyi annem epilepsi nobeti gecirmisti oyle anlamstik gelms gecms olsun sakin uzulme canim kisa zaman snra gecicekEvet Dr. Coraspin verdi kan sulandirici verdi yarn başka bi hastaneye gitcez o bakacak tedaviye ne dicek bilmiyorum ben bu durumu 31 aralikta ôgrendm ondan sonrada bir kere korundum hemen
isler karisti anlayacagm
bebis varsa da bi skıntı olacak smdi tedavime
yoksada sevincem tedavim bitince baslycgz tekrar korunmamaya
Cnm bnm ya ben 2,5 yil oldu hic hatirlamyorum ki o zaman ne yasadgmiBen Yaklasık 2ay önce kürtaj oldum.9 aralık da ilk adetimi oldum normalde bugün adet olmam lazımdı olmadım. Ama bende yaklasık bir haftadır sık idrara çıkma.susama.mide bulantısı ve göğüs büyümesi oldu. Adet öncesi hiç bu belirtileri yasamamıstım ilk defa bunları yasıyom. Kürtaj sonrası adet öncesi belirtiler değişiyor mu
Daha Sonra hamile kaldınız mıCnm bnm ya ben 2,5 yil oldu hic hatirlamyorum ki o zaman ne yasadgmi
Ben sonra çok üzülmüstm oldguma hala uktedir icimde ;( ;(
Yani kürtajdan 2,5 yil sonraŞuan istiyordum 6 aydir daDaha Sonra hamile kaldınız mı
Gecmis olsun canim insallah ciddi bisey dildir ..hakkimizda hayirlisi insalla rabbim herseyin hayirlisini nasib etsin ...saglik onemli saglinla ilgilen insallah zamani gelince yavrunuda kucagina alirsin ..rabbim yardimcin olsunAnladmm cnm inş. Hakkında hayirlisi cnm bnm bnmde beynimde problem var31 aralikta damar tikankligim varmış beyinde onu öğrendik eğer bebek olmazsa bi yandan sevincem tedavüle bakcm zaten bebek yoksa korunmaya baslicaz askiya alc bebek planini yarn beyin için randevm var bakalim
![]()
Allah Kimseye Yasatmasın. Benim 6hafta 6 günlükken Kanamam Oldu. Doktora gittik birgün hastanede kaldık.diğer Gün Çıktım eve gittim kanamam hiç durmadı. Gece çok ağrım oldu.acilde sabahladık. Sabah ultrasonda bakıldı. Kesenin şekli bozulmus asağı gelmişti. O yüzden alındıYani kürtajdan 2,5 yil sonraŞuan istiyordum 6 aydir dabeyin damarlarm tikanikms yeni ôgrendm tekrar koruncam ama bu ay adetm gecikti 4 gün eğer varsa var yoksa ertelycgz cnm
kesinlikle bir daha 10 çocuğum da olsa kürtaj için oturmaklm o masaya allahm yasatmasn bir daha
Çok sağol cnm bnm inş.Gecmis olsun canim insallah ciddi bisey dildir ..hakkimizda hayirlisi insalla rabbim herseyin hayirlisini nasib etsin ...saglik onemli saglinla ilgilen insallah zamani gelince yavrunuda kucagina alirsin ..rabbim yardimcin olsun
Anladm cnm ilk bebek mi olacak şimdi olursaAllah Kimseye Yasatmasın. Benim 6hafta 6 günlükken Kanamam Oldu. Doktora gittik birgün hastanede kaldık.diğer Gün Çıktım eve gittim kanamam hiç durmadı. Gece çok ağrım oldu.acilde sabahladık. Sabah ultrasonda bakıldı. Kesenin şekli bozulmus asağı gelmişti. O yüzden alındı
Anladım cnm kürtajdan sonra en son ne zmn regli olmuşturBelirtiler Kafamı karıstırıyor
9AralıkAnladım cnm kürtajdan sonra en son ne zmn regli olmuştur
normal Mi bu durum ne dersinizAnladım cnm kürtajdan sonra en son ne zmn regli olmuştur
Reglin günü gelmedi henüz o zmn demi adet gecikmesi yasyormusunOnda Da bu belirtileri yasamadım ama
Cnm bugün adet olan lazmdi olmadinReglin günü gelmedi henüz o zmn demi adet gecikmesi yasyormusun
Bebis olasiligi varBenim Erken olur reglim dün yada bugün olmam lazımdı normalde