Bebis olasiligi var
bende 6 gün beklycm sende bekle biraz öyle yapalim testleri tam sonuç alalim :)[/QU
Hayırlısı olsun. Haberleselim yine. Bakalım ne olcak
Onda Da bu belirtileri yasamadım ama
Hamile ola bilkrsin benim yengem kurtas oldu ardindan hamile kaldi ikici kizi oldu:) insallah hamilesin...Benim Erken olur reglim dün yada bugün olmam lazımdı normalde
Demi bencede cnkü kürtajin arkasına cabuk kaliniyor büyüklerm de hep öyle derHamile ola bilkrsin benim yengem kurtas oldu ardindan hamile kaldi ikici kizi oldu:) insallah hamilesin...
Hayırlısı Olsun arkadaslar dua edin lutfenHamile ola bilkrsin benim yengem kurtas oldu ardindan hamile kaldi ikici kizi oldu:) insallah hamilesin...
Hayırlısı Olsun arkadaslar dua edin lutfen[/QUO rabbim herkese hayirli evlat nasib etsin insallah ...
5 gün daha bekleyip tekrar kan testi vermen. En mantıklısı cnm bnmbenim durumda karışık bu ay ilk kez klomen kullandım yumurtalarım çatladı en geç cuma adet olmam gerekiyordu persembe kan tahlili yaptirdim negatif. 5 gün gecti hala adet olamadim. hamile degilsem yumurtam catladigi halde niye adet olamiyorum anlamadim. ki normalde adetlerim çok duzenlidir
inşallah caniiiimmmm ağzından bal damlıyor :) çok heveslenmek de istemiyorum sonra üzülmeyeyim diye. cumartesi gidicem doktora insallah5 gün daha bekleyip tekrar kan testi vermen. En mantıklısı cnm bnm
Çnkü ilk kan vermssn sonra 5 gün geçmiş belki o zmn cikmadi kanda reglin 10 gün geçip kan tahlili hakkında net sonuç alirsin
Eğer negatif cikarsa Dr. Görüş hamile değilim ama neden olamadm diye
Büyük ihtimalle bebis olabilir cnm
tamam iste o zmn ÖĞRENİRSİN sonucu net olarak hadi bakalim inş. Bebis vardirinşallah caniiiimmmm ağzından bal damlıyor :) çok heveslenmek de istemiyorum sonra üzülmeyeyim diye. cumartesi gidicem doktora insallah
Sonucunu bize de soyle canim merak ettim doğrusu. Evli misin bu aradaben 3 aydır adet göremiyorum geceleri ayak yanmalarım oluyor sinirde yapıyor banave şişkinliğim de var daha öncede 8,6 ay olmadığım oldu şimdi hastaneye gidicem ve 21 yaşındayım sebebini çok merak ediyorum
Sıkıntı yoktur inşallah canim ama varsa da erkenden tedavini olmuş olursun en azından doktora gitmekle iyi yapmisinPaylaşırım sizinle de hayır değilim.
Anim gecmis olsun adet duzensizliyi bendede var benim prolaktin hormonu cok yuksekdi ...bekarken bazen 6 ayda bir adet oluyodum cok kotu bisey seni cok iyi anliyorum ..insan cok kilo aliyor bide ...sana bisey onericem bana cok yardimci oldu sogan kurunu dene internetden ibrahim saracoglu sogan kuru yaz cikicak onu duzenli olarak her ay 15 gun kullan inan o kadar memnun kalicaksin tum rahimi temizlicek emin ol ...:)ben 3 aydır adet göremiyorum geceleri ayak yanmalarım oluyor sinirde yapıyor banave şişkinliğim de var daha öncede 8,6 ay olmadığım oldu şimdi hastaneye gidicem ve 21 yaşındayım sebebini çok merak ediyorum
Canim bende kullanıyorum bir hafta oldu . vücut kremi gibi akintim oluyor katı bi şekilde. Onun etkisi mi var acaba. Bide bazen akşamları unutuyorum yada useniyorum. O yüzden tam yapmıyorum diye de kiziyorum kendimeKizlar adet duzensizliyi yasiyanlar sogan kurunu kullansin cok cok faydasin goruceksiniz ...ilk baslarda bacaklara agri vuruyo insani sicak basiyo cok terliyosun ..cunki ayni zamanda vucutdan toksin atdiriyomus ..bu arada sogan kuru zayiflamayada yardimci oluyor ..adeti cok cabuk dengeliyor ..allahin bir mucizesi gercekden ....bu arada hic bir yan etkisi yok ...ilk baslarda rahim cok agriyor cunki etkisini gosderiyor . Fena halde akintin artiyo adet duzensizliyi yasayan herkese tavsiye ediyorummm ....
Ya stresten yada bebis vardır canim :) biraz daha bekle gelmezse reglin kan testi yaptır canim. En garantisi o cunkuArkadaslarbnm adetim 2 qun qecti ama olcakmisim qibi bi sanci var bakiyom bakiyom yok bisi normalde duzenliydi adetim ndn bole oluyo acaba bilqisi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?