Benm de canim 1 ocak bnde olmadimBenim Bat 1 ocak hala olmadım
Normalde gecikir mi seninnBende aynıyım kızlar bende olmadım acaba havalardanmi demeye başladım
Prolaktin ne cnm hic duymadm da benBenim bat 27 aralikdi hala olmadim teste yapmadim adet duzensizliyi ve prolaktin yuksekliyi var
Annelik hormonu yani sut ureten hormon .bu hormon aslinda hamile olan bide emziren kadinlarda yuksek olmasi gerekir..ben bir sene once muayine icin gitdim kan tahlilimde 78 cikdi hrolakdin..aslinda 5 ve 28 arasi olmasi gerekir hamile kalmak icin ..Prolaktin ne cnm hic duymadm da ben
Anladimmm cnm. Bnm peki düşmesi için birşey kullaniyormsun yani nasıl normale dönecekmisAnnelik hormonu yani sut ureten hormon .bu hormon aslinda hamile olan bide emziren kadinlarda yuksek olmasi gerekir..ben bir sene once muayine icin gitdim kan tahlilimde 78 cikdi hrolakdin..aslinda 5 ve 28 arasi olmasi gerekir hamile kalmak icin ..
Hyr hiç gecikmez gene test yaptım gene gölge çizgi var işin tuhaf yani ben korunuyodum doğal yolla acaba varmı yok mu yoksa bi an once oluyım artık yaNormalde gecikir mi seninn
Benim hep dakik dir hic aksamazdi
Aslinda cok kolaymis bir ilac var dostinex galiba ismi onu kullaniyosun dusuruyomus ama ben trk vatandasi dilim azeriyim burda beni bazi tahliler icin yoluyodu dokdor mesela bana basimin tomografisin filan isdedi bu pro beyinle alakali oldugu icin eyer beyinde zararsiz tumor varmi yokmu diye tedavini onuncin yapicakdik bakdik buccemizi asicak yeni evliydik onincin yapdirmadik ...Anladimmm cnm. Bnm peki düşmesi için birşey kullaniyormsun yani nasıl normale dönecekmis
Hayr canm bnm hep gecikir ondan yapmadmTest yaptn mi cnm sen
Anladmm cnm inş. Hakkında hayirlisi cnm bnm bnmde beynimde problem varAslinda cok kolaymis bir ilac var dostinex galiba ismi onu kullaniyosun dusuruyomus ama ben trk vatandasi dilim azeriyim burda beni bazi tahliler icin yoluyodu dokdor mesela bana basimin tomografisin filan isdedi bu pro beyinle alakali oldugu icin eyer beyinde zararsiz tumor varmi yokmu diye tedavini onuncin yapicakdik bakdik buccemizi asicak yeni evliydik onincin yapdirmadik ...
Hm anladm ben merakmdan yaptmda negatif ama olmazsam 1 hafta sonra yeniden yapcm aslinda bebek olmasa daha iyi cnkü tekrar korunmaya basladik beyin damarlarmda tikaniklik varmisHayr canm bnm hep gecikir ondan yapmadm
Kürtaj oldum cnmMrb Arkadaşlar birsey sorcaktım. Hiç düsük yada kürtaj yasadınız mı
Gecms olsun canim ilac kullanman lazim degil miHm anladm ben merakmdan yaptmda negatif ama olmazsam 1 hafta sonra yeniden yapcm aslinda bebek olmasa daha iyi cnkü tekrar korunmaya basladik beyin damarlarmda tikaniklik varmis
Eğer varsada sevinirm tabi yapacak bisey yok
Geçmis olsun Ne Kadar zaman oldu kürtaj olalıKürtaj oldun cnm
Evet Dr. Coraspin verdi kan sulandirici verdi yarn başka bi hastaneye gitcez o bakacak tedaviye ne dicek bilmiyorum ben bu durumu 31 aralikta ôgrendm ondan sonrada bir kere korundum hemenGecms olsun canim ilac kullanman lazim degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?