Adet Dönemi Gecikmesi Yaşayanlar İçin Paylaşım Alanı

Benim bat 27 aralikdi hala olmadim teste yapmadim adet duzensizliyi ve prolaktin yuksekliyi var

Prolaktin ne cnm hic duymadm da ben
Annelik hormonu yani sut ureten hormon .bu hormon aslinda hamile olan bide emziren kadinlarda yuksek olmasi gerekir..ben bir sene once muayine icin gitdim kan tahlilimde 78 cikdi hrolakdin..aslinda 5 ve 28 arasi olmasi gerekir hamile kalmak icin ..

Annelik hormonu yani sut ureten hormon .bu hormon aslinda hamile olan bide emziren kadinlarda yuksek olmasi gerekir..ben bir sene once muayine icin gitdim kan tahlilimde 78 cikdi hrolakdin..aslinda 5 ve 28 arasi olmasi gerekir hamile kalmak icin ..
Anladimmm cnm. Bnm peki düşmesi için birşey kullaniyormsun yani nasıl normale dönecekmis

Anladimmm cnm. Bnm peki düşmesi için birşey kullaniyormsun yani nasıl normale dönecekmis
Aslinda cok kolaymis bir ilac var dostinex galiba ismi onu kullaniyosun dusuruyomus ama ben trk vatandasi dilim azeriyim burda beni bazi tahliler icin yoluyodu dokdor mesela bana basimin tomografisin filan isdedi bu pro beyinle alakali oldugu icin eyer beyinde zararsiz tumor varmi yokmu diye tedavini onuncin yapicakdik bakdik buccemizi asicak yeni evliydik onincin yapdirmadik ...

Anladmm cnm inş. Hakkında hayirlisi cnm bnm bnmde beynimde problem var 31 aralikta damar tikankligim varmış beyinde onu öğrendik eğer bebek olmazsa bi yandan sevincem tedavüle bakcm zaten bebek yoksa korunmaya baslicaz askiya alc bebek planini yarn beyin için randevm var bakalim

Hayr canm bnm hep gecikir ondan yapmadm
Hm anladm ben merakmdan yaptmda negatif ama olmazsam 1 hafta sonra yeniden yapcm aslinda bebek olmasa daha iyi cnkü tekrar korunmaya basladik beyin damarlarmda tikaniklik varmis
Eğer varsada sevinirm tabi yapacak bisey yok

Mrb Arkadaşlar birsey sorcaktım. Hiç düsük yada kürtaj yasadınız mı

Hm anladm ben merakmdan yaptmda negatif ama olmazsam 1 hafta sonra yeniden yapcm aslinda bebek olmasa daha iyi cnkü tekrar korunmaya basladik beyin damarlarmda tikaniklik varmis
Eğer varsada sevinirm tabi yapacak bisey yok
Gecms olsun canim ilac kullanman lazim degil mi

Geçmis olsun Ne Kadar zaman oldu kürtaj olalı

Gecms olsun canim ilac kullanman lazim degil mi
Evet Dr. Coraspin verdi kan sulandirici verdi yarn başka bi hastaneye gitcez o bakacak tedaviye ne dicek bilmiyorum ben bu durumu 31 aralikta ôgrendm ondan sonrada bir kere korundum hemen
isler karisti anlayacagm
bebis varsa da bi skıntı olacak smdi tedavime
yoksada sevincem tedavim bitince baslycgz tekrar korunmamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…