Adet dönemi cinsellik

Ay bacım denenmiş test edilmiş biri olarak söylüyorum sana sakın o anki şehvete kapılıp yapma hâlâ ızdırabini çekiyorum. Yanma yaptı bende öyle kötü bı vajinal yanmaydi ki yemin ederim geceleri ağlaya ağlaya uyuyordum. Kendim ettim kendim buldum sen sakın yapma.

Ya bu cupları banyoda mı çıkarıyorsunuz? diye soracağım ama sonuçta çalışan kadınlar vardır bunu kullanan. Yani ben çıkarırken ortalığı batırırım kesin diye düşünüyorum.

Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. İnanılmaz konforlu bir şey. Bir kaç ay yerleştirmekte zorlanıyorsunuz ama el alışıyor. Sadece banyoda çıkarmak zorunda değilsiniz alaturka tuvaletlerde çıkarması da temizleyip takması da çok rahat. Bir kaç damla etrafa saçılabilir ama kap kullanmadığınız zamanda olan kadar olmuyor. Çekmeniz için yapılan çıkıntı gayet sağlam, asılınca pıt diye geliyor. Yoğun günlerinizde sızma yapabilir, ben bunun için pedle destekliyorum. Emin olun adet döneminin ıslak ve huzursuz duygusundan kurtuluyorsunuz, o kuruluk mükemmel bir his. Bir defa "duş alayım da temiz takayım" diye oyalandım ıslaklık hissine dayanamadım. Yoğun olmayan günlerinizde regli olduğunuzu unutturuyor resmen.

Bu mesaji beğenmeyenlere yada şaşranlara inanin asıl ben çok şaşkınım.
Hani sürü piskolojisi olsa gerek. Yoksa bir açıklama bulamadim
Biri yanlis birsey yapmis ve kk da paylaşmış. Birdaha yaparsan en azından bunları yap yazmisim.
Sirkeye mi şaşırdınız, kondomu mu begenemediniz akıl tutulmasi.
Yanlış nerde kafam karıştı

Dipnot: Arkadaşlar digerinin fikri var diye aynı fikirde olmak(fikirsizlik) yada gördüğünüz birşeyi diğeri yapmış bende yapayim fikriyle her hareket, hayatinizda hep başarısızlık getirecektir.
sevgiler

Ardindan elma sirkesini suyla seyreltin ve birkaç gün boyunca vajinanizi o suyla yikayin.
ben sadece şu kısma yorum yapmak istiyorum, sirke gibi asidik ürünleri vajinada kullanmamak lazım aslında. çünkü eğer vajen ph'sı normalden fazla asidik olursa,zaten florada bulunan ama üremesine izin verilmeyen candida mantarının üremesinin önü açılmış olur. bu sefer mantarla uğraşmak zorunda kalır kişi. sirke olayını çoğu insan sizin gibi biliyor ama aslında faydadan çok zararının olduğunu söyleyebilirim. vajinaya , vajen ph'sına uygun intim ürünler dışında bir şey uygulamamak en doğrusudur benim kanaatime göre :)

Zaten surekli bunu kullanmak elbette mantıklı degil. Yorumumda da birkac gun kullan yazdım.bunu yapacak kişi zaten nekadar suyla ne kadar sirkeyi koyacagini arastiracaktir.
Ben vajinada olusan bircok rahatsızlığımi sirkeli su ve vajina içine tamponla yerlestirilen yogurt( ev yapimi) ile tedavi ettim diyebilirim. Simdi nimet vajinaya koyulur muya gidecek konu ama bilgilendirmek iyidir. Bilmeyenler arastirabilir. Bunlarin hepsinede doktorum.onay verdi. Bazi durumlardan dolayi çok acil olmadıkça Ilac kullanamiyorum ve bu yuzden bu konuya fazlasiyla hakimim.

"İlerde çocuk sahibi olmanızda sıkıntı yaratabilir, spermler kesinlikle vajinaya girmesin, sirkeli suyla yıkayın" kısımlarını begenmedim. Hangi bilimsel görüşe dayanıyor bunlar bilemediğimden. Kendi cahilligimden begenmedim yani ama siz sürü psikolojisi deyin buna. Bir yorumu neden beğenmediğim konusunda ilk açıklamam bu arada. Kimse böyle alınıp hesap sormamıştı. Belki de bu yüzden başarısız olmuş olabilirim.
Size de sevgiler.
Sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi.

insalllah sağlıcakla alırım Teşekkür ederim.
Vajinaya spermlerin adet dönemi girmemesi; adet donemindeyken enfeksiyon harici tüplerin tikanmasiyla alakalı. Arkadasimin adetliyken isteği cook aşırı (normalin cok uzerinde) arttigi icin doktoruna sormuştu ve doktor ona bu açıklamayı yapmisti. Tupler tıkanır ise ilerde cocuk yapmak istediginde engel olacaktir, bunu mesajimda ayrintisiz ama bir şekilde belirtmek istedim.
Sirkeli su da olasi enfeksiyon daha olusmadan engellemek- tedbir amacli.
Örneğin ben 5. Haftamda idrar yolu enfeksiyonu gibi bir rahatsizlik geçirdim, doktor bu haftalarda ilaç veremeyecegini, bol su icmemi ve vajinami sirkeli su ile yikamam onerisinde bulundu(bunu internette bircok yerde gorebilirsiniz, özellikle hamilelere doktorlarin onerisi arasinda yer aliyor) eger rahatsizligjm ilerlerse bir cesit ilaç vereceğini belirtti, şükür hic bir hapa yada suyla karıştırılan o şaşelere gerek kalmadan sorunum çözüldü.
Sizin begenmediginiz yerleri acikladim.olabilir detayları bilmiyor olabilirsiniz elbet, belki cok sağliklisinizdir hic rahatsızlık yasmamissinizdir ve size yorumum saçma gelmistir kabul ediyorum ok. Ya digerleri... .
Bu arda ben hesap sormadım, haşa ne birine hesap sorarim ne de biri bana hesap sorabilir. Bu söz konusu bile olmaz.
Sadece şaşkinligimi gayet anlasilir bir şekilde yazıya döktüm:)
Bu uslupta oldugunuz icin bu açıklamalarimi sonuna kadar hakettiniz.
Sevgiler sağlıcakla kalın .

Bacim bizle kafa mı buluyon ya regl döneminde su altında yapınca günah olmuyo mu ne acayip zevkleriniz var hayır hepsini geçtim enfeksiyon olayını da mı dusunmuyonuz

Bence denemeyin enfeksiyona en açık dönem çünkü

Bana pis geliyor reglken beraber olmak eski erkek arkadaşımda her şey çok iyi olmasına rağmen sürekli canim yanıyordu reglken cok rahattı ıslanma sorunum yoktu. Şu an düşününce onu ne kadar sevsem de arzulamıyormusum meğerse.

Genel kanı o yönde evet, artık bu dönemde yapmama hususunda tavrım netleşti diyebilirim, teşekkürler yorumlarınıza arkadaşlar :)
Dinimizce de cok mecbur oldugunuz durumlarda esinizi elinizle vs. Tatmin edebilirsiniz o da harama bulasma durumu olmamasi icin. Ben boyle biliyorum yanlis yonlendirme yapmayayim...

O şekilde ilişkiye girmek bana rahatsızlık verirdi o kadar kan akışına eşiniz dur diyemez ya öldümü bitene kadar beklesin yani ayrıca regl döneminde kan kokusu çok yoğun olur kan bu sonuçta yani eşiniz belki bu kokudan rahatsizlik bile duyacaktır ama onu bile kabul etmiş hiç tiksinmeden hiç hoş bir durum değil ben ilişki sırasında hijyene çok önem veren bir kadınım böyle birşey asla söz konusu bile olamaz kendi açımdan zaten eşimde istemez siz bence hiç risk almayın enfeksiyon kapma olasılığınız da var üstelik eşiniz zevkinin peşine düşmüş gözü dönmüş bence ne istediğini bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…