- 15 Mart 2022
- 84
- 106
-
- Konu Sahibi nalethemsire
Enfeksiyon kapabilirsiniz mesela.Arkadaşlar daha önce deneyimlemediğim bir hususu sizlere sormak istedim, eşimle adet dönemi dışında iyi hatta güzel bir cinsel hayatımız var, 2-3 günde kesin birlikteliğimiz oluyor, adet dönemlerinde ise tabi ki olmuyor lakin bazen oturma odasında tv karşısında öyle öpüşürken istekleri haliyle oluyor ve bu dönemde olmayacağını o da biliyor lakin duşta yapalım diyor, bu durumda belki iğrenme durumlarının olacağını dinen de uygun bulunmadığını söylesem de ben iğrenmem diyor, daha sonra ısrarcı olmuyor neyse ki o yönden iyi, bu dönemde bu isteklere karşı gelmeyip duşta yapmanın sakıncaları nedir acaba?
Regl döneminde enfeksiyona çok açık oluyor vücut. Suyun altında ya da değil sizin için sakıncalı, ki bence çirkin de bi şey.
Ilerde çocuk düşündüğünüzde bu durum sıkıntı yaratabilir.
Birdaha yaparsaniz kesinlikle kondom kullanın ve kondomu hiç cikartmayin spermler kesinlikle vajinaniza girmesin.
Ardindan elma sirkesini suyla seyreltin ve birkaç gün boyunca vajinanizi o suyla yikayin.
regl döneminde içerisi aşırı hassas ve duyarlı oluyor. prezervatif ile enfeksiyonun önüne geçebilirsiniz ki ikiniz de temizseniz zaten enfeksiyon diye bir şeyin olması çok da mümkün değil. kesinlikle denenmesi gereken bir cinsellik türü. normalde aldığınız zevki 4 ile falan çarpın ayrıca öncesinde ıslanma ihtiyacı olmadan.
Rengli olurken bi zahmet cinsel istegini bastirsin insan kendinden tiksiniyorArkadaşlar daha önce deneyimlemediğim bir hususu sizlere sormak istedim, eşimle adet dönemi dışında iyi hatta güzel bir cinsel hayatımız var, 2-3 günde kesin birlikteliğimiz oluyor, adet dönemlerinde ise tabi ki olmuyor lakin bazen oturma odasında tv karşısında öyle öpüşürken istekleri haliyle oluyor ve bu dönemde olmayacağını o da biliyor lakin duşta yapalım diyor, bu durumda belki iğrenme durumlarının olacağını dinen de uygun bulunmadığını söylesem de ben iğrenmem diyor, daha sonra ısrarcı olmuyor neyse ki o yönden iyi, bu dönemde bu isteklere karşı gelmeyip duşta yapmanın sakıncaları nedir acaba?
Rengli olurken bi zahmet cinsel istegini bastirsin insan kendinden tiksiniyorsağlığınız için de riskli
Genel kanı o yönde evet, artık bu dönemde yapmama hususunda tavrım netleşti diyebilirim, teşekkürler yorumlarınıza arkadaşlar :)
Riskli olduğunu hem yorumcular hem de konu sahibi biliyor, rahat olun. O yüzden de bu konuyu açmışRengli olurken bi zahmet cinsel istegini bastirsin insan kendinden tiksiniyorsağlığınız için de riskli
Bur da bir tek benim yorumumami taktın ben rahatım zaten konu sahibinin vermediği tepkiyi siz veriyorsunuzRiskli olduğunu hem yorumcular hem de konu sahibi biliyor, rahat olun. O yüzden de bu konuyu açmış
Evet-olabilir-doğrudurBur da bir tek benim yorumumami taktın ben rahatım zaten konu sahibinin vermediği tepkiyi siz veriyorsunuz
evet aynen öyle diyorum. Dini sebepler ile karşı çıkıyorlar genelde. regl döneminde cinsellik bir anal seks değil özünde. ve daha zevkli olduğunu garanti edebilirim.Prezervatif ile enfeksiyonun önüne geçilebilir o zaman yani, siz denenmesi gerektiğini söylüyorsunuz o zaman farklı olarak, aklım çelindi ufaktan şimdi :
Leş ya. Ne zevki. Öyk...evet aynen öyle diyorum. Dini sebepler ile karşı çıkıyorlar genelde. regl döneminde cinsellik bir anal seks değil özünde. ve daha zevkli olduğunu garanti edebilirim.