- 11 Mayıs 2022
- 2.348
- 2.841
- Konu Sahibi nalethemsire
O kadar ilişki yaşıyorsunuz ayda duracağı 3yada 7 gün onda da dursun eşiniz bir zahmet. Yada kıyafetler varken sevişin öyle tatmin olun ne diyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm zannediyorum ki sizin de kaynakçanız musculus gluteus maximusunuz…regl döneminde içerisi aşırı hassas ve duyarlı oluyor. prezervatif ile enfeksiyonun önüne geçebilirsiniz ki ikiniz de temizseniz zaten enfeksiyon diye bir şeyin olması çok da mümkün değil. kesinlikle denenmesi gereken bir cinsellik türü. normalde aldığınız zevki 4 ile falan çarpın ayrıca öncesinde ıslanma ihtiyacı olmadan.
İnsan niye kendinden tiksinsin ki? Ben seviyorum regl dönemlerimi,ne güzel vucudum saat gibi işliyor. Üstelik menstrual kap kullanıyorum,yani kanla yeterince haşır neşir oluyorum . Yine de asla tiksinmem kendimden. Bu zihniyette olmak kadinligiyla barışık olmamak gibi geliyor bana.Rengli olurken bi zahmet cinsel istegini bastirsin insan kendinden tiksiniyor sağlığınız için de riskli
Hayır kız, normal menstrual cupta bu mümkün değil, çünkü girişi kapatiyorsunMenstural cup kullananların bazıları regl dönemlerinin en yoğun gününde bile ilişkiye giriyorlar. Denemedim yorum yapamam ama temiz ve güvenli yollardan biri bu.
O zaman menstrual Cup onereyim size de. Kan içerde kaldığı için hiç kokmuyor,sadece günde 2 / belki 3 kere çıkartirken haşır neşir oluyorsunuz. Pişik yok, koku yok, tuvalete griip çıktıktan sonra görülen klozetteki kırmızılik yok. Buradan herkese oneriyroum, bir şans verin cuplarin dunyasina^^Kandinligimla gayet barisigim sorun yaşadığımı nereden çıkartıyorsunuz nereden bu kanıya vardınız rengli dönemleri ister istemez kokulu ve sancılı olduğu için söyledim siz kan kokusunu seviyorsunuz demekki
Ya bu cupları banyoda mı çıkarıyorsunuz? diye soracağım ama sonuçta çalışan kadınlar vardır bunu kullanan. Yani ben çıkarırken ortalığı batırırım kesin diye düşünüyorum.O zaman menstrual Cup onereyim size de. Kan içerde kaldığı için hiç kokmuyor,sadece günde 2 / belki 3 kere çıkartirken haşır neşir oluyorsunuz. Pişik yok, koku yok, tuvalete griip çıktıktan sonra görülen klozetteki kırmızılik yok. Buradan herkese oneriyroum, bir şans verin cuplarin dunyasina^^
Ben de yakın zamandaki mantar mıdır neyse o çıktıktan sonra araştırdım ama bi türlü aklıma yatmadı. Ucundaki ince uçtan tutup çekildiğinde çıkıyor mu ki içindeki kan içime mi dökülecek sonuçta lak diye çıkmayacak sıkışacak edecek. Korkumdan alamadımYa bu cupları banyoda mı çıkarıyorsunuz? diye soracağım ama sonuçta çalışan kadınlar vardır bunu kullanan. Yani ben çıkarırken ortalığı batırırım kesin diye düşünüyorum.
Ya işte insan bilmediği şeyden korkar. Ben de korkuyorum üstümü başımı ya da ortamı batırırım kesin çıkarırken diye ama kullananlar kullanıyor bir şekilde.Ben de yakın zamandaki mantar mıdır neyse o çıktıktan sonra araştırdım ama bi türlü aklıma yatmadı. Ucundaki ince uçtan tutup çekildiğinde çıkıyor mu ki içindeki kan içime mi dökülecek sonuçta lak diye çıkmayacak sıkışacak edecek. Korkumdan alamadım
Nasil cikartip temizligini vb yapiyorsunuz? Evde neyse de işte, dışarıda nasıl oluyor bu iş her yer batmiyor mu zor degil miO zaman menstrual Cup onereyim size de. Kan içerde kaldığı için hiç kokmuyor,sadece günde 2 / belki 3 kere çıkartirken haşır neşir oluyorsunuz. Pişik yok, koku yok, tuvalete griip çıktıktan sonra görülen klozetteki kırmızılik yok. Buradan herkese oneriyroum, bir şans verin cuplarin dunyasina^^
Hepimiz bu sorunun cevabını bekliyoruz.Nasil cikartip temizligini vb yapiyorsunuz? Evde neyse de işte, dışarıda nasıl oluyor bu iş her yer batmiyor mu zor degil mi
Dolu olduğunda daha rahat cıktığı yazıyordu yorumlarda bende alacağım. Beije'nin kabı aklıma yattı.Hepimiz bu sorunun cevabını bekliyoruz.
Sudan geçirip tekrar takıyorlarmış. Alaturka wc de çömelme pozisyonunda batırmadan çıkarması daha kolay olur zannımca. Kullanımdan önce ve sonrasında kaynatarak sterilize edildiğini okumuştum.Nasil cikartip temizligini vb yapiyorsunuz? Evde neyse de işte, dışarıda nasıl oluyor bu iş her yer batmiyor mu zor degil mi
Nasil cikartip temizligini vb yapiyorsunuz? Evde neyse de işte, dışarıda nasıl oluyor bu iş her yer batmiyor mu zor degil mi
Tabii ki batmıyor ya. Taktiğin gibi varlığını hissetmiyorsun. Eğer hissediyorsan yanlis takmissindir,çıkarıp tekrar yapmak lazım.Hepimiz bu sorunun cevabını bekliyoruz.
Hayır o uç sadece nerede olduğunu bulman icin . Çoğu kadın kisaltiyor onu alınca (ben kisaltmadim) . Cupun alt kısmını minikce cikcikleyip içindeki vakumunu bırakmasını sagliyorsun. Sonra da aşağı doğru çekiyorsun.Ben de yakın zamandaki mantar mıdır neyse o çıktıktan sonra araştırdım ama bi türlü aklıma yatmadı. Ucundaki ince uçtan tutup çekildiğinde çıkıyor mu ki içindeki kan içime mi dökülecek sonuçta lak diye çıkmayacak sıkışacak edecek. Korkumdan alamadım
Vakumu bırakınca içindeki kanlar noluyorHayır o uç sadece nerede olduğunu bulman icin . Çoğu kadın kisaltiyor onu alınca (ben kisaltmadim) . Cupun alt kısmını minikce cikcikleyip içindeki vakumunu bırakmasını sagliyorsun. Sonra da aşağı doğru çekiyorsun.
Boyle anlatinca korkunç geliyor ama vallahi değil ya. İkinci seneme gireceğim, çok güzel cuplar. Deneyin,şans verin
Mantar yapmıyor değil mi. Benim cok aklıma yattı bu cuplar. Vajinal mantar yaşamadım ama her regli bitimi pedler yüzünden vulva kaşıntısından bıktım.Hayır o uç sadece nerede olduğunu bulman icin . Çoğu kadın kisaltiyor onu alınca (ben kisaltmadim) . Cupun alt kısmını minikce cikcikleyip içindeki vakumunu bırakmasını sagliyorsun. Sonra da aşağı doğru çekiyorsun.
Boyle anlatinca korkunç geliyor ama vallahi değil ya. İkinci seneme gireceğim, çok güzel cuplar. Deneyin,şans verin
Çok ters düşünmüşüm demek ki. Ben de dolu olunca ortalık batar sanıyordum.Dolu olduğunda daha rahat cıktığı yazıyordu yorumlarda bende alacağım. Beije'nin kabı aklıma yattı.