- 10 Ağustos 2016
- 504
- 274
- 18
- 29
- Konu Sahibi yediverenim
-
Adetten sonraki 10 -12-14-16.cı günler önemli. İstersen gün aşırı istersen hergün deneyebilirsin. Kendini dinlemen lazım ne zaman yumurtlama zamanın bilmen lazım bunun için ovülasyon testi alıp kullanabilirsin. Adetten hemen sonra ki ilişki de olma ihtimali pek yok gibiMerhaba bayanlar adetten hemen sonraki iliskide hamile kalanlariniz varmı cevap verirseniz çok sevinirim ben bir hamilelik geçirdim düşük yaptım 5 aydır da Korunmuyoruz ama heralde günleri tutturamiyoruz anlamadım yardımcı olurmusunuz en verimli günler doğurgan günler hangisi bilgi verirseniz tecrübeli bayanlar çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Ay ben,bittikten,sonra,ki gün ve ondan,sonra,da günaşırı 2 günde,bir,değerlendiryrm 9 gün kaldı,reglme hani psklolojık mi,diyorum ama 2 gündür göğüsüme ara,ara,sancı giriyo sanki,damarlarım ağrıyor uçları,da elleyince,hafif,hafif ağrıyor normal mi,aacaba,yaKızlar burda okudum genelde adet bitiminden hemencsonraki günde ilişki de yüksek gebelik şansı oluyomuş bide erkek oluyomuş adetten hemen sonraki iliski
Ya ben bu ağrı şişkinlik gibi belirtilere fazla takılmıyorum gebelik belirtisi bu kadar erken belli etmez kendini en iyisi zamanını beklemek bide oldumu olmadığı diye düşünmeyin çünkü kadının stres hormonları gebelikle bağlantılı daha sakin relax olmaya calisinnnn benceeAy ben,bittikten,sonra,ki gün ve ondan,sonra,da günaşırı 2 günde,bir,değerlendiryrm 9 gün kaldı,reglme hani psklolojık mi,diyorum ama 2 gündür göğüsüme ara,ara,sancı giriyo sanki,damarlarım ağrıyor uçları,da elleyince,hafif,hafif ağrıyor normal mi,aacaba,ya
Aynen mesela ben adetten hemen sonra hamile kaldım ve erkek bekliyorum... .Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahKızlar burda okudum genelde adet bitiminden hemencsonraki günde ilişki de yüksek gebelik şansı oluyomuş bide erkek oluyomuş adetten hemen sonraki iliski
Allah bağışlasın kolay dogumlar olsun inş kaç günde bir adet görüyorsunuz düzenlemiş adetleriniz pekiAynen mesela ben adetten hemen sonra hamile kaldım ve erkek bekliyorum... .Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet kızlar gerçekten öyle stres hormonları gebelikle çok bağlantılı takmiycaz diyozda işte....bu kdr takmayın tutmuyor sonra ben coooook taktim ve 10 ay olmadı en sonunda istemiorum olursa olur dedim ve ilişkiye bile 3 kez felan girdim vee hemen dus kaldim yoksa uzanjrdjm hep saatlerce akmasjn sperm diye ve umursamadığım ay hamile kaldim
Canım adetim çok düzenlidir 29 günde bi olurdum o yüzden yunurtlamada tam ortasında olurdu genellikle yani 14 veya 15. GÜN YUMURTLARDİM O YÜZDEN HAMİLE KALDIĞIMA ŞAŞIRDIM...KISMET TABİİİ...ALLAHIM İNŞALLAH SİZEDE NASİP ETSİNAllah bağışlasın kolay dogumlar olsun inş kaç günde bir adet görüyorsunuz düzenlemiş adetleriniz peki
İnşallah canim bende ya 27 günde yac28 ama genelde 27. Günü olurum yumurtlama en erken zaman olur bide doğurgan günler var tabiiCanım adetim çok düzenlidir 29 günde bi olurdum o yüzden yunurtlamada tam ortasında olurdu genellikle yani 14 veya 15. GÜN YUMURTLARDİM O YÜZDEN HAMİLE KALDIĞIMA ŞAŞIRDIM...KISMET TABİİİ...ALLAHIM İNŞALLAH SİZEDE NASİP ETSİN
Hemen hamile kaldıysanz ne,zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu ve belirtiler nelerdiAynen mesela ben adetten hemen sonra hamile kaldım ve erkek bekliyorum... .Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet bende merak ediyorum cunku erken dollenme oluyo yani adet gecikmeso gerekmiyo sanirimHemen hamile kaldıysanz ne,zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu ve belirtiler nelerdi
Yani sonuc da 10-12 güne belli oluyorsa gerekmezEvet bende merak ediyorum cunku erken dollenme oluyo yani adet gecikmeso gerekmiyo sanirim
reglin 22.gunu idrar testiyle ogrendm.24.gunu kanda dogrulandi.Hemen hamile kaldıysanz ne,zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu ve belirtiler nelerdi
O zaman regl ne kdar Kala cıktı idrar daBenim reglim 6 gun surdu. 9veya 10.gunlerden birinde hamile kaldim. Ovulasyon testiyle saptadim. Ben hayatta tahmin edemezdm erken ovulasyon olucagni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?