Adet bitiminden sonra hemen ilişkiiiii

O zaman regl ne kdar Kala cıktı idrar da
benm adetlerm duzensiz olur belli bir bat gunum yok. O yzden son regli takip ederek. Yazdm.
Belirtim de hic yoktu hala yok.
Adet gunu kasik sizlamasi oldu. Songunlerde de gogus hassasiyetim artti. O kadar.

Kizlar bu adet sonrasi iliskiyi yeni duydum 14. Gunu beklemeyin ilk adet bitiminden sonraki gun diger gunlerde 2 gun arayla adete kadar yapin bide oyle deneyin bakalim
Duymadığım halde denemiş oldum bu ay adet bittiği,günden itibaren gün aşırı oldu,düne kadar 9 defa soylemesi ayıp o kdar,istiyoruz,ki artık bu ay,da olmazsa cok üzülcm

Duymadığım halde denemiş oldum bu ay adet bittiği,günden itibaren gün aşırı oldu,düne kadar 9 defa soylemesi ayıp o kdar,istiyoruz,ki artık bu ay,da olmazsa cok üzülcm
Insallah canim uzulme hsyirlisi ne zamansa o zaman olsun allah ol der oluverir

Hemen hamile kaldıysanz ne,zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu ve belirtiler nelerdi
Canım benim regli gününden bi gün önce idrar da çıktı evde ama çok koyu ve anında yani saniye bile sürmedi çıkması demekki 5 gün önce bile yapsaymisim silik çizgiyi gorurmusum....regli günü de kanda 2456 çıktı yani çok yüksekti ...brlirtimde göğüs hassasiyeti ve kadik batmalari idi.....

Canım benim regli gününden bi gün önce idrar da çıktı evde ama çok koyu ve anında yani saniye bile sürmedi çıkması demekki 5 gün önce bile yapsaymisim silik çizgiyi gorurmusum....regli günü de kanda 2456 çıktı yani çok yüksekti ...brlirtimde göğüs hassasiyeti ve kadik batmalari idi.....
Oo,maşallah inş da boyle güzel,gider,sizin baya erken olmuş o,zaman,bilmiyorum bende iki gündür,gögüs ağrısı,var ama çevresinde,damarlarım,ağrıyor gibi boyle bugün gögüs ucu şöyle 3-5 saniye,yandı,geçti bilmiyorum varmı 9 gün var,daha,bata o yüzden beklcm 3-4 gün daha umarım,vardır,

Oo,maşallah inş da boyle güzel,gider,sizin baya erken olmuş o,zaman,bilmiyorum bende iki gündür,gögüs ağrısı,var ama çevresinde,damarlarım,ağrıyor gibi boyle bugün gögüs ucu şöyle 3-5 saniye,yandı,geçti bilmiyorum varmı 9 gün var,daha,bata o yüzden beklcm 3-4 gün daha umarım,vardır,
Merhaba canim bat geldimi senin merak ettim ?

Aynen mesela ben adetten hemen sonra hamile kaldım ve erkek bekliyorum... .Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben gebeliğimi adete 1 hafta kala öğrendim bende adetten sonra kaldığımı düşünüyorum hayırlısı bakalım

Mrb arkadaşlar 3 aylık evliyim. Bebek istiyoruz eşimle. En son 23 aralıkta adet oldum ve bittikten 6 gün sonra 28-29 aralıkta Tekrar 3 ve 4 şubatta birlikte olduk. Hamile kalma şansım nedir ilk belirtileri nasıl olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

Back
X