- Konu Sahibi yediverenim
Belirtiler,nelerdireglin 22.gunu idrar testiyle ogrendm.24.gunu kanda dogrulandi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtiler,nelerdireglin 22.gunu idrar testiyle ogrendm.24.gunu kanda dogrulandi.
benm adetlerm duzensiz olur belli bir bat gunum yok. O yzden son regli takip ederek. Yazdm.O zaman regl ne kdar Kala cıktı idrar da
Kizlar bu adet sonrasi iliskiyi yeni duydum 14. Gunu beklemeyin ilk adet bitiminden sonraki gun diger gunlerde 2 gun arayla adete kadar yapin bide oyle deneyin bakalimBelirtiler,nelerdi
Duymadığım halde denemiş oldum bu ay adet bittiği,günden itibaren gün aşırı oldu,düne kadar 9 defa soylemesi ayıp o kdar,istiyoruz,ki artık bu ay,da olmazsa cok üzülcmKizlar bu adet sonrasi iliskiyi yeni duydum 14. Gunu beklemeyin ilk adet bitiminden sonraki gun diger gunlerde 2 gun arayla adete kadar yapin bide oyle deneyin bakalim
Insallah canim uzulme hsyirlisi ne zamansa o zaman olsun allah ol der oluverirDuymadığım halde denemiş oldum bu ay adet bittiği,günden itibaren gün aşırı oldu,düne kadar 9 defa soylemesi ayıp o kdar,istiyoruz,ki artık bu ay,da olmazsa cok üzülcm
Amin inş olur inşallahInsallah canim uzulme hsyirlisi ne zamansa o zaman olsun allah ol der oluverir
Canım benim regli gününden bi gün önce idrar da çıktı evde ama çok koyu ve anında yani saniye bile sürmedi çıkması demekki 5 gün önce bile yapsaymisim silik çizgiyi gorurmusum....regli günü de kanda 2456 çıktı yani çok yüksekti ...brlirtimde göğüs hassasiyeti ve kadik batmalari idi.....Hemen hamile kaldıysanz ne,zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu ve belirtiler nelerdi
Oo,maşallah inş da boyle güzel,gider,sizin baya erken olmuş o,zaman,bilmiyorum bende iki gündür,gögüs ağrısı,var ama çevresinde,damarlarım,ağrıyor gibi boyle bugün gögüs ucu şöyle 3-5 saniye,yandı,geçti bilmiyorum varmı 9 gün var,daha,bata o yüzden beklcm 3-4 gün daha umarım,vardır,Canım benim regli gününden bi gün önce idrar da çıktı evde ama çok koyu ve anında yani saniye bile sürmedi çıkması demekki 5 gün önce bile yapsaymisim silik çizgiyi gorurmusum....regli günü de kanda 2456 çıktı yani çok yüksekti ...brlirtimde göğüs hassasiyeti ve kadik batmalari idi.....
Merhaba canim bat geldimi senin merak ettim ?Oo,maşallah inş da boyle güzel,gider,sizin baya erken olmuş o,zaman,bilmiyorum bende iki gündür,gögüs ağrısı,var ama çevresinde,damarlarım,ağrıyor gibi boyle bugün gögüs ucu şöyle 3-5 saniye,yandı,geçti bilmiyorum varmı 9 gün var,daha,bata o yüzden beklcm 3-4 gün daha umarım,vardır,
Hayır canım 4 gün var dahaMerhaba canim bat geldimi senin merak ettim ?
Ben gebeliğimi adete 1 hafta kala öğrendim bende adetten sonra kaldığımı düşünüyorum hayırlısı bakalımAynen mesela ben adetten hemen sonra hamile kaldım ve erkek bekliyorum... .Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Simdi hamilemisinizBen gebeliğimi adete 1 hafta kala öğrendim bende adetten sonra kaldığımı düşünüyorum hayırlısı bakalım
Evet canımSimdi hamilemisiniz