Adet bitimi sonrası kasık ağrısı o.O

kirpapatyasiii

Sabrın sonu selamet 🕊️🤲💜
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2018
1.304
1.053
Merhabalar kızlar,
Fikir alabilmek adına biraz baştan anlatacağım hikayemi inşallah sıkılmazsınız Ben 5 yıllık evliyim 26 yaşındayım, 3 yıldır bebek istiyoruz.
Bu süreç içerisinde 7-8 kere tekrarlayan kimyasal gebeliklerim oldu. Kimi beta 200ken kanama başlayıp kendi sıfırlandı kimisinde 600leri gördükten sonra. İlk gebeliklerde tesadüfi düşünerek hiç üzerinde durmadık. Ama arka arkaya devam edince araştırmalara başladık. Rahim filmi, rutin tüm tahliller ve antikor testleri, genetik testler, spermiyogram, pıhtılaşma vs. Çok şükür hiç birinde bir sorun çıkmadı. Bende sadece bilinen insülin direnci ve tiroid var. Bunları da sürekli dengede tutmaya çalışıyoruz. Tüp bebek konusunu düşündük ama gittiğimiz bir kaç doktor hem testlere bakarak hem bizim ruh halimizi değerlendirerek sürecin psikolojik olarak daha çok etkilememesi adına zaman verip akışa bırakmamızı önerdi. Genetik doktorumuz bile nasip dedi. Elbette ki nasip hepimiz farklı yollardan geçiyoruz. Rabbimin bize vermiş olduğu bir sınav buda asla isyan etmek değil serzenişim ama belki benim gibi bu sıklıkla kimyasal gebelik yaşayan vardır diye yazmak istedim. Şuan korunma sürecindeyiz. Bende bu süreçte bedenime iyi gelecek şeyler yapmaya yöneldim ki oluşabilecek gebelik daha sağlıklı olabilsin diye fakat tam adete yakın dönemde korunmasız bir ilişkimiz oldu Arkasına hemen adet oldum fakat şuan adet bitiminden sonra başlayan sol kasığımda sürekli batmalar var acaba psikolojik mi yaşıyorum bilemedim? Var mıdır bana fikir vereceeeek güzel kalpli arkadaşlarımm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…