Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik belirtileri adet belirtisiyle neredeyse aynı ztn kasık ağrısı goguslerde hassasiyet şişlik bende adet olacağımı düşünmüştüm ilk başta ama 1 2 gün geceleri vücut sıcaklığı yükseliyordu sanki ateşim varmış gibi bide yine özellikle geceleri bacaklarımda değişik bi ağrı oldu normalde bunlar olmazdı regl olacağım zmnlarda sadece bu 2 değişiklik oldu şüphelendim test yaptım adetime 8 gün kala çok silik çizgi çıkmişti herkezin vücudu farklı tabi bazılarında hiç bi belirti olmazArkadaslar iyi aksamlar sizlere bir sorum olacak yasayan arkadaslar olduysa cevaplarsa sevinirim adet belirtisi yasayipda hamile olan oldumu aranizda
amladim cnm akinti olmusmuydu pekiHamilelik belirtileri adet belirtisiyle neredeyse aynı ztn kasık ağrısı goguslerde hassasiyet şişlik bende adet olacağımı düşünmüştüm ilk başta ama 1 2 gün geceleri vücut sıcaklığı yükseliyordu sanki ateşim varmış gibi bide yine özellikle geceleri bacaklarımda değişik bi ağrı oldu normalde bunlar olmazdı regl olacağım zmnlarda sadece bu 2 değişiklik oldu şüphelendim test yaptım adetime 8 gün kala çok silik çizgi çıkmişti herkezin vücudu farklı tabi bazılarında hiç bi belirti olmaz
Adet ve gebelik belirtileri birebir aynı.Arkadaslar iyi aksamlar sizlere bir sorum olacak yasayan arkadaslar olduysa cevaplarsa sevinirim adet belirtisi yasayipda hamile olan oldumu aranizda
Akinti bnde normaldede hic yok hamileliktede olmadı ama bir çok kişide oluyor o da bir belirtiamladim cnm akinti olmusmuydu peki
dogru aslinda benimde gogus agrim var her ay adet oncesi oldugu gibi ama 2 gun kaldi bklm bu ay biraz olur diye beliyodum ama bilemedimki adet belirtim var surekli degisik bi belirti fark edemedimAdet ve gebelik belirtileri birebir aynı.
Aslında gebelik belirtisi olmasa da progesteron hormonu birçok belirti veriyor.
Sürekliliği gebeliğe işaret eder.
Mesela ben göğüs hassasiyeti yaşadım yumurtlama gününün hemen ertesi başladı.
Progrsteron yükseldiği için.
Adet olsaydım adete 2 gün kala biterdi ama benim hassasiyet bitmedi çoğaldı. Gebelikten şüphe ettim.
Yani demek istediğim şey, progsteron yüzünden her yumurtlama sonrası gebelik gibi belirti yaşarız.
bnde yok cnm akinti umut oldun bana saolAkinti bnde normaldede hic yok hamileliktede olmadı ama bir çok kişide oluyor o da bir belirti
sonuc ne oldu acabaMerhaba arkadaşlar dört aydır hamilelik düşünüyorum yumurtlama günlerimi değerlendiriyoruz fakat şimdiye kadar bir şey olmadı bu ay adet olmama 11 gün kala kasıklarımda ve alt karnımda Ağrı olduktan sonra kiloduma kahverengi bir leke geldi ama çok hafif açık kahverengi sadece leke şeklinde ve tek seferlik bu sırada göğsümde şişlik ve ağrı da vardı daha sonra birkaç gün ağrım devam etti sonra geçti ağrı. şu an adet olmama 5 gün var göğsümde hassasiyet ve karnımda kasıklarımda ağrı ve akıntı var ama bu belirtilerin hepsi adet olmadan önce zaten hep oluyordu test yapıp üzülmek de istemiyorum kahverengi lekelenmesi olan var mı sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi
Bugün adet oldumsonuc ne oldu acaba
yaaa oylemi nasip uzulme cnm bidakine insallah doktora gittinmi peki o yasadigin akinti icin belkide yumurtlama akintisiydi o gec yumurtlsma olmusturBugün adet oldum![]()
Evet kısmet bakalım hayırlısıyla olsun. Doktora gebelik düşündüğüm için kontrolre gitmiştim her şey yolunda dedi. Daha sonra gitmedim. Olabilir belki de yumurtlama akıntısıydı bu ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum bakalım.yaaa oylemi nasip uzulme cnm bidakine insallah doktora gittinmi peki o yasadigin akinti icin belkide yumurtlama akintisiydi o gec yumurtlsma olmustur
Test yaptım böyle çıktı ama hala kahverengi akıntı var kasık ağrısı var çift çizgi mi sizceyaaa oylemi nasip uzulme cnm bidakine insallah doktora gittinmi peki o yasadigin akinti icin belkide yumurtlama akintisiydi o gec yumurtlsma olmustur
aaa pozitif ama bu test acaba yerlesme lekesi falanmi yasiyosun bi kan verseydin keskeTest yaptım böyle çıktı ama hala kahverengi akıntı var kasık ağrısı var çift çizgi mi sizce
Yerleşme kanması yada kimyasal genelik yaşıyor olabilirsiniz kan takibi yapın benceTest yaptım böyle çıktı ama hala kahverengi akıntı var kasık ağrısı var çift çizgi mi sizce
Beş dk önce yaptım başka bir sebepten böyle çıkabilir mi kiaaa pozitif ama bu test acaba yerlesme lekesi falanmi yasiyosun bi kan verseydin keske
Tamam kardeşim de kimyasal yaşamıştıYerleşme kanması yada kimyasal genelik yaşıyor olabilirsiniz kan takibi yapın bence
zannetmiyorum cnm gebelik var sanki kimyasal gebelik falanda olabilir sen kan ver mutlakaBeş dk önce yaptım başka bir sebepten böyle çıkabilir mi ki
Tamamdır gideyim acil bakar mı ki yakında devlet hastanesi var amazannetmiyorum cnm gebelik var sanki kimyasal gebelik falanda olabilir sen kan ver mutlaka
hic o sekilde kan vermedim cnm bilgim yok ama alirlar bnce git sen yinede haberdar et mutlaka insallah gebesindirTamamdır gideyim acil bakar mı ki yakında devlet hastanesi var ama