• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet belirtisi yaşayıp hamile olan var mı 😢

Birhamisss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
802
802
103
Lütfen bana yardımcı olun :(
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben asker eşiyim malum 3 4 ayda bir görüşüyoruz ve bebek ümidi de ancak 3 4 ay içinde oluyor. Şu an bekleme aşamasındayım ve adetimi dün olmalıydım. Ama stresten olmuyorum bu yüzden çokta ümitlenmiyorum. Asıl mesele şu;
Ben her adet dönemim yaklaştığında karnımdan gurul gurul sesler gelir ve bunda da aynısını yaşıyorum 😢 yüzüm kıpkırmızı olurdu yanaklarım kızarırdı ve yine aynısı oldu. Böyle adet belirtileri yaşayıpta hamile kalan var mı ?
Ben adet olacağımı bağırsaklarımdan gelen o guruldamasan anlarım. Benim gibi böyle olupta hamile olan var mı 😓

Hamilelik belirtileriyle gebelik belirtileri neredeyse aynı inşallah güzel haberler alırsınız

Ah ah asker eşleri olarak çok zor durumdayız...
Bilirim bu duyguyu,umudu...
İçini sıkma ferah tut,maalesef ki bizim durumumuz biraz daha zor oluyor.
Adetine ne kadar var canım?İmkanın varsa test ile bak derim.

Ben adet zamanım gelince hala adet belirtileri yaşıyorum
Inşallah gönlünüze göre olur🤗

Ah ah asker eşleri olarak çok zor durumdayız...
Bilirim bu duyguyu,umudu...
İçini sıkma ferah tut,maalesef ki bizim durumumuz biraz daha zor oluyor.
Adetine ne kadar var canım?İmkanın varsa test ile bak derim.
Şöyle yaşadığım ilçe de yengem o eczanede çalışıyor bilmesini istemiyorum. Başka bir eczaneden alabilmem içinde arabaya atlayıp merkeze gitmem lazım. Aslında merkezde 10 dakika ama biraz da negatifi görmek beni korkutuyor 😢 adetim geçti 2 gün. Ama ben stres yaptığımda gecikir. Resmen bu durumu beynim yönetiyor. Ne zaman test alıp negatif görsem o gün adet oluyorum

Şöyle yaşadığım ilçe de yengem o eczanede çalışıyor bilmesini istemiyorum. Başka bir eczaneden alabilmem içinde arabaya atlayıp merkeze gitmem lazım. Aslında merkezde 10 dakika ama biraz da negatifi görmek beni korkutuyor 😢 adetim geçti 2 gün. Ama ben stres yaptığımda gecikir. Resmen bu durumu beynim yönetiyor. Ne zaman test alıp negatif görsem o gün adet oluyorum
Bu durumda eczaneye gitmişken bir kaç test alın ki her ihtiyacınız olduğunda aynı sorunu yaşamayın.
Ben ilk ay regl belirtilerini birebir yaşamıştım.

Sizin de Çok yoğun şekilde bağırsaklarınızdan ses gelir miydi benim için en net adet belirtisi budur. Bunu yaşayınca ümidim kalmıyor
Ay evet hele hamile kaldığım ay çok fenaydı. Gazdan tavanda gezecektim nerdeyse o kadar doluydum hala öyleyim. Şu an bile bağırsaklarım sanki yer değiştiriyor sesi geçtim hareketleri de hissediyorum artık.

Bu durumda eczaneye gitmişken bir kaç test alın ki her ihtiyacınız olduğunda aynı sorunu yaşamayın.
Ben ilk ay regl belirtilerini birebir yaşamıştım.
Allahım inşallaaaah 🙏🏻 1 saat önce guruldamalar gelince oturdum ağladım. Olmazsa hayallerim bi 6 ay daha suya düşecek

Lütfen bana yardımcı olun :KK43:
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben asker eşiyim malum 3 4 ayda bir görüşüyoruz ve bebek ümidi de ancak 3 4 ay içinde oluyor. Şu an bekleme aşamasındayım ve adetimi dün olmalıydım. Ama stresten olmuyorum bu yüzden çokta ümitlenmiyorum. Asıl mesele şu;
Ben her adet dönemim yaklaştığında karnımdan gurul gurul sesler gelir ve bunda da aynısını yaşıyorum 😢 yüzüm kıpkırmızı olurdu yanaklarım kızarırdı ve yine aynısı oldu. Böyle adet belirtileri yaşayıpta hamile kalan var mı ?
Ben adet olacağımı bağırsaklarımdan gelen o guruldamasan anlarım. Benim gibi böyle olupta hamile olan var mı 😓
Benim adet olacağım zaman guruldama olmazdı ama hamileliğimin 8. Haftasına kadar açta olsam tokta olsam karnım gurulduyordu

Trendyol dan toplu test alabilirsiniz. Sizin yeriniz de olsam beklemem çünkü stres yaptıkça hamile değilseniz bile adetiniz daha çok gecikir. Şüpheleniyorsanız bence bir an önce öğrenin. Dilediğiniz gibi olur umarım:)

Ay evet hele hamile kaldığım ay çok fenaydı. Gazdan tavanda gezecektim nerdeyse o kadar doluydum hala öyleyim. Şu an bile bağırsaklarım sanki yer değiştiriyor sesi geçtim hareketleri de hissediyorum artık.
Allahım inşallah bi kaç gün daha bekleyeyim o halde. Ümit oldunuz gece gece

SOnuç ne olursa olsun üzülmeyin. Sonuçta olmamasına sebep bir durum yok. Doğru zaman ne zamansa o zaman gelsin diye dileyin :)

Trendyol dan toplu test alabilirsiniz. Sizin yeriniz de olsam beklemem çünkü stres yaptıkça hamile değilseniz bile adetiniz daha çok gecikir. Şüpheleniyorsanız bence bir an önce öğrenin. Dilediğiniz gibi olur umarım:)
Doğrusu hiç şüphelenmiyorum. Hiçbir gebelik belirtisi yok. Göğüslerimi yokluyorum bir kaç gün önce çok şişti şimdi o da yok. Eşim burda olsa ben de duramazdım koşa koşa gider test alırdım ama fakirin ekmeği umut bi iki gün daha ümitlenmek istiyorum her halde 😅

Çok haklısınız. Çok istiyordum. Hiç sevmediğim çok küçük bir yerde görev yapıyorum. Yalnız kalıyorum. Eşimden ayrıyım. Eşim canıyla cebelleştiği bir yerde görev yapıyor. Ama her şeye rağmen istiyorum. Allah en doğru zamanı bilir 🙏🏻

Çok haklısınız. Çok istiyordum. Hiç sevmediğim çok küçük bir yerde görev yapıyorum. Yalnız kalıyorum. Eşimden ayrıyım. Eşim canıyla cebelleştiği bir yerde görev yapıyor. Ama her şeye rağmen istiyorum. Allah en doğru zamanı bilir

Doğrusu hiç şüphelenmiyorum. Hiçbir gebelik belirtisi yok. Göğüslerimi yokluyorum bir kaç gün önce çok şişti şimdi o da yok. Eşim burda olsa ben de duramazdım koşa koşa gider test alırdım ama fakirin ekmeği umut bi iki gün daha ümitlenmek istiyorum her halde 😅
Zaten belirti aramayın. Benim kesin hamileyim diye beklediğim aylar hep hüsranla sonuçlandı bütün Belirtileri gösteriyordum Bi doğurmadığım kalmıştı öyle diyim😂 kimi adet belirtileriyle öğreniyor kimi sıfır belirtyle.dediğiniz gibi bekleyin o zaman :)

Back