- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
10 güne yakın sarı akıntım oldu bayağı.şimdi beyaz akıntım var birazAkıntın falan oluyor mu peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 güne yakın sarı akıntım oldu bayağı.şimdi beyaz akıntım var birazAkıntın falan oluyor mu peki
Bende de yeni sarı akıntı başladı çok şüphelendim ya10 güne yakın sarı akıntım oldu bayağı.şimdi beyaz akıntım var biraz
Sizin adet gününüz ne zamandıBende de yeni sarı akıntı başladı çok şüphelendim ya
3 gün kaldıSizin adet gününüz ne zamandı
Çok az kalmış.beklemekten başka çare yok.hayırlısı inşallah..3 gün kaldı
Merhabalar canım benim de göğüs ucum şişti ama etrafında adetteyken olduğu gibi şişlik yok. bugün kramp kasık ağrısı yok dün sarı bi akıntı geldi hepsi bu kadar meraktan catlicamBugün nasılsınız kızlar benim göğüs uçlarımda şişkinlik ve belirginlik var
Aynı durumdayız benden de dün sarı çok az bir akıntı geldi sadece göğüs ucum şiş kasıklarıma ağrı 1 kere tek girdi 3 gün sonra adet olmam gerek bakalım ne olacakMerhabalar canım benim de göğüs ucum şişti ama etrafında adetteyken olduğu gibi şişlik yok. bugün kramp kasık ağrısı yok dün sarı bi akıntı geldi hepsi bu kadar meraktan catlicam
Benim de 3 gün var. Belirtilere bakilirsa ya adet olcaz ya enfeksiyon var yada bir bebiiiisssss. Inşallah bebiş vardrAynı durumdayız benden de dün sarı çok az bir akıntı geldi sadece göğüs ucum şiş kasıklarıma ağrı 1 kere tek girdi 3 gün sonra adet olmam gerek bakalım ne olacak
Hayırlısı bakalımBenim de 3 gün var. Belirtilere bakilirsa ya adet olcaz ya enfeksiyon var yada bir bebiiiisssss. Inşallah bebiş vardr
Adet günü 1 hafta geçmeden kesin sonuç vermiyormuş adete 3 gün kala kan testi sonuç veriyormuşEczaneden aldığım gebelik testi yaptım bugün negatif çıktı bu kesin sonuç veriyor mu.
Adet olmazsam kan testi yaptıracağım inşallah en garantisi o.Adet günü 1 hafta geçmeden kesin sonuç vermiyormuş adete 3 gün kala kan testi sonuç veriyormuş
Merhabalar canım benim de göğüs ucum şişti ama etrafında adetteyken olduğu gibi şişlik yok. bugün kramp kasık ağrısı yok dün sarı bi akıntı geldi hepsi bu kadar meraktan catlicam
Şuan akintim yok aslında ama ara ara kasık ağrısı vuruyo halen göğüsler yumuşak sonunu merak ediyorm bakalım. Senin şüphelendiğim hamiş belirtileri nelerrMerhabaa benimde hemen hemen hergün beyaz kremsi akıntım oluyo az da olsa ama bugün sabah yoğundu ve açık sarıya döndü krem kıvamında yine senin sarı akıntın nasıl canım
Şuan akintim yok aslında ama ara ara kasık ağrısı vuruyo halen göğüsler yumuşak sonunu merak ediyorm bakalım. Senin şüphelendiğim hamiş belirtileri nelerr
Adetiniz geçti miKızlar dayanamadım gittim gebelik testi aldım malesef negatif offff sonradan pozitif çıkma olasılığı varmı ki
Hayır daha adet olmadım 3 günüm var ama belirtilerden dolayı test yapayım dedim sonu husraan off sonradan pozitif çıkma ihtimali varmikiAdetiniz geçti mi