Adet belirtilerim yok hamile miyim

Bugün nasılsınız kızlar 😊 benim göğüs uçlarımda şişkinlik ve belirginlik var
Merhabalar canım benim de göğüs ucum şişti ama etrafında adetteyken olduğu gibi şişlik yok. bugün kramp kasık ağrısı yok dün sarı bi akıntı geldi hepsi bu kadar meraktan catlicam

Merhabalar canım benim de göğüs ucum şişti ama etrafında adetteyken olduğu gibi şişlik yok. bugün kramp kasık ağrısı yok dün sarı bi akıntı geldi hepsi bu kadar meraktan catlicam
Aynı durumdayız benden de dün sarı çok az bir akıntı geldi sadece göğüs ucum şiş kasıklarıma ağrı 1 kere tek girdi 3 gün sonra adet olmam gerek bakalım ne olacak

Aynı durumdayız benden de dün sarı çok az bir akıntı geldi sadece göğüs ucum şiş kasıklarıma ağrı 1 kere tek girdi 3 gün sonra adet olmam gerek bakalım ne olacak
Benim de 3 gün var. Belirtilere bakilirsa ya adet olcaz ya enfeksiyon var yada bir bebiiiisssss. Inşallah bebiş vardr 😇😇

Merhabaa benimde hemen hemen hergün beyaz kremsi akıntım oluyo az da olsa ama bugün sabah yoğundu ve açık sarıya döndü krem kıvamında yine senin sarı akıntın nasıl canım

Merhabaa benimde hemen hemen hergün beyaz kremsi akıntım oluyo az da olsa ama bugün sabah yoğundu ve açık sarıya döndü krem kıvamında yine senin sarı akıntın nasıl canım
Şuan akintim yok aslında ama ara ara kasık ağrısı vuruyo halen göğüsler yumuşak sonunu merak ediyorm bakalım. Senin şüphelendiğim hamiş belirtileri nelerr

Şuan akintim yok aslında ama ara ara kasık ağrısı vuruyo halen göğüsler yumuşak sonunu merak ediyorm bakalım. Senin şüphelendiğim hamiş belirtileri nelerr

Ben hiç gögüs hassasiyeti yaşamadım adet olucağım zamanlarda ama gögüs uclarım ara ara ağrıyo ama şiddetli değil yanlardan bi tık daha fazla ağrı var sırtım ağrıyo hepsinden fazla bel ağrım az dün akiam miğdem bulandı ekşidi afdersiniz çıkardım kasık ağrıma gelince sağ kasıkta ara ara hafif derecede gelip giden bi sızı var

Kızlar dayanamadım gittim gebelik testi aldım malesef negatif offff😔😔😔 sonradan pozitif çıkma olasılığı varmı ki

X